|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 8:27 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 8:38 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 8:42 am
Baliaur hmmm... najsexowniejszy facet.. hmmm ee a jesio ja fote Tomirka dorzuce blaugh (moze pieknis to zniego nie jest ale lepszy od wodza itd blaugh ) Edit: musicie poczekac.. bo mi cos soft do cyfraka sie krzani gonk gonk gonk Milutka jesteś xp stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 8:54 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 8:59 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 9:07 am
ninja stare to ja sie gdzieś zgłaszałem??? chyba nie pamietam... a na pewno nie bułem pijany... stare ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 9:21 am
hej dziewczyny! blaugh widze ze wreszcie jakis temat jest gdzie mozna "poobgadywac" facetow ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 9:25 am
ejjj.... ja tez kce takie skrzydelka crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 9:25 am
Ann_Miho Baliaur hmmm... najsexowniejszy facet.. hmmm ee a jesio ja fote Tomirka dorzuce blaugh (moze pieknis to zniego nie jest ale lepszy od wodza itd blaugh ) Edit: musicie poczekac.. bo mi cos soft do cyfraka sie krzani gonk gonk gonk Milutka jesteś xp stare kochanie ja szczera jestem xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 9:27 am
Miho_14 ejjj.... ja tez kce takie skrzydelka crying crying crying Ja juz caly dzien na nie zbieram lowiac te okropne ryby, od ktorych mi juz niedobrze.... A skrzydelka sa sliczne... Tez chce takie crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 9:27 am
Baliaur Ann_Miho Baliaur hmmm... najsexowniejszy facet.. hmmm ee a jesio ja fote Tomirka dorzuce blaugh (moze pieknis to zniego nie jest ale lepszy od wodza itd blaugh ) Edit: musicie poczekac.. bo mi cos soft do cyfraka sie krzani gonk gonk gonk Milutka jesteś xp stare kochanie ja szczera jestem xp stare ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 9:29 am
Christoff_Gangrell Baliaur Ann_Miho Baliaur hmmm... najsexowniejszy facet.. hmmm ee a jesio ja fote Tomirka dorzuce blaugh (moze pieknis to zniego nie jest ale lepszy od wodza itd blaugh ) Edit: musicie poczekac.. bo mi cos soft do cyfraka sie krzani gonk gonk gonk Milutka jesteś xp stare kochanie ja szczera jestem xp stare ... Ej ! ty mi tu nie marudz!!!! Bylo nie wchodzic blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 9:30 am
alexvandom Miho_14 ejjj.... ja tez kce takie skrzydelka crying crying crying Ja juz caly dzien na nie zbieram lowiac te okropne ryby, od ktorych mi juz niedobrze.... A skrzydelka sa sliczne... Tez chce takie crying ale ja jestem biednym, powaznym czlowiekiem i nie moge tu siedziec caly czas i lowic. nawet nie mam czasu sobie questa zrobic crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 9:31 am
Christoff_Gangrell Baliaur Ann_Miho Baliaur hmmm... najsexowniejszy facet.. hmmm ee a jesio ja fote Tomirka dorzuce blaugh (moze pieknis to zniego nie jest ale lepszy od wodza itd blaugh ) Edit: musicie poczekac.. bo mi cos soft do cyfraka sie krzani gonk gonk gonk Milutka jesteś xp stare kochanie ja szczera jestem xp stare ... Może bez kochnie oki?? Wiesz ale innym przez ta szczerosc moze byc przykro
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 9:36 am
Ann_Miho Christoff_Gangrell Baliaur Ann_Miho Baliaur hmmm... najsexowniejszy facet.. hmmm ee a jesio ja fote Tomirka dorzuce blaugh (moze pieknis to zniego nie jest ale lepszy od wodza itd blaugh ) Edit: musicie poczekac.. bo mi cos soft do cyfraka sie krzani gonk gonk gonk Milutka jesteś xp stare kochanie ja szczera jestem xp stare ... Może bez kochnie oki?? Wiesz ale innym przez ta szczerosc moze byc przykro Po za tym jak jest sie szczerym to sie powinno bc gotowym na szczerosc innych... bo jak tak nie jest to sie nazywa obłuda...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|