|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 17, 2007 12:58 pm
Gem_ma Renji, Rukia(w szsczególnosci), Inoue, ten typ w kapeluszu, dziewuszka wicekapitanka Aizena - bardzo do siebie podobni *^^* nie mam dzwieku wiec nie moge skometowac jak oni tam drą japy... oj musisz to nadrobic razz tracisz cała zabawe xd a moim zdaniem Orihime srednio pasuje.. niby jest ładan i wogole ma głos ale gdzie ten biust?!!?!? a ten koles w kapeluszu to Urahara razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 17, 2007 1:02 pm
Gertruda123 Baranina nienawidze musicali stare ten temat trzeba usunac twisted czemu???? eek bo ja tak powiedzialam mrgreen nio i pragne cie poinformowac ze z racji iz mam dobry humor, mozesz dostac bana za zbyt awangardowy stroj do dnia dzisiejszego
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 17, 2007 1:07 pm
Baranina Gertruda123 Baranina nienawidze musicali stare ten temat trzeba usunac twisted czemu???? eek bo ja tak powiedzialam mrgreen nio i pragne cie poinformowac ze z racji iz mam dobry humor, mozesz dostac bana za zbyt awangardowy stroj do dnia dzisiejszego Gertrudo, ona żartuje przynajmniej chciałabym, aby tak było
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 19, 2007 8:24 am
EvilYuki Baranina Gertruda123 Baranina nienawidze musicali stare ten temat trzeba usunac twisted czemu???? eek bo ja tak powiedzialam mrgreen nio i pragne cie poinformowac ze z racji iz mam dobry humor, mozesz dostac bana za zbyt awangardowy stroj do dnia dzisiejszego Gertrudo, ona żartuje przynajmniej chciałabym, aby tak byłoMam nadzieję...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 19, 2007 9:06 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 19, 2007 10:40 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 20, 2007 9:42 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 20, 2007 9:44 am
eek a ja lubie czekoladki xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 20, 2007 11:21 am
el_Taro eek a ja lubie czekoladki xp ja też biggrin zresztą kto nie lubi?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 20, 2007 12:27 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 21, 2007 4:28 am
ja też ale wrcajac do tematu, to jeszcze tego samego reżysera co Jesus Christ SuperStar jest jeszcze Hair, ale jakoś nie mam siły się za to wziąść...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 21, 2007 11:55 am
aaa, zapomniałam!!!! jak mogłam... widziałam film i był świetny wraz z muzyką oczywiście xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 22, 2007 11:31 am
jeszcze komedia muzyczna "blues brothers"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 22, 2007 11:34 am
Gertruda123 jeszcze komedia muzyczna "blues brothers" Cholera no tak z belushim i akrojdem XP (odpuście sobie pisownie) Właśnie co słyszałam gdzieś muzyke Więzienny Blues
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 22, 2007 11:49 am
el_Taro Gertruda123 jeszcze komedia muzyczna "blues brothers" Cholera no tak z belushim i akrojdem XP (odpuście sobie pisownie) Właśnie co słyszałam gdzieś muzyke Więzienny Blues xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |