|
|
|
|
Posted: Wed Jun 07, 2006 10:33 pm
Dieki ale niezbyt lubie piwo, za to gorzalka nie pogardze mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 21, 2006 4:46 am
666whore666 czemu chcecie wprowadzic cenzurowane strony? chyba nie ma tu dzieci? bo jak sa to ok , jestem za, ale jesli nie to chyba byloby to bezcelowe np.ja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 03, 2006 10:30 am
ja tez jestem jeszcze dzieckiem... Maaamo, ja nie chce isc do pracy!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 05, 2006 8:09 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 07, 2006 10:01 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 18, 2006 3:51 pm
poczulam sie staro.... crying sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 22, 2006 2:02 pm
mnie sie kiedys jakis szwed zapytal... 'jaka jestes stara?"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 26, 2006 11:40 am
a ja nie chce byc mala... ja chce bym mieszkala z przyjaciolkami i miala ok. 17 lat mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 30, 2006 3:47 am
EvilYuki w regulaminie pisze sie czym sie zajmujesz a nie jak masz umalowane paznokcie. dostosuj sie do reszty i nie zaklucaj tego co ja tak doskonale stworzylam a jesli masz zamiar cos dopisywac to informuj o tym reszte.
poranny czas na przypierdalanie sie dobiegl konca twisted
heh.. hyba widac ze bylam z wizyta w domku stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 31, 2006 6:31 am
Baranina EvilYuki w regulaminie pisze sie czym sie zajmujesz a nie jak masz umalowane paznokcie. dostosuj sie do reszty i nie zaklucaj tego co ja tak doskonale stworzylam a jesli masz zamiar cos dopisywac to informuj o tym reszte. poranny czas na przypierdalanie sie dobiegl konca twisted heh.. hyba widac ze bylam z wizyta w domku stressed tak! zdecydowanie!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 28, 2007 5:33 am
hmmm 16 lat to dziecko czy nie ?? (nie patrzmy na prawo xD )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 28, 2007 9:21 am
(((Sango-Maho))) hmmm 16 lat to dziecko czy nie ?? (nie patrzmy na prawo xD ) na owczesne czasy to.. no niebrdzo sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 09, 2007 7:50 am
(((Sango-Maho))) hmmm 16 lat to dziecko czy nie ?? (nie patrzmy na prawo xD ) cycki w gazetach juz mozesz pokazywac.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 11, 2007 10:28 am
Kukus (((Sango-Maho))) hmmm 16 lat to dziecko czy nie ?? (nie patrzmy na prawo xD ) cycki w gazetach juz mozesz pokazywac. toto akurat chyba kazda chetna moze, niezaleznie od wieku stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 11, 2007 10:39 am
tynek Kukus (((Sango-Maho))) hmmm 16 lat to dziecko czy nie ?? (nie patrzmy na prawo xD ) cycki w gazetach juz mozesz pokazywac. toto akurat chyba kazda chetna moze, niezaleznie od wieku stressed ale jak mlodsza pokaze w gazecie, to ten, kto to opublikowal moze miec nieprzyjemnosci xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|