|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 26, 2011 7:51 am
Akai-Inari Na az a lépés maradt ki mrgreen , bár én leginkább a zomg-os halloweent várom 3nodding Éniiiiiiis, de már nagyon! emotion_donotwant
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 26, 2011 8:30 am
Azért az jó, hogy towns-ban hamarabb megvan az 50 és a beváltás mint a shop és world map-al... xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 26, 2011 8:58 am
napsugar Akai-Inari Na az a lépés maradt ki mrgreen , bár én leginkább a zomg-os halloweent várom 3nodding Éniiiiiiis, de már nagyon! emotion_donotwant Idén nem lesz Halloween zOMG-ben. Legalábbis, azt mondták a fejlesztők, személy szerin [JK], hogy az új terület azaz Dead Man's Shadow most a fő prioritás és más változtatás, vagy újítás nem lesz. Ezt én (és a forrásom is) úgy értelmezem, hogy nem lesz idén Trick or Treat-elés Barton-ban.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 26, 2011 8:59 am
Dilgert napsugar Akai-Inari Na az a lépés maradt ki mrgreen , bár én leginkább a zomg-os halloweent várom 3nodding Éniiiiiiis, de már nagyon! emotion_donotwant Idén nem lesz Halloween zOMG-ben. Legalábbis, azt mondták a fejlesztők, személy szerin [JK], hogy az új terület azaz Dead Man's Shadow most a fő prioritás és más változtatás, vagy újítás nem lesz. Ezt én (és a forrásom is) úgy értelmezem, hogy nem lesz idén Trick or Treat-elés Barton-ban. emotion_0A0 cat_crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 26, 2011 9:05 am
Lehet, hogy lesz valami, megváltozott a fejléc és a maszk helyén fényes animált karmolásnyom és farkasfej van (talán a Beast-tel kapcs. lesz valami?). Ha fölémegyek a kurzorral, azt mondja moonrise (hold felkelése). Az meg.. hát nem jó, hogy nem lesz Halloween a zOMG-n... legalább annyira lehetne, mint tavaly... rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 26, 2011 9:07 am
A Beast már egészen ott van a Von Helson kastélynál! Dev alertbe már írják, hogy épp felteszik a főeventet.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 26, 2011 9:08 am
Farkasokat kell gyilkolászni sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 26, 2011 9:12 am
Akai-Inari Farkasokat kell gyilkolászni sweatdrop Jah és közben ő is karmolászik. Egyesek avijában meg welcome home véres felirat van, nem tudom új cucc-e.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 26, 2011 9:15 am
Hát nem sok értelmét látom confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 26, 2011 9:17 am
Valaki azt említi hogy valahogy gyógyítási képességet lehet felszedni... És érdekes egyszer meghaltam tudtam sétálni aztán egy másik farkasra támadtam, még egyszer megölt és lebénultam (nem ült le az avim). Lehet, hogy még glitches. 6x sikerült ölnöm. Kb 10-20 HP-t szed le a farkas egy támadással.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 26, 2011 9:26 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 26, 2011 9:29 am
jó és mit kell csinálni? mert nem igazán értem sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 26, 2011 9:32 am
Akai-Inari jó és mit kell csinálni? mert nem igazán értem sweatdrop Most jön a lényeg (a linkelt oldalon van angolul egy szöveg, lefordítottam). Holdkelte Egy orvosi kísérlet likantrópikus (vérfarkassá változós) mellékhatások kitörését okozta! Most a Halloween-i Álarcosbált vérfarkasok gázolják át, és rajtad áll, hogy a szőrös veszély ellen harcolsz, vagy beszállsz a vérfarkasok martalócai közé és megtapasztalod a kutya oldal erejét. Szállj be a csatába a Holdkelte fórumon, ahol megtámadhatod az ellenségeidet és gyógyíthatod a barátaidat! Lehet, hogy olyasmi, mint amikor tortával dobáltuk az avikat a Piehard fórumokon, legalábbis ez a tippem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 26, 2011 9:39 am
Ha az előzőleg linkelt Moonrise oldalról jobboldalt a Moonrise fórumba mész, felugrik egy kis ablak, ahol 3 képesség közül választhatsz: Jab (döfés), Heal (gyógyítás) és Kidney Jab (veseszúrás).
Nem lenne rossz egy külön magyar szoba majd a Masquerade-ban. Lehet barátot hívni, 1000 goldot kap a barát ha elfogadja és olyasmit is ír hogy ritka eventes alkímia cuccot kapsz ha elfogadja a felkérést.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|