Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Archívum
Easter Event 2013 Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Yuki Naoto

Kawaii Otaku

22,440 Points
  • Cat Fancier 100
  • Senpai's Notice 100
  • Magical Girl 50
PostPosted: Thu Mar 21, 2013 3:15 am

Lenne egy kérdésem: Ha egy topic átváltozott, nem lehet visszaváltoztatni?
PostPosted: Thu Mar 21, 2013 5:16 am

Csináltam egy topic-ot. Segítsetek kérlek megszerezni az átváltós achi-t. Köszi.

Itt a link:
http://www.gaiaonline.com/forum/easter-2013-a-bunny-s-lament/hungarian-easter-hangout-foreign-language-topic/t.85200059/

edit:
Ja, és kérlek szavazzatok is, mert még nincs meg az Inquisitor sem...

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

Yuki Naoto

Kawaii Otaku

22,440 Points
  • Cat Fancier 100
  • Senpai's Notice 100
  • Magical Girl 50
PostPosted: Thu Mar 21, 2013 6:31 am

végre megkaptam a harmadik achievementet is :3
PostPosted: Thu Mar 21, 2013 8:22 am

Nekem még egyik sincs meg, mert nem értem rá, de behozom majd őket smile

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Thu Mar 21, 2013 8:28 am

Yuki Naoto

Tudtommal nem, úgy rémlik, Uncle Kenny említette (én is leírtam itt második posztban meg a How to Play topikban is ott van eredetiben) smile
PostPosted: Thu Mar 21, 2013 9:34 am

Obi Aoi
Yuki Naoto

Tudtommal nem, úgy rémlik, Uncle Kenny említette (én is leírtam itt második posztban meg a How to Play topikban is ott van eredetiben) smile

Köszönöm, megnéztem, igazad van 3nodding

Yuki Naoto

Kawaii Otaku

22,440 Points
  • Cat Fancier 100
  • Senpai's Notice 100
  • Magical Girl 50

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

PostPosted: Thu Mar 21, 2013 11:16 am

Én is úgy tudom, hogy nem lehet visszaváltoztatni a fórumokat.
Most kivételesen én se haladok gyorsan a tojásvadászattal több ok miatt, de azért haladok.
PostPosted: Thu Mar 21, 2013 11:43 am

(Cindy után) updatelték Easter Bunny avatarját (is)! biggrin
User Image

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Hime_Yura

Mage

PostPosted: Sun Mar 24, 2013 11:38 pm

Őszintén szólva, nekem ez az event most egyáltalán nem tetszik. 25 tojást gyűjtöttem össze, de azt is kínkeservesen...
PostPosted: Mon Mar 25, 2013 12:53 am

Hime_Yura
Őszintén szólva, nekem ez az event most egyáltalán nem tetszik. 25 tojást gyűjtöttem össze, de azt is kínkeservesen...

Nekem is hasonló a véleményem... de azért gyűjtögetek majd még. Úgy tudom ezt a tojáslejárósdit azért vezették be, mert többen rohamozták meg az event fórumot, mint várták vagy ilyesmi.... Ott van egy külön sticky topik erről.

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Molylepke

15,600 Points
  • Citizen 200
  • Invisibility 100
  • Lavish Tipper 200
PostPosted: Mon Mar 25, 2013 5:18 pm

Obi Aoi
Hime_Yura

Nekem is hasonló a véleményem... de azért gyűjtögetek majd még. Úgy tudom ezt a tojáslejárósdit azért vezették be, mert többen rohamozták meg az event fórumot, mint várták vagy ilyesmi.... Ott van egy külön sticky topik erről.

Szerintem szimplán azért, mert így egy thread átfutásával végig lehetett vinni az eventet (kb 0 energiabefektetéssel), így meg nem event az event, hisz ki hallott már olyanról, hogy nem szenvedsz meg a legutolsó event itemért. xd

Örülök, hogy az elején letudtam az eventet, így nekem kb 1-1,5 órámba tellett az ÖSSZES item begyűjtése. pirate
PostPosted: Tue Mar 26, 2013 12:52 am

Molylepke
Obi Aoi
Hime_Yura

Szerintem szimplán azért, mert így egy thread átfutásával végig lehetett vinni az eventet (kb 0 energiabefektetéssel), így meg nem event az event, hisz ki hallott már olyanról, hogy nem szenvedsz meg a legutolsó event itemért. xd

Örülök, hogy az elején letudtam az eventet, így nekem kb 1-1,5 órámba tellett az ÖSSZES item begyűjtése. pirate

Jah, van ebben ráció.
Én még nem tudtam le, ellustultam sweatdrop 50 anti-cute és 10 cute egg van meg de belehúzok smile

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Yuki Naoto

Kawaii Otaku

22,440 Points
  • Cat Fancier 100
  • Senpai's Notice 100
  • Magical Girl 50
PostPosted: Tue Mar 26, 2013 2:38 pm

Én őszintén szólva úgy döntöttem, az utolsó anti-cuki cuccot már nem gyűjtöm be, mert már nem akarok megszenvedni érte sad elég nehéz begyűjteni a tojásokat, és nincs sok időm most ezzel foglalkozni sad
sok sikert még azoknak, akik dolgoznak még az ügyön 3nodding
PostPosted: Wed Mar 27, 2013 1:22 am

Én is időhiányban szenvedek, emellett meglehetően unalmasra, szenvedősre sikeredett ez az egész. Csalódott vagyok, élvezetesebb eventet vártam.

Hime_Yura

Mage

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

PostPosted: Wed Mar 27, 2013 11:59 am

Kicsit én is csalódtam az event-ben, jobbra számítottam. Többször nehéz tojásokat találni, de szerencsére vannak néhányan, akik még friss tojásokat belinkelnek némelyik event-es fórumra. Ezek segítenek, picit könnyítenek az összeszedésen, kivéve ha az adott tojás már lejárt. Bár most kicsit sűrűbben szedtem fel többet. Nekem eddig 26 anti-cute és 15 cute tojás. A cuccokra beváltottam, de nem fogok rohamosan továbbküzdeni.
Reply
Archívum

Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces