|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2011 1:34 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2011 5:39 am
Cukik smile A sigartodat is te csináltad? (Ha nem, ki?)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2011 5:43 am
Obi Aoi Cukik smile A sigartodat is te csináltad? (Ha nem, ki?) Én egérrel ilyet nem tudok csinálni sajnos. Az artot Yuichi Kairu készítette.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2011 5:50 am
Hime_Yura Obi Aoi Cukik smile A sigartodat is te csináltad? (Ha nem, ki?) Én egérrel ilyet nem tudok csinálni sajnos. Az artot Yuichi Kairu készítette. Értem. Aranyos mindegyik (a tieid is meg az övé is 3nodding )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2011 9:55 pm
Halii~! Szeretnék rendelni egy Aviartot ^^ Erről a képről smile  Előre is köszönöm~!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2011 11:57 pm
CryeneStrifeShiroi Halii~! Szeretnék rendelni egy Aviartot ^^ Erről a képről smile  Előre is köszönöm~! Szia~ Nálam nem jeleníti meg nálam a képet sajnos. Valahogy máshogy eltudnád küldeni? A másik kérésem az, hogy a rajz headshot, derékig vagy egészalakos legyen? :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 24, 2011 12:07 am
Hime_Yura CryeneStrifeShiroi Halii~! Szeretnék rendelni egy Aviartot ^^ Erről a képről smile  Előre is köszönöm~! Szia~ Nálam nem jeleníti meg nálam a képet sajnos. Valahogy máshogy eltudnád küldeni? A másik kérésem az, hogy a rajz headshot, derékig vagy egészalakos legyen? :3 Egészalakosat szeretnék ^^ Megcsináltam Tekteken, remélem, így betölti (:  Bár a keze nem így volt, de szerintem megoldod, igazából nem is lényeg ^^'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 24, 2011 4:06 am
Kikerült a rajzod az első oldalra~ Remélem tetszik. Legközelebb megpróbálok már valami többet is belevinni a rajzaimba ^^" pl csinál valamit a képen.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 24, 2011 5:11 am
Hime_Yura Kikerült a rajzod az első oldalra~ Remélem tetszik. Legközelebb megpróbálok már valami többet is belevinni a rajzaimba ^^" pl csinál valamit a képen. De édes lett! Meg eszem uzsonnára O3O Mennyi az ára? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 24, 2011 5:12 am
CryeneStrifeShiroi Hime_Yura Kikerült a rajzod az első oldalra~ Remélem tetszik. Legközelebb megpróbálok már valami többet is belevinni a rajzaimba ^^" pl csinál valamit a képen. De édes lett! Meg eszem uzsonnára O3O Mennyi az ára? biggrin Azt a megrendelő dönti el Örülök, hogy tetszik ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 24, 2011 5:37 am
Hime_Yura CryeneStrifeShiroi Hime_Yura Kikerült a rajzod az első oldalra~ Remélem tetszik. Legközelebb megpróbálok már valami többet is belevinni a rajzaimba ^^" pl csinál valamit a képen. De édes lett! Meg eszem uzsonnára O3O Mennyi az ára? biggrin Azt a megrendelő dönti el Örülök, hogy tetszik ^^ A másik avimról küldök egy kis jutalmat, oké? Tradeben küldöm, majd fogadd el 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2011 1:24 am
Újonnan eladásra kínált itemek találhatók a store-omban!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2011 2:37 am
Hime_Yura Újonnan eladásra kínált itemek találhatók a store-omban! Vásároltam :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2011 2:39 am
Yuki Naoto Hime_Yura Újonnan eladásra kínált itemek találhatók a store-omban! Vásároltam :3 Nyuuh ha szólsz, olcsóbban adtam volna ;u;
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2011 2:59 am
Hime_Yura Yuki Naoto Hime_Yura Újonnan eladásra kínált itemek találhatók a store-omban! Vásároltam :3 Nyuuh ha szólsz, olcsóbban adtam volna ;u; nem-nem nekem jó lesz így! :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|