|
|
Kto wg Ciebie powinien zostac nowym moderatorem POGGa: |
Revcat |
|
34% |
[ 23 ] |
Rin_Youkai |
|
19% |
[ 13 ] |
Mirabell |
|
4% |
[ 3 ] |
Driada |
|
13% |
[ 9 ] |
Lavagetas_heqetai |
|
27% |
[ 18 ] |
|
Total Votes : 66 |
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 20, 2007 7:32 am
revcat ...moim zdanie wydaje Ci sie... no... moze i tak... *wzdycha* xDD
opcy: jakbys zauwazyl, juz oddalem swoj glos - na Mirabell i Rin =P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 20, 2007 7:34 am
Omega Sun -Karnaa, Ariellachan i Zuzika to jeszcze dzieci, ktore nie pisza nic poza czesc co drugiego argumentu sie nie zgodze..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 20, 2007 7:34 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 20, 2007 7:35 am
opcy Omega Sun -Karnaa, Ariellachan i Zuzika to jeszcze dzieci, ktore nie pisza nic poza czesc co drugiego argumentu sie nie zgodze.. no ale są młodziutkie jednak, jak widzicie, większość z modów na PPC jest tlośkę starszych. Wiek co prawda nie ma większego znaczenia, ale doświadczenia płynące wraz z nim - już tak.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 20, 2007 7:37 am
Omega Sun -Karnaa, Ariellachan i Zuzika to jeszcze dzieci, ktore nie pisza nic poza "czesc" (jak juz Buc wspomnial) -Aidanna- chyba nie wymaga komentarza, dostala dwa razy bana a poza tym wydaje jej sie, ze wszyscy tu sa dla niej niemili, przesladuja ja albo jej dokuczaja i pewnie wszystkich by zbanowala -Martines.pl- chyba nawet nie jest czlonkiem gildii - Rin- jeszcze moglaby byc bo ma chociaz dobrze poukladane w glowie, ale ma za dobre serce i wysoki wspolczynnik tolerancji i wyrozumialosci dla cudzych zachowan, wiec pewnie nikogo by nie zbanowalaPoza tym to nie jest konkurs sympatii czy tez plebiscyt na najlepszego kumpla, wiec podawajcie osoby ktore nadaje sie na moderatora a nie te, ktore najbardziej lubicie (To tylko potwierdza moja teorie, ze demokracja to zaraz po anarchii najglupszy system)
Swieta prawda xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 20, 2007 7:51 am
Anzelmo revcat ...moim zdanie wydaje Ci sie... no... moze i tak... *wzdycha* xDD
opcy: jakbys zauwazyl, juz oddalem swoj glos - na Mirabell i Rin =P ...nie moze a z pewnoscia...jestem gleboko przekonany iz w dotychczasowych postach nie ma ani jednej sugestii, ktora wskazywalaby ze jest przesadzone moje modostwo....oi!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 20, 2007 7:53 am
Ty nigdy nie jesteś poważny co ? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
revcat ...nie moze a z pewnoscia...jestem gleboko przekonany iz w dotychczasowych postach nie ma ani jednej sugestii, ktora wskazywalaby ze jest przesadzone moje modostwo....oi! oi... no dobrze juz dobrze... ale duze szanse masz, nie ma to tamto xDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf Ty nigdy nie jesteś poważny co ? mrgreen no co- jemu nie zarzucicie ze bylby za kagodny ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 20, 2007 7:56 am
Anzelmo revcat ...nie moze a z pewnoscia...jestem gleboko przekonany iz w dotychczasowych postach nie ma ani jednej sugestii, ktora wskazywalaby ze jest przesadzone moje modostwo....oi! oi... no dobrze juz dobrze... ale duze szanse masz, nie ma to tamto xDDD ...kazdy ma taka szanse na jaka zasluzyl...badz zasluguje w danym momencie... oi!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 20, 2007 7:58 am
BeeWolf Autark Moje propozycje: Karnaaa, Rin, ariellechan, Aidanna, zuzika, Martines.PL Uzasadnienie: im więcej tym zabawniej. Proponuje zsyłkę na Syberje dla ciebie. Po jaki fafluk Mod nowy ? Ale ja zgłaszam Pafnuca i El Konio. mrgreen Ale fajnie mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 20, 2007 8:04 am
zgłaszam siebie smile może niezbyt rozsądne, bo przecież niedawno zablokowali mi jedno konto (czy wyklucza z rangi kandydata na zostanie modem?) , ale jestem z wami dość długo jako - Night_Lady, i nigdy nie udało mi się złamać regulaminu. no chyba tyle, nie wiem jak mogę was zachęcić, do głosowania na mnie.... pewnie nie bedziecie nawet mnie kojarzyć pod tym nikiem... stressed obiecuję, jednak wypełniać moje obowiązki bardzo sumiennie i należycie, oraz działać dla dobra gildii smile tak mi dopomóżcie Admini i Moderatorzy główni... (oczywiscie jesli uda mi sie pokonac konkurencje która jest dosc konkretna... ps. kiedy wyniki?)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 20, 2007 8:43 am
revcat Anzelmo opcy kto tak powiedzial? ze sie spytam bezczelnie.. to ja bezczelnie odpowiem - to tak jakby wynika z poprzednich postow xDD
(albo mi sie wydaje... xDDD) ...moim zdanie wydaje Ci sie... a moim zdaniem powinieneś nim zostać, z poprzednich postów wywnioskowałeś, że chcesz nim być.. więc gdzie tu problem? edit// no ale żeby jeszcze kogoś wybrali
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 20, 2007 8:51 am
Omega Sun -Karnaa, Ariellachan i Zuzika to jeszcze dzieci, ktore nie pisza nic poza "czesc" (jak juz Buc wspomnial) -Aidanna- chyba nie wymaga komentarza, dostala dwa razy bana a poza tym wydaje jej sie, ze wszyscy tu sa dla niej niemili, przesladuja ja albo jej dokuczaja i pewnie wszystkich by zbanowala -Martines.pl- chyba nawet nie jest czlonkiem gildii -Rin- jeszcze moglaby byc bo ma chociaz dobrze poukladane w glowie, ale ma za dobre serce i wysoki wspolczynnik tolerancji i wyrozumialosci dla cudzych zachowan, wiec pewnie nikogo by nie zbanowala Poza tym to nie jest konkurs sympatii czy tez plebiscyt na najlepszego kumpla, wiec podawajcie osoby ktore nadaje sie na moderatora a nie te, ktore najbardziej lubicie (To tylko potwierdza moja teorie, ze demokracja to zaraz po anarchii najglupszy system)
-co do Karnaa, Ariellachan i Zuzika, ciągle nie rozumiem w czym problem że są małoletnie, a po za tym nie tylko "cześć" piszą, a będąc modami na pewno częściej by się odzywały - co do Rin -do dobrze, że ma dobrze serduszko, więc tym bardziej ludziki będą ją słuchać To jest konkurs na moda czyli powinno się wybierać osoby które się lubi lub szanuje xp . (anarchia jest fajna)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 20, 2007 9:44 am
Autark revcat Anzelmo opcy kto tak powiedzial? ze sie spytam bezczelnie.. to ja bezczelnie odpowiem - to tak jakby wynika z poprzednich postow xDD
(albo mi sie wydaje... xDDD) ...moim zdanie wydaje Ci sie... a moim zdaniem powinieneś nim zostać, z poprzednich postów wywnioskowałeś, że chcesz nim być.. więc gdzie tu problem? edit// no ale żeby jeszcze kogoś wybrali ...naturalnie...inaczej bym sie nie zglaszal...poza tym zostalem w pewien sposob o tym przekonany....problemu juz nie ma...ehhh z reszta...co ma byc to bedzie misia biore wszedzie... ...a moze Ty ? ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|