|
|
Beöltözöl Gaia-s avidnak? |
Simán! |
|
73% |
[ 14 ] |
Inkább valami másnak... |
|
26% |
[ 5 ] |
|
Total Votes : 19 |
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2011 12:09 pm
Ha már mutogatunk avikat és kérjük az ötleteket.... itt van az enyém.  Ami gondot okozna nekem az a kard, haj, fül és a hosszú kabát a többit még valahogy meg tudnám oldani.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2011 12:14 pm
Hime_Yura Én azt hittem ez a topic úgy magában a cosplayről fog szólni, nem pedig kifejezetten a gaias cp-ről.. Hát, így nem tudom megosztani én minek öltöznék be. Ne fogd vissza magad, mi csak ötletelgettünk :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2011 12:21 pm
napsugar Hime_Yura Én azt hittem ez a topic úgy magában a cosplayről fog szólni, nem pedig kifejezetten a gaias cp-ről.. Hát, így nem tudom megosztani én minek öltöznék be. Ne fogd vissza magad, mi csak ötletelgettünk :3 Így van. Pl most találtam ki, hogy van egy tök nagy fa kardom kicsit ki meg buherálnám, rögtön hasonlítana arra a másikra a hátamon.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2011 3:41 pm
III_Kisrajczy_III Egyik nap megkérdeztem a Cosplay.hu-t a facebook-on, hogy Gaia-s avatárokkal is lehet-e cosplay-ezni. A válaszukat kiemelem.: Igen, innentől állandó lesz az Original kategória a Mondoconokon, az ilyen jelmezek ebben a kategóriában indulhatnak.Öhm jáj csak most gondolok bele,akkor ezek szerint nevez(het)ünk original kategóriában mint csapat? Érdekelne titeket? És ha már itt tartunk azt hallottam hogy a cosplay fellépők nagy kedvezménnyel mehetnek be,sorbanállás nélkül,külön vip karszalag stb... Nem tudjátok a mondonál most mennyi is ez a kedvezmény? Azért már csak megérné nevezni,nem?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2011 1:07 am
Lucia Borgia III_Kisrajczy_III Egyik nap megkérdeztem a Cosplay.hu-t a facebook-on, hogy Gaia-s avatárokkal is lehet-e cosplay-ezni. A válaszukat kiemelem.: Igen, innentől állandó lesz az Original kategória a Mondoconokon, az ilyen jelmezek ebben a kategóriában indulhatnak.Öhm jáj csak most gondolok bele,akkor ezek szerint nevez(het)ünk original kategóriában mint csapat? Érdekelne titeket? És ha már itt tartunk azt hallottam hogy a cosplay fellépők nagy kedvezménnyel mehetnek be,sorbanállás nélkül,külön vip karszalag stb... Nem tudjátok a mondonál most mennyi is ez a kedvezmény? Azért már csak megérné nevezni,nem? Szerintem ez a kedvezmény az a 20%, de majd utána nézek én is ennek, rendben? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2011 1:09 am
Hime_Yura Én azt hittem ez a topic úgy magában a cosplayről fog szólni, nem pedig kifejezetten a gaias cp-ről.. Hát, így nem tudom megosztani én minek öltöznék be. Hime! Nyugodtan megoszthatod, minek öltözöl be, hiszen segítünk, bárkiről is van szó. Legyen az Gaia-s vagy sem. De ha jössz, akkor jobb, ha a mi csapatunkba, max Gaia-s tektek-kel megalkotjuk és ha kérdik, mi csak ezt felmutatjuk és akkor kedvezménnyel jöhetsz be, meg amit ez előtt a Quote előtt leírtak. ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2011 1:20 am
Medvelaszlo napsugar Hime_Yura Én azt hittem ez a topic úgy magában a cosplayről fog szólni, nem pedig kifejezetten a gaias cp-ről.. Hát, így nem tudom megosztani én minek öltöznék be. Ne fogd vissza magad, mi csak ötletelgettünk :3 Így van. Pl most találtam ki, hogy van egy tök nagy fa kardom kicsit ki meg buherálnám, rögtön hasonlítana arra a másikra a hátamon. Medve. A Kardoddal kapcsolatban lenne 2 linkem neked. smile Kardok, kések és minde egyéb szúrófegyver - Cosplay.hu FórumFémes hatású festékek - Cosplay.hu FórumRemélem, ezeknek jó hasznát veszed. smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2011 1:45 am
 Én ilyet szeretnék *.* Pofon egyszerű az egész~ Hanna? Benne vagy még? ;u;
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2011 5:14 am
Korábban említettem, hogy egy régebbi farmeros avimnak talán be tudnék öltözni, megtaláltam.  A felső és a farmer elvileg megvan, ilyen övem nincs, fehér cipő szintén nincs. (Igen, az az avimon a fehér zoot cipő, amitől mezítlábasnak néz ki lol). A fehér haj és bőr kicsit macerásabb, majd gondolom max fehér lesz a szemöldököm is (sötét a hajam, bár nem fekete, hanem sötétbarna). Fehér parókám nincs, de tudom, hogy beszerezhető bizonyos boltokban/boltokon keresztül. Fehér hegyes fül meg... nem tudom sweatdrop A hajdíszt kézműves módszerekkel gondolom össze lehet hozni smile De ez még csak ötlet, keresek más régebbi/újabb avikat is majd. Nektek hogy tetszik? A mostaniak közül ezeket választanám a legszívesebben, igaz, az első kettő eléggé "varrjunk hozzá ruhát" kategória, az utolsó meg "készítsünk fura seprűt" sweatdrop Lehet, hogy a fehér arany, vagy a fekete arany lesz inkább, igaz, valódi saját fuvolát nem tudok hozzáadni pl. Ezek is csak lehetőségek, ötletek a részemről, nem szilárd elhatározások egyelőre. Vélemények, ötletek?  A kedvezmény jól hangzik, de szerintem a cosplayezéssel és a reménybeli perfomance-szal járó plusz élmény is számít 3nodding smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2011 6:40 am
III_Kisrajczy_III Hime_Yura Én azt hittem ez a topic úgy magában a cosplayről fog szólni, nem pedig kifejezetten a gaias cp-ről.. Hát, így nem tudom megosztani én minek öltöznék be. Hime! Nyugodtan megoszthatod, minek öltözöl be, hiszen segítünk, bárkiről is van szó. Legyen az Gaia-s vagy sem. De ha jössz, akkor jobb, ha a mi csapatunkba, max Gaia-s tektek-kel megalkotjuk és ha kérdik, mi csak ezt felmutatjuk és akkor kedvezménnyel jöhetsz be, meg amit ez előtt a Quote előtt leírtak. ^^ De most miért kéne neki velünk jönnie? Ha mást akar akkor nem erőltessük már rá a mi dolgunkat.... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2011 7:29 am
napsugar III_Kisrajczy_III Hime_Yura Én azt hittem ez a topic úgy magában a cosplayről fog szólni, nem pedig kifejezetten a gaias cp-ről.. Hát, így nem tudom megosztani én minek öltöznék be. Hime! Nyugodtan megoszthatod, minek öltözöl be, hiszen segítünk, bárkiről is van szó. Legyen az Gaia-s vagy sem. De ha jössz, akkor jobb, ha a mi csapatunkba, max Gaia-s tektek-kel megalkotjuk és ha kérdik, mi csak ezt felmutatjuk és akkor kedvezménnyel jöhetsz be, meg amit ez előtt a Quote előtt leírtak. ^^ De most miért kéne neki velünk jönnie? Ha mást akar akkor nem erőltessük már rá a mi dolgunkat.... stare Figyelj napsi. Oké, hogy mást akar, de ha egy fasza kis társaságot is szeretne, amivel nbyerünk, mert olyan Yok leszünk, akkor jöhet. Nincs megszabva. Ha akar, jön, ha nem, nem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2011 9:11 am
III_Kisrajczy_III napsugar III_Kisrajczy_III Hime_Yura Én azt hittem ez a topic úgy magában a cosplayről fog szólni, nem pedig kifejezetten a gaias cp-ről.. Hát, így nem tudom megosztani én minek öltöznék be. Hime! Nyugodtan megoszthatod, minek öltözöl be, hiszen segítünk, bárkiről is van szó. Legyen az Gaia-s vagy sem. De ha jössz, akkor jobb, ha a mi csapatunkba, max Gaia-s tektek-kel megalkotjuk és ha kérdik, mi csak ezt felmutatjuk és akkor kedvezménnyel jöhetsz be, meg amit ez előtt a Quote előtt leírtak. ^^ De most miért kéne neki velünk jönnie? Ha mást akar akkor nem erőltessük már rá a mi dolgunkat.... stare Figyelj napsi. Oké, hogy mást akar, de ha egy fasza kis társaságot is szeretne, amivel nbyerünk, mert olyan Yok leszünk, akkor jöhet. Nincs megszabva. Ha akar, jön, ha nem, nem. Kérlek írj normálisan.... Obi Aoi: Szerintem a "fura seprű" egész jó ötlet. Mivel az elég egyszerű mégis egyedi és "Gaiás". Max, hogy egyszerűbbé tedd másik hajat kéne bele tenni, de ha ragaszkodsz hozzá akkor nem szóltam. Ha amrad a fehér haj akkor fesd be a magadét. Végülis neked hosszú meg teheted....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2011 9:58 am
Hali! ^^ Benne vagyok én is, tavaszra viszont már benne vagyok egy craft csoportban szombatra, szóval az részemről kilőve. :S És azért nem ezzel az avatarral lennék, a kék testfestős cp-kből most kicsit elég. ^^" (mondja ezt az, akinek még két ilyen várható a közeljövőben... XD) Na viszont! Ez a cp-s kedvezmény ez csak most PlayIt (alias karácsonyi HoldfényCon) volt decemberben a "conháború" miatt. Alapjáraton a cp-ért nem jár hasonló, kivéve az, hogy a cp-sek előbb, még nyitás előtt bemehetnek (ami azért jóóóó! biggrin ). A kedvezmény az 1000-2000 Ft szokott lenni összességében, amit a karszalagod árából vásárolhatsz le, és ez minden látogatónak jár.
Hmm, mindjárt lépek tektekelni kicsit, hogy kreáljak valamit. De túl sok a tetszetős variáció! XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2011 10:54 am
Obi Aoi A kedvezmény jól hangzik, de szerintem a cosplayezéssel és a reménybeli perfomance-szal járó plusz élmény is számít 3nodding smile Az original kategória indulói mit adnak elő? xd Elég ha csak egy zenére felvonul a csapatunk pózolni,nem? Huh kicsit előreszaladok azthiszem,de inkább most beszéljünk le ilyeneket mint egy héttel előtte.Ha fellépünk majd számba kéne venni hogy hányan is leszünk,meg mondjuk egy avi és egy IRL kép egymás mellett amolyan előnevezésnek. biggrin Am én az arany-feketére szavazok,talán elfogult vagyok a fekete felé...de ennél nem kell drasztikusan változtatni a külsődön...a hajad befújni valami ragaccsal vagy még rosszabb hidrogénezni 40 percig. Viszont egy (akár hozzá illő aranyszínű) pillangószárny nagyon hatásos megjelenést adna...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2011 10:59 am
Egyáltalán mikor lesz a következő con amin fel tudnánk lépni? biggrin
De tényleg ne utolsó pillanatban beszéljük meg a dolgokat. Meg jó lenne ha valaki felvilágosítana (legalábbis engem) hogy mik a teendők egy cosplay esetén, mert én még soha nem csináltam ilyet biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|