|
|
|
|
Posted: Thu Apr 17, 2014 7:32 am
Végre nekem is sikerült a 250 tojást összegyűjteni biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 17, 2014 12:10 pm
Yuki Naoto Végre nekem is sikerült a 250 tojást összegyűjteni biggrin Gratulálok! cat_blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 17, 2014 12:12 pm
Malreni Yuki Naoto Végre nekem is sikerült a 250 tojást összegyűjteni biggrin Gratulálok! cat_blaugh Köszönöm, a segítséged nélkül már rég abbahagytam volna, de a lusta módszerrel hamar meglett biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 17, 2014 12:13 pm
Yuki Naoto Malreni Yuki Naoto Végre nekem is sikerült a 250 tojást összegyűjteni biggrin Gratulálok! cat_blaugh Köszönöm, a segítséged nélkül már rég abbahagytam volna, de a lusta módszerrel hamar meglett biggrin Ugye? cat_biggrin Máris megyek és folytatom Hearmy-vel. Hajat mosni voltam és felnéztem ide, hogy mi a tényálladék.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 17, 2014 12:22 pm
Malreni Yuki Naoto Malreni Yuki Naoto Végre nekem is sikerült a 250 tojást összegyűjteni biggrin Gratulálok! cat_blaugh Köszönöm, a segítséged nélkül már rég abbahagytam volna, de a lusta módszerrel hamar meglett biggrin Ugye? cat_biggrin Máris megyek és folytatom Hearmy-vel. Hajat mosni voltam és felnéztem ide, hogy mi a tényálladék. jól tetted biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 20, 2014 5:31 am
Az elmúlt két napban nem voltam itthon, vagy ha itthon is voltam, nem volt időm a gép elé ülni. Ma volt végre egy kis időm, úgyhogy frissítettem az első oldalon található tárgylistát. Nézzetek rá, érdemes!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 21, 2014 5:05 am
a 7. napi ajándék másnak sem működik, igaz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 21, 2014 5:57 am
Yuki Naoto a 7. napi ajándék másnak sem működik, igaz? Nem, nekem sem. Széleskörű probléma. Egyelőre nem lehet felvenni egyáltalán a mai napi ajándékot.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 21, 2014 11:22 am
Malreni Yuki Naoto a 7. napi ajándék másnak sem működik, igaz? Nem, nekem sem. Széleskörű probléma. Egyelőre nem lehet felvenni egyáltalán a mai napi ajándékot. nekem már sikerült
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 21, 2014 2:09 pm
Van 25 tojásom!! XD Meddig tart az event? smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 22, 2014 1:54 am
Molylepke Van 25 tojásom!! XD Meddig tart az event? smile Elvileg keddig. Hogy meddig lehet tojást gyűjteni még utána, azt nem tudom.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 22, 2014 7:11 am
Pont én is meg akartam kérdezni, hogy szerintetek a tojásgyűjtés meddig tart.... 42 nem éppen kecsegtető szám -__-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 22, 2014 10:07 am
Utánanéztem a dolognak. Diedrich azt mondta az announcement-ben, hogy ha a event minden napján bejelentkezel extra ajándékot kapsz. Ebből arra tudok következtetni, hogy ma, azaz kedd az utolsó nap.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 22, 2014 11:28 am
Én is ettől féltem crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 22, 2014 1:26 pm
napsugar Én is ettől féltem crying Menj be egy topic-ba, aminek sok oldala van. Lépkedj visszafelé az oldalakon és szedd a tojásokat. Ez a leggyorsabb módja. Ezzel a módszerrel szedtem össze ma körülbelül 500 tojást. (Mule power!)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|