|
|
|
|
Posted: Thu Apr 10, 2014 1:24 pm
Sayenita Gratulálunk, ajándékod egy heart Hamarosan küldjük! Köszi. Ám úgy néz ki, hogy a 2. versemmel is tökre véletlenül 50-et generáltam. eek Ilyenkor kétszer kapom meg, vagy a 2. helyett mást?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 10, 2014 1:24 pm
Generálj légyszives egy másik számot, mert ezt az előbb már "kihúztad" 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 10, 2014 1:25 pm
Sayenita Ez tényleg hardcore verzió xd Gratulálunk, nyereményed egy heart Hamarosan küldjük! Köszönöm szépen! cat_3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
Xanvie generated a random number between
1 and 60 ...
2!
|
Posted: Thu Apr 10, 2014 1:25 pm
Sayenita Generálj légyszives egy másik számot, mert ezt az előbb már "kihúztad" 3nodding Oké, tehát ilyenkor újat generálni sima új kommentbe. Oké, ebben generáltam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 10, 2014 1:28 pm
Xanvie Sayenita Generálj légyszives egy másik számot, mert ezt az előbb már "kihúztad" 3nodding Oké, tehát ilyenkor újat generálni sima új kommentbe. Oké, ebben generáltam. Gratulálunk, nyereményed egy heart Hamarosan küldjük!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 10, 2014 1:30 pm
Sayenita lol "tökös vers".. mintha valamilyen kemény versről lenne szó lol pff, igazad van, nem is gondoltam bele, hogy így is lehet érteni, amikor leírtam xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
DemiMurgos generated a random number between
1 and 60 ...
52!
|
|
Posted: Thu Apr 10, 2014 1:30 pm
Zöld a moha, zöld a páfrány, meglocsollak HÁZISÁRKÁNY! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
DemiMurgos generated a random number between
1 and 60 ...
46!
|
Posted: Thu Apr 10, 2014 1:35 pm
Ha tényleg lehet kettőt...
"Húsvét reggelén azon jár az eszem, Hogy locsoló puskám a kezembe vegyem. Mert várnak a lányok, szép piros tojással, Egy-két pohár borral és finom pánkóval.* A legszebbik kislányt jobban megöntözöm, És a pirostojást szépen megköszönöm. És ezzel azt mondom, boldog ünnepeket, Boldog húsvétot e ház népének!"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DemiMurgos Zöld a moha, zöld a páfrány, meglocsollak HÁZISÁRKÁNY! biggrin Gratulálunk, nyereményed egy heart Hamarosan küldjük!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayenita DemiMurgos Zöld a moha, zöld a páfrány, meglocsollak HÁZISÁRKÁNY! biggrin Gratulálunk, nyereményed egy heart Hamarosan küldjük! Köszönöm! :3 Ha valaki esetleg pályázott erre, szívesen csereberélek!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 10, 2014 1:37 pm
Persze! smile És gratula, nyereményed egy heart Hamarosan küldjük!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 10, 2014 1:39 pm
Kedves guild tagok! Nyugodtan posztoljatok, és írjatok egy kommentet vagy üzenetet zojénak vagy nekem, ha nem lennénk online. Most viszont berobbanunk az ágyba! blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 10, 2014 1:43 pm
Sayenita Persze! smile És gratula, nyereményed egy heart Hamarosan küldjük! Köszönöm! :3 Most már hagyok mást is érvényesülni, bár van még pár vers a tarsolyban... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 10, 2014 1:48 pm