Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Terefere Klub - Mindenféle topic
Gaia Online a Mondoconon is! Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 6 ... 12 13 14 15 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Beöltözöl Gaia-s avidnak?
Simán!
73%
 73%  [ 14 ]
Inkább valami másnak...
26%
 26%  [ 5 ]
Total Votes : 19

Medvelaszlo

Dangerous Husband

5,450 Points
  • Hygienic 200
  • Dressed Up 200
  • Married 100
PostPosted: Sun Dec 25, 2011 12:09 pm

Ha már mutogatunk avikat és kérjük az ötleteket.... itt van az enyém.
User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show.
Ami gondot okozna nekem az a kard, haj, fül és a hosszú kabát a többit még valahogy meg tudnám oldani.
PostPosted: Sun Dec 25, 2011 12:14 pm

Hime_Yura
Én azt hittem ez a topic úgy magában a cosplayről fog szólni, nem pedig kifejezetten a gaias cp-ről..
Hát, így nem tudom megosztani én minek öltöznék be.
Ne fogd vissza magad, mi csak ötletelgettünk :3

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200

Medvelaszlo

Dangerous Husband

5,450 Points
  • Hygienic 200
  • Dressed Up 200
  • Married 100
PostPosted: Sun Dec 25, 2011 12:21 pm

napsugar
Hime_Yura
Én azt hittem ez a topic úgy magában a cosplayről fog szólni, nem pedig kifejezetten a gaias cp-ről..

Így van. Pl most találtam ki, hogy van egy tök nagy fa kardom kicsit ki meg buherálnám, rögtön hasonlítana arra a másikra a hátamon.
PostPosted: Sun Dec 25, 2011 3:41 pm

III_Kisrajczy_III
Egyik nap megkérdeztem a Cosplay.hu-t a facebook-on, hogy Gaia-s avatárokkal is lehet-e cosplay-ezni. A válaszukat kiemelem.: Igen, innentől állandó lesz az Original kategória a Mondoconokon, az ilyen jelmezek ebben a kategóriában indulhatnak.

Öhm jáj csak most gondolok bele,akkor ezek szerint nevez(het)ünk original kategóriában mint csapat? Érdekelne titeket?
És ha már itt tartunk azt hallottam hogy a cosplay fellépők nagy kedvezménnyel mehetnek be,sorbanállás nélkül,külön vip karszalag stb...
Nem tudjátok a mondonál most mennyi is ez a kedvezmény? Azért már csak megérné nevezni,nem?

Lucia LeFay

Desirable Vampire

19,275 Points
  • Partygoer 500
  • Cool Cat 500
  • Perfect Attendance 400

III_Kisrajczy_III

Romantic Survivor

12,400 Points
  • Partygoer 500
  • Generous 100
  • Junior Trader 100
PostPosted: Mon Dec 26, 2011 1:07 am

Lucia Borgia
III_Kisrajczy_III
Egyik nap megkérdeztem a Cosplay.hu-t a facebook-on, hogy Gaia-s avatárokkal is lehet-e cosplay-ezni. A válaszukat kiemelem.: Igen, innentől állandó lesz az Original kategória a Mondoconokon, az ilyen jelmezek ebben a kategóriában indulhatnak.

Öhm jáj csak most gondolok bele,akkor ezek szerint nevez(het)ünk original kategóriában mint csapat? Érdekelne titeket?
És ha már itt tartunk azt hallottam hogy a cosplay fellépők nagy kedvezménnyel mehetnek be,sorbanállás nélkül,külön vip karszalag stb...
Nem tudjátok a mondonál most mennyi is ez a kedvezmény? Azért már csak megérné nevezni,nem?

Szerintem ez a kedvezmény az a 20%, de majd utána nézek én is ennek, rendben? wink
PostPosted: Mon Dec 26, 2011 1:09 am

Hime_Yura

Hime! Nyugodtan megoszthatod, minek öltözöl be, hiszen segítünk, bárkiről is van szó. Legyen az Gaia-s vagy sem. De ha jössz, akkor jobb, ha a mi csapatunkba, max Gaia-s tektek-kel megalkotjuk és ha kérdik, mi csak ezt felmutatjuk és akkor kedvezménnyel jöhetsz be, meg amit ez előtt a Quote előtt leírtak. ^^

III_Kisrajczy_III

Romantic Survivor

12,400 Points
  • Partygoer 500
  • Generous 100
  • Junior Trader 100

III_Kisrajczy_III

Romantic Survivor

12,400 Points
  • Partygoer 500
  • Generous 100
  • Junior Trader 100
PostPosted: Mon Dec 26, 2011 1:20 am

Medvelaszlo
napsugar
Hime_Yura

Így van. Pl most találtam ki, hogy van egy tök nagy fa kardom kicsit ki meg buherálnám, rögtön hasonlítana arra a másikra a hátamon.

Medve. A Kardoddal kapcsolatban lenne 2 linkem neked. smile
Kardok, kések és minde egyéb szúrófegyver - Cosplay.hu Fórum
Fémes hatású festékek - Cosplay.hu Fórum
Remélem, ezeknek jó hasznát veszed. smile
PostPosted: Mon Dec 26, 2011 1:45 am

User Image
Én ilyet szeretnék *.* Pofon egyszerű az egész~ Hanna? Benne vagy még? ;u;

Hime_Yura

Mage

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Mon Dec 26, 2011 5:14 am

Korábban említettem, hogy egy régebbi farmeros avimnak talán be tudnék öltözni, megtaláltam.
User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show.
A felső és a farmer elvileg megvan, ilyen övem nincs, fehér cipő szintén nincs. (Igen, az az avimon a fehér zoot cipő, amitől mezítlábasnak néz ki lol).
A fehér haj és bőr kicsit macerásabb, majd gondolom max fehér lesz a szemöldököm is (sötét a hajam, bár nem fekete, hanem sötétbarna). Fehér parókám nincs, de tudom, hogy beszerezhető bizonyos boltokban/boltokon keresztül. Fehér hegyes fül meg... nem tudom sweatdrop A hajdíszt kézműves módszerekkel gondolom össze lehet hozni smile
De ez még csak ötlet, keresek más régebbi/újabb avikat is majd.
Nektek hogy tetszik?

A mostaniak közül ezeket választanám a legszívesebben, igaz, az első kettő eléggé "varrjunk hozzá ruhát" kategória, az utolsó meg "készítsünk fura seprűt" sweatdrop
Lehet, hogy a fehér arany, vagy a fekete arany lesz inkább, igaz, valódi saját fuvolát nem tudok hozzáadni pl. Ezek is csak lehetőségek, ötletek a részemről, nem szilárd elhatározások egyelőre. Vélemények, ötletek?
User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show. User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show. User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show. User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show. User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show.

A kedvezmény jól hangzik, de szerintem a cosplayezéssel és a reménybeli perfomance-szal járó plusz élmény is számít 3nodding smile
PostPosted: Mon Dec 26, 2011 6:40 am

III_Kisrajczy_III
Hime_Yura

Hime! Nyugodtan megoszthatod, minek öltözöl be, hiszen segítünk, bárkiről is van szó. Legyen az Gaia-s vagy sem. De ha jössz, akkor jobb, ha a mi csapatunkba, max Gaia-s tektek-kel megalkotjuk és ha kérdik, mi csak ezt felmutatjuk és akkor kedvezménnyel jöhetsz be, meg amit ez előtt a Quote előtt leírtak. ^^
De most miért kéne neki velünk jönnie? Ha mást akar akkor nem erőltessük már rá a mi dolgunkat.... stare

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200

III_Kisrajczy_III

Romantic Survivor

12,400 Points
  • Partygoer 500
  • Generous 100
  • Junior Trader 100
PostPosted: Mon Dec 26, 2011 7:29 am

napsugar
III_Kisrajczy_III
Hime_Yura

De most miért kéne neki velünk jönnie? Ha mást akar akkor nem erőltessük már rá a mi dolgunkat.... stare

Figyelj napsi. Oké, hogy mást akar, de ha egy fasza kis társaságot is szeretne, amivel nbyerünk, mert olyan Yok leszünk, akkor jöhet. Nincs megszabva. Ha akar, jön, ha nem, nem.
PostPosted: Mon Dec 26, 2011 9:11 am

III_Kisrajczy_III
napsugar
III_Kisrajczy_III
Hime_Yura

Figyelj napsi. Oké, hogy mást akar, de ha egy fasza kis társaságot is szeretne, amivel nbyerünk, mert olyan Yok leszünk, akkor jöhet. Nincs megszabva. Ha akar, jön, ha nem, nem.

Kérlek írj normálisan....

Obi Aoi: Szerintem a "fura seprű" egész jó ötlet. Mivel az elég egyszerű mégis egyedi és "Gaiás". Max, hogy egyszerűbbé tedd másik hajat kéne bele tenni, de ha ragaszkodsz hozzá akkor nem szóltam. Ha amrad a fehér haj akkor fesd be a magadét. Végülis neked hosszú meg teheted....

Medvelaszlo

Dangerous Husband

5,450 Points
  • Hygienic 200
  • Dressed Up 200
  • Married 100

Rhysaleine

Distinct Hunter

9,350 Points
  • Bunny Hoarder 150
  • Forum Sophomore 300
  • Invisibility 100
PostPosted: Mon Dec 26, 2011 9:58 am

Hali! ^^
Benne vagyok én is, tavaszra viszont már benne vagyok egy craft csoportban szombatra, szóval az részemről kilőve. :S És azért nem ezzel az avatarral lennék, a kék testfestős cp-kből most kicsit elég. ^^" (mondja ezt az, akinek még két ilyen várható a közeljövőben... XD)
Na viszont! Ez a cp-s kedvezmény ez csak most PlayIt (alias karácsonyi HoldfényCon) volt decemberben a "conháború" miatt. Alapjáraton a cp-ért nem jár hasonló, kivéve az, hogy a cp-sek előbb, még nyitás előtt bemehetnek (ami azért jóóóó! biggrin ). A kedvezmény az 1000-2000 Ft szokott lenni összességében, amit a karszalagod árából vásárolhatsz le, és ez minden látogatónak jár.

Hmm, mindjárt lépek tektekelni kicsit, hogy kreáljak valamit. De túl sok a tetszetős variáció! XD
PostPosted: Mon Dec 26, 2011 10:54 am

Obi Aoi
A kedvezmény jól hangzik, de szerintem a cosplayezéssel és a reménybeli perfomance-szal járó plusz élmény is számít 3nodding smile

Az original kategória indulói mit adnak elő? xd Elég ha csak egy zenére felvonul a csapatunk pózolni,nem? Huh kicsit előreszaladok azthiszem,de inkább most beszéljünk le ilyeneket mint egy héttel előtte.Ha fellépünk majd számba kéne venni hogy hányan is leszünk,meg mondjuk egy avi és egy IRL kép egymás mellett amolyan előnevezésnek. biggrin

Am én az arany-feketére szavazok,talán elfogult vagyok a fekete felé...de ennél nem kell drasztikusan változtatni a külsődön...a hajad befújni valami ragaccsal vagy még rosszabb hidrogénezni 40 percig. Viszont egy (akár hozzá illő aranyszínű) pillangószárny nagyon hatásos megjelenést adna...

Lucia LeFay

Desirable Vampire

19,275 Points
  • Partygoer 500
  • Cool Cat 500
  • Perfect Attendance 400

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Mon Dec 26, 2011 10:59 am

Egyáltalán mikor lesz a következő con amin fel tudnánk lépni? biggrin

De tényleg ne utolsó pillanatban beszéljük meg a dolgokat. Meg jó lenne ha valaki felvilágosítana (legalábbis engem) hogy mik a teendők egy cosplay esetén, mert én még soha nem csináltam ilyet biggrin
Reply
Terefere Klub - Mindenféle topic

Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 6 ... 12 13 14 15 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces