Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Archívum
2k13 Halloween Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 6 7 8 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Wed Oct 23, 2013 12:46 am

Uncle Kenny állított a battle-n, most már nagyobb eséllyel találsz el embereket, de ez még mindiog függ a te szintedtől és a célpont szintjétől meg a classtól is a két fél esetében.

Ha valakit nemrég öltek meg, eltűnik az avija alól az Event Menu gomb, hogy ne támadhassák tovább.
PostPosted: Wed Oct 23, 2013 1:39 am

Itt található egy jó leírás a classok támadási, healelési, melee és magic fokozatairól.

(Ezt betettem az "Az event menete" posztba is.)

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

PostPosted: Wed Oct 23, 2013 1:55 am

Köszi az infókat Obi. Elolvastam a linkelt fórumon nagyjából. Nekem picit bonyultak, pláne alkalmazni.

Nem tudom miért és hogyan, de nekem még tegnap egyik harc után egész könnyen, váratlanul összejött a KO achivement. smile Kicsit csodálkoztam is, hogy mi van, miért ilyen könnyen és hirtelen, mikor előtte itt olvastam Malrenitől, hogy elég nehéz megszerezni. eek Na gondoltam valószínűleg véletlen szerencse is kellett hozzá. Vagyis szerintem ennek alapján nem igazán nehéz, hanem tényleg szerencsén is múlik.
PostPosted: Wed Oct 23, 2013 2:44 am

Na végre én is beszálltam a játékba, de vétettem egy nagy hibát és a rouge-ot választottam... confused
Van még valaki, aki esetleg ezt a borzasztó típust választotta, és esetleg tudja, hogy hogy lehet vele eredményesen harcolni?

Selly1125

Invisible Shapeshifter

21,200 Points
  • Hero 100
  • Perfect Attendance 400
  • Partygoer 500

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Wed Oct 23, 2013 5:15 am

Végül kimásoltam és lefordítottam a fontosabb class-szal és harccal kapcsolatos infókat a feljebb linkelt topikból és betettem őket Az event menete posztba.
PostPosted: Wed Oct 23, 2013 5:34 am

Obi Aoi
Végül kimásoltam és lefordítottam a fontosabb class-szal és harccal kapcsolatos infókat a feljebb linkelt topikból és betettem őket Az event menete posztba.

Akkor össz-vissz ez a négy nyeszlett képességem van, és ezek nem is fognak fejlődni?

Selly1125

Invisible Shapeshifter

21,200 Points
  • Hero 100
  • Perfect Attendance 400
  • Partygoer 500

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

PostPosted: Wed Oct 23, 2013 6:11 am

Én úgy tudom, hogy nincsenek, nem lesznek új képességek a szint fejlődése folyamán, de a már alapból meglévő képességek fejlődhetnek időnként. Úgy tudom és úgy tapasztaltam, hogy a legtöbb képesség közepes sebességgel fejlődik néha, ám néhány gyengébb képességeink lassabban fejlődnek. Nálam például mint mágusnál a melee kezdetben a legalacsonyabb volt, ám azóta már fejlődött néhányszor lassabban magasabbra. A képességek melee, magic és luck. Legalábbis támadoknál ezt a hármat mutatja. De ha jól emlékszem, mikor Jack, vagy Easter Bunny csapatot lehet váltani az elején, akkor az osztályoknál több, mint ezt a 3 képességet mutatja. Azt hiszem, hogy összesen 5-öt, de a maradék 2-re már nem emlékszem igazán. Nem tudom ezekre gondoltál-e Selly1125, de tudtommal ezek a képességek, amik mint mondtam így-úgy különböző mértékekben fejlődhetnek időnként. Ez biztos függ attól is, hogy mikor milyen ügyesen harcolsz, na meg persze attól is, hogy milyen osztályban vagy.
PostPosted: Wed Oct 23, 2013 6:52 am

Xanvie
Én úgy tudom, hogy nincsenek, nem lesznek új képességek a szint fejlődése folyamán, de a már alapból meglévő képességek fejlődhetnek időnként. Úgy tudom és úgy tapasztaltam, hogy a legtöbb képesség közepes sebességgel fejlődik néha, ám néhány gyengébb képességeink lassabban fejlődnek. Nálam például mint mágusnál a melee kezdetben a legalacsonyabb volt, ám azóta már fejlődött néhányszor lassabban magasabbra. A képességek melee, magic és luck. Legalábbis támadoknál ezt a hármat mutatja. De ha jól emlékszem, mikor Jack, vagy Easter Bunny csapatot lehet váltani az elején, akkor az osztályoknál több, mint ezt a 3 képességet mutatja. Azt hiszem, hogy összesen 5-öt, de a maradék 2-re már nem emlékszem igazán. Nem tudom ezekre gondoltál-e Selly1125, de tudtommal ezek a képességek, amik mint mondtam így-úgy különböző mértékekben fejlődhetnek időnként. Ez biztos függ attól is, hogy mikor milyen ügyesen harcolsz, na meg persze attól is, hogy milyen osztályban vagy.

Igen, ezekre. Meg a támadásokra.
Az előbb sikerült összeküszködnöm egy szintlépést, de semmivel nem lettem erősebb. A legerősebb támadásom critical-ja még mindig csak 15 sebzés. Akkor én inkább tegyek le arról, hogy meglegyen a KO achievement?

Selly1125

Invisible Shapeshifter

21,200 Points
  • Hero 100
  • Perfect Attendance 400
  • Partygoer 500

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Wed Oct 23, 2013 8:16 am

Selly1125
Obi Aoi

Akkor össz-vissz ez a négy nyeszlett képességem van, és ezek nem is fognak fejlődni?

Elvileg igen, de a statjaid nőnek a szinteddel meg lehet, hogy a magic/melee/luck is azzal arányosan (azt az avid alatt jelzi, amikor Event Menure klikkelsz. De az utóbbiak nem biztos, hogy nőnek, nem figyeltem még sweatdrop
Bár valószínű, mert nyilván nagyobbakat ütnek/gyógyítanak a nagyobb szintűek, ez így logikus szerintem...
PostPosted: Wed Oct 23, 2013 8:24 am

Obi Aoi
Selly1125
Obi Aoi

Elvileg igen, de a statjaid nőnek a szinteddel meg lehet, hogy a magic/melee/luck is azzal arányosan (azt az avid alatt jelzi, amikor Event Menure klikkelsz. De az utóbbiak nem biztos, hogy nőnek, nem figyeltem még sweatdrop
Bár valószínű, mert nyilván nagyobbakat ütnek/gyógyítanak a nagyobb szintűek, ez így logikus szerintem...

Hát ez esetben remélem, hogy lehet majd valahogy kasztot váltani, ez így elég szívás.
Akkor már csak azt szeretném megkérdezni, hogy nektek működik a Virtual Piggy Potion?

Selly1125

Invisible Shapeshifter

21,200 Points
  • Hero 100
  • Perfect Attendance 400
  • Partygoer 500

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Wed Oct 23, 2013 8:36 am

Selly1125
Obi Aoi
Selly1125
Obi Aoi

Hát ez esetben remélem, hogy lehet majd valahogy kasztot váltani, ez így elég szívás.
Akkor már csak azt szeretném megkérdezni, hogy nektek működik a Virtual Piggy Potion?

Igen, csak nem ad sokat. HP-t ad elvileg, kb. annyit, mint az 1000 goldos azt hiszem.
PostPosted: Wed Oct 23, 2013 9:27 am

Obi Aoi
Selly1125
Obi Aoi
Selly1125
Obi Aoi

Igen, csak nem ad sokat. HP-t ad elvileg, kb. annyit, mint az 1000 goldos azt hiszem.

Nem energy boost volt ráírva? eek
Nem mintha nem lenne mindegy, nem működik... sweatdrop
És amúgy is nagyon kevés az energy-m.

Selly1125

Invisible Shapeshifter

21,200 Points
  • Hero 100
  • Perfect Attendance 400
  • Partygoer 500

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

PostPosted: Wed Oct 23, 2013 10:05 am

Hát nem tudom Selly1125, hogy meg tudod-e szerezni a KO achivement-et, vagy sem. Hogyha kevés és gyenge támadási lehetőségeid vannak, plusz ha a néhai kritikusan nagyobb támadási sikereid is kicsik ebből kifolyólag, akkor nem hiszem, hogy akkorát tudnál támadni a kritikus ütéssel, mellyel egyből kiütsz valakit. Vagyis így vagy nincs esélyed rá, vagy hogyha igen, akkor nagyon kicsi. Bár mondjuk van egy ötletem, hogy hogyan tudnád mégis kicsit nagyobb eséllyel. Elmondom, de nem biztos, hogy beválik, de azért érdemes megpróbálnod. Hogyha már 3-mas, vagy 4-es szinten vagy, akkor próbálj minél több 1-es szintű ellenfelet kiütni. Ha ez sikerül és türelmes vagy, akkor sikerülhet. Azért sikerülhet nagyobb eséllyel így, mert elvileg, ha erősebb szinten több szinttel alacsonyabbakra támadsz, akkor a te kisebb, lassabban növekvő támadóerőd nagyobb, erősebb lehet egy kicsivel, mint az 1-es szintű ellenfeleké, vagy akár azonos is lehet vele. Remélem érted és remélem sikerül a javasolt módszer. Hátha sikerül, érdemes megpróbálni. Sok sikert és türelmet kívánok!
PostPosted: Wed Oct 23, 2013 10:10 am

Selly1125
Obi Aoi
Selly1125
Obi Aoi
Selly1125
Obi Aoi

Akkor lehet, hogy az. Én külön lapon nyitva hagytam a Barton Boutique-t, és onnan vettem időnként a potikat (kis energy és HP potik 1000 goldért).

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Selly1125

Invisible Shapeshifter

21,200 Points
  • Hero 100
  • Perfect Attendance 400
  • Partygoer 500
PostPosted: Wed Oct 23, 2013 10:53 am

Obi Aoi
Selly1125
Obi Aoi
Selly1125
Obi Aoi

Akkor lehet, hogy az. Én külön lapon nyitva hagytam a Barton Boutique-t, és onnan vettem időnként a potikat (kis energy és HP potik 1000 goldért).

Abból én is vettem párat, de a 40 10%-a 4, és gyakorlatilag annál már majdnem gyorsabban töltődik magától is.
Tulképp mi is lenne a lényege ennek a nagy halloween-i gold sinkelésnek? Látnom kéne valami jó oldalát? Vagy csak próbálnak átszoktatni a cash-re?
Reply
Archívum

Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 6 7 8 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces