|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 30, 2004 11:40 am
*spokojnie przegląda stronkę i dostaje szoku* Witaj, AdgaMuś, i Aque, i Czarny. Ja was WOOOGÓLE nie znam razz . Nie, ja nie znam was od ponad roku. Nie. Krótko o mnie. Zwą mnie Venya, choć naprawdę Venya to moje alter ego. Przyzwyczaiłam się. Mieszkam w Wawie i nie jestem z tego zadowolona. Wolałabym jakieś spokojniejsze miasto... ale cóż. Trzeba się cieszyć tym co się ma razz . Lubię: kilka mało istotnych rzeczy. Nie lubię: jeszcze więcej mało istotnych rzeczy... Mam 14 lat i jestem porąbańcem. Wczoraj, na brązowych włosach, zrobiłam sobie czerwone pasemka. I to nie dwa, czy trzy, ale z piętnaście i to całkiem szerokich ^^. Coś jeszcze? Lubię bawić się nożami. Rzucać nimi. Raz jeden trawnik mi połknął dwa noże. Zniknęły po prostu. Jestem fanką wampirów Anne Rice i Amelii Atwater-Rhodes. Pisze o nich ficka z AdgaMą-której-wogóle-nie-znam ^^. Słucham najczęściej: LP, Metallicę, Nightwish'a i uwielbiam drugiego OST'a z Wolf's Rain. Wszystko chyba.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 2:27 am
Venya *spokojnie przegląda stronkę i dostaje szoku* Witaj, AdgaMuś, i Aque, i Czarny. Ja was WOOOGÓLE nie znam razz . Nie, ja nie znam was od ponad roku. Nie. Krótko o mnie. Zwą mnie Venya, choć naprawdę Venya to moje alter ego. Przyzwyczaiłam się. Mieszkam w Wawie i nie jestem z tego zadowolona. Wolałabym jakieś spokojniejsze miasto... ale cóż. Trzeba się cieszyć tym co się ma razz . Lubię: kilka mało istotnych rzeczy. Nie lubię: jeszcze więcej mało istotnych rzeczy... Mam 14 lat i jestem porąbańcem. Wczoraj, na brązowych włosach, zrobiłam sobie czerwone pasemka. I to nie dwa, czy trzy, ale z piętnaście i to całkiem szerokich ^^. Coś jeszcze? Lubię bawić się nożami. Rzucać nimi. Raz jeden trawnik mi połknął dwa noże. Zniknęły po prostu. Jestem fanką wampirów Anne Rice i Amelii Atwater-Rhodes. Pisze o nich ficka z AdgaMą-której-wogóle-nie-znam ^^. Słucham najczęściej: LP, Metallicę, Nightwish'a i uwielbiam drugiego OST'a z Wolf's Rain. Wszystko chyba. No, no, witamy w naszej gildii z otwartymi ramionami, szczegolnie ze ja, Cieniu jestem porabanym fanem Nightwish'a i starej Metallici wink Co do nozy, mrrr... ostra dziewczyna wink Wampiry wprost uwielbiam, bynajmniej nie z opowiadan Anny Rice... czytalem "Przebudzenie spiacej krolewny" i odrzucilo mnie troszeczke... nie siegne po zadna jej ksiazke juz chyba nigdy XP Co do waszych fan-ficow - CHETNIE zamieszcze je na gildiowej stronce http://members.lycos.co.uk/kagenoyami/go-gaia/ na ktora gorraco zapraszam wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 7:32 am
Kagenoyami Co do waszych fan-ficow - CHETNIE zamieszcze je na gildiowej stronce http://members.lycos.co.uk/kagenoyami/go-gaia/ na ktora gorraco zapraszam wink One już są zamieszczone - W pewnej grocie siedzą na pieczarkach i zbijają bąki xP (Jak któryś z moich skończe to ci poślę biggrin ) Venyo, witamy w królestwie inglisza. Życzę miłego dnia : )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 9:02 am
Na No Da! Czas na moja kolej :]
Jestem Aki, demonica. We wrzesniu ( 18 ) przezyje 16 lat i jestem wczesniakiem ...dziwie sie bo jakos mi sie nie podoba ten swiat. Kocham rysowac heart i z tym wieze moja przyszlosc (i mam to po zmarlym dziadku - artyscie i mam nadzieje ze moje zycie bedzie takie ciekawe jak jego ^^ ). Tak naprawde na imie mi Aga i chyba mam zapedy masochistyczne XP i tak jak kolezanka wyzej rowniez lubie noze, nozyki, igly, agrafki, szpilki (nawet na rece wyrylam sobie "SIN" i teraz mam taka blizne ) i inne ostre rzeczy xd khem...no to zabrzmialo troche dwuznacznie ...nyo jakby nie patrzec lubie yaoi blaugh Em...co tu jeszcze...... Mieszkam w takiej dziuze zwana Ostrowem Wielkopolskim i slucham ..... No oglolnie posluchuje sobie rock, troche metalu i gotyku. No i mimo tego jestem spokojna osoba ale jak jedna mi nieznajoma osoba po 5 min. rozmowy ze mna powiedziala ze jestem wesolkiem :].
No coz.......chyba wszystko. Pay pay!
P.S. jak mozna lubic historie????!!!!!!!!!!!!! gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 12:32 pm
wiec jestem z Łodzi, mam na imie Natalia i koncze 16 w tym roku smile uwielbiam język polski,a szczególnie niektóre nauczycielki tego przedmiotu, nie wiem co mam napisać bo mam doła,wiec wszystko moge na odwal sie zrobić.... ;( ale napiszę wkrótkce.... teraz tylko potrzebuję rozmowy.... sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 2:39 pm
Siedzą i zbijają bąki? Dobra, wiem ==" Nieważne. Staramy się, Biały Kruku, staramy się. Przynajmniej zamierzamy biggrin Dobra, Venyo-której-w ogóle-nie znam. Też uważam, że ten trawnik Ci połknął te noże, a mojego scyzoryka nie. Dziwne. Widać wszystkiego czego za często dotykam jest ciężkostrawne razz Ja też się bawię nożami, a na bonus także łańcuchami z zapalonym kevlarem na końcu :] I kto wymiata? razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 2:48 pm
ja nie powiem kim jestem bo znow mnie ktos wysmieje albo powie ze mam kompleksy lub zbluzga albo niewiem co jeszcze ale te male info podam mieszkam w miescie Lodz jak na ma rase jestem bardzo mlody bo mam 20 wiosenek dopiero na swym karku i rowniez sluze pomoco jezeli tylko jest w mych mozliwosciach
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 2:06 am
Akiko Tamashii Mieszkam w takiej dziuze zwana Ostrowem Wielkopolskim Mam w Ostrowie liczna rodzine.. Jezdze tam co roku na wakacje.. no, moze nie konkretnie tam, bo mam prabacie (sic) w Czarnymlesie - moze kojarzysz, taka mala wioska, a w samym Ostrowie nie nocuje, ale mam wielki sentyment do tego miasta - BARDZO mi sie tam podoba wink szczegolnie ryneczek i deptak z Empic'iem wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 5:19 am
Kagenoyami Akiko Tamashii Mieszkam w takiej dziuze zwana Ostrowem Wielkopolskim Mam w Ostrowie liczna rodzine.. Jezdze tam co roku na wakacje.. no, moze nie konkretnie tam, bo mam prabacie (sic) w Czarnymlesie - moze kojarzysz, taka mala wioska, a w samym Ostrowie nie nocuje, ale mam wielki sentyment do tego miasta - BARDZO mi sie tam podoba wink szczegolnie ryneczek i deptak z Empic'iem wink whee siupel! hmm....CZarnylas?cos odbilo mi sie o uszy :] hehe xd moim znajomym z poza Ostrowa tez sie podoba ryneczek.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 5:58 am
nox123 ja nie powiem kim jestem bo znow mnie ktos wysmieje albo powie ze mam kompleksy lub zbluzga albo niewiem co jeszcze ale te male info podam mieszkam w miescie Lodz jak na ma rase jestem bardzo mlody bo mam 20 wiosenek dopiero na swym karku i rowniez sluze pomoco jezeli tylko jest w mych mozliwosciach ja mieszkam blisko Łodzi wink to mił‚o wiedziec, ze ktos tu taki jest smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 7:30 am
No kurczę... Tutaj Ostrów się spotyka, super. Łódź też. A z Wrocka to nikogo nie ma? Wrocławianie! Wzywam Was!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 8:30 am
teraz ja teraz ja
nazywam się mateusz
mam 17 lat
mieszkam w poznaniu
narazie tyle
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 9:16 am
No niee... Czemu wszyscy są z miejsc, gzie mam znajomych, ale nikogo z miejsca, gdzie ja jestem? No czemu?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 10:51 am
Nazywam się Maria... Chociaż i tak wszyscy na mnie mówią Mary (bo jak ktoś mnie nazywa Maryśka to gryzę). Lat 19, z Łodzi. Od czasu do czasu piszę opowiadania... Znajomi twierdzą że dobre.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 11:03 am
hejka ludzie tesz jestem z Łodzi(az dziw bierze co?) mam na karku 18 od lipca...mecze sie w technikum łączności jusz 3 rok no chyba tyle na początek wystarczy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|