|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 18, 2011 12:23 pm
wildgica Obi Aoi wildgica Obi Aoi wildgica Köszi. 3nodding Az aláírásomban linkelve van a dA galériám, nekem is csak vektorgrafikáim vannak feltöltve, ha gondolod majd pillants rá. wink (Mondjuk csak töredéke van ott annak amit csináltam, mert megrendelésre készítek logókat, infografikákat, különböző weboldalak elemeit, meg tulajdonképpen bármit / mindent. 4laugh ) Wow, az szép (a rendelésre készítés). Egyszer már ránéztem egy kicsit, tetszik az a rózsaszín blob pl (a lanternes előtti) biggrin Majd még megnézem jobban is smile (Nekem is van DA galériám egyébként, kicsit vegyes felvágott, fotók rajzok főleg). smile hú, mutimuti surprised Oké, de tényleg elég vegyes. Két kis hint: baloldalt felül majd a browse-ra kattints (featured-ön szokott lenni alapból, amikor megnyitod a galériát és akkor nem mindet mutatja), valamint jó pár csoportosított képekkel teli mappa lesz baloldalt smile SaphirielNémelyik rajzban lehet anatómiai hiba sweatdrop Gaiás rajzból meg kb 3-4 van összesen (a legújabb lila rajz is az smile ) Tök jók, én ceruzával biztosan nem tudnék ilyeneket! surprised A Obi at Ghoul's Acre-n kifejezetten tetszik az arc árnyékolása (is). heart Ja és természetesen ment a +watch meg a láma. redface Köszi smile Ceruza... szerintem nem olyan nehéz sweatdrop A haj fénylésre egy "technikát" használok, majd megpróbálom ebben a topikban elmagyarázni valamikor, ha akarjátok. Köszi, azzal én is elégedett vagyok smile Bár egy lány szerint a szemeknek lejjebb kéne lenniük, kicsit sok a haj jobboldalt a fül fölött és túl szélesek a vállak (eredetileg olyan katonásan "testes" felsőt próbáltam érzékeltetni, mivel ez ilyen egyenruha felső rajta). Néha vétek 1-2 anatómiai hibát akaratlanul. Köszi, majd viszonzom ugyanezekkel wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 18, 2011 12:33 pm
wildgica Medvelaszlo Az én rajz tudásom a kommentem alatt található emotion_awesome mspaint powwwa emotion_awesome amúgy szerintem tökjó, meg mókás, pont az egyszerűsége miatt 3nodding Ha te tudnád Super Teddy-nek mennyi kalandja volt az unalmas óráimon! rofl A legnagyobb ellensége eddig a BROKKOLI SZÖRNYETEG persze azokat kézzel rajzoltam.... Ha meg találom talán meg mutatom nektek XP De amúgy a rajztudásom attól függ, hogy milyen kedvem van és mihez.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 18, 2011 12:41 pm
Obi Aoi wildgica Obi Aoi wildgica Obi Aoi wildgica Köszi. 3nodding Az aláírásomban linkelve van a dA galériám, nekem is csak vektorgrafikáim vannak feltöltve, ha gondolod majd pillants rá. wink (Mondjuk csak töredéke van ott annak amit csináltam, mert megrendelésre készítek logókat, infografikákat, különböző weboldalak elemeit, meg tulajdonképpen bármit / mindent. 4laugh ) Wow, az szép (a rendelésre készítés). Egyszer már ránéztem egy kicsit, tetszik az a rózsaszín blob pl (a lanternes előtti) biggrin Majd még megnézem jobban is smile (Nekem is van DA galériám egyébként, kicsit vegyes felvágott, fotók rajzok főleg). smile hú, mutimuti surprised Oké, de tényleg elég vegyes. Két kis hint: baloldalt felül majd a browse-ra kattints (featured-ön szokott lenni alapból, amikor megnyitod a galériát és akkor nem mindet mutatja), valamint jó pár csoportosított képekkel teli mappa lesz baloldalt smile SaphirielNémelyik rajzban lehet anatómiai hiba sweatdrop Gaiás rajzból meg kb 3-4 van összesen (a legújabb lila rajz is az smile ) Tök jók, én ceruzával biztosan nem tudnék ilyeneket! surprised A Obi at Ghoul's Acre-n kifejezetten tetszik az arc árnyékolása (is). heart Ja és természetesen ment a +watch meg a láma. redface Köszi smile Ceruza... szerintem nem olyan nehéz sweatdrop A haj fénylésre egy "technikát" használok, majd megpróbálom ebben a topikban elmagyarázni valamikor, ha akarjátok. Köszi, azzal én is elégedett vagyok smile Bár egy lány szerint a szemeknek lejjebb kéne lenniük, kicsit sok a haj jobboldalt a fül fölött és túl szélesek a vállak (eredetileg olyan katonásan "testes" felsőt próbáltam érzékeltetni, mivel ez ilyen egyenruha felső rajta). Néha vétek 1-2 anatómiai hibát akaratlanul. Köszi, majd viszonzom ugyanezekkel wink A haj az egy érdekes pont mindig, nekem mondjuk sok bosszúságot okozott korábban, mert nehezen találtam el, hogy is nézne ki jól, tehát minden tanácsot és leírást örömmel veszek. 3nodding (Mondjuk szerencsémre nem feltétlenül kell "élőnek" látszania a rajzaimon a hajnak, mert leginkább olyan mesekönyvszerű rajzokat készítek. Ja tényleg, anno illusztráltam is egy mesekönyvet, kiadták meg minden, de szerintem tök gáz lett, a borítóját feltettem dA-ra, ha jól emlékszem. redface Mondjuk akkor még igencsak kezdő voltam, de nemrég megkeresett egy másik meseíró, hogy illusztráljam a könyvét, na az már jobb lesz, remélem... xp )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 18, 2011 12:44 pm
Medvelaszlo wildgica Medvelaszlo Az én rajz tudásom a kommentem alatt található emotion_awesome mspaint powwwa emotion_awesome amúgy szerintem tökjó, meg mókás, pont az egyszerűsége miatt 3nodding Ha te tudnád Super Teddy-nek mennyi kalandja volt az unalmas óráimon! rofl A legnagyobb ellensége eddig a BROKKOLI SZÖRNYETEG persze azokat kézzel rajzoltam.... Ha meg találom talán meg mutatom nektek XP De amúgy a rajztudásom attól függ, hogy milyen kedvem van és mihez. Na igen, szerintem sokan így vagyunk ezzel (én legalábbis biztosan), hogy a rajztudásunk nagyrészt aktuális kedvünkön múlik. Brokkoli szörnyeteg, jujj, remélem megtalálod, kíváncsi vagyok rá. Szegény Teddy, azért nem lehet könnyű az élete ilyen megpróbáltatásokkal... rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 18, 2011 12:47 pm
Idekiabálom jól, hogy létrehoztam a Vektorgrafika topikot. emotion_awesome
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 18, 2011 12:50 pm
wildgica Obi Aoi wildgica Obi Aoi Oké, de tényleg elég vegyes. Két kis hint: baloldalt felül majd a browse-ra kattints (featured-ön szokott lenni alapból, amikor megnyitod a galériát és akkor nem mindet mutatja), valamint jó pár csoportosított képekkel teli mappa lesz baloldalt smile SaphirielNémelyik rajzban lehet anatómiai hiba sweatdrop Gaiás rajzból meg kb 3-4 van összesen (a legújabb lila rajz is az smile ) Tök jók, én ceruzával biztosan nem tudnék ilyeneket! surprised A Obi at Ghoul's Acre-n kifejezetten tetszik az arc árnyékolása (is). heart Ja és természetesen ment a +watch meg a láma. redface Köszi smile Ceruza... szerintem nem olyan nehéz sweatdrop A haj fénylésre egy "technikát" használok, majd megpróbálom ebben a topikban elmagyarázni valamikor, ha akarjátok. Köszi, azzal én is elégedett vagyok smile Bár egy lány szerint a szemeknek lejjebb kéne lenniük, kicsit sok a haj jobboldalt a fül fölött és túl szélesek a vállak (eredetileg olyan katonásan "testes" felsőt próbáltam érzékeltetni, mivel ez ilyen egyenruha felső rajta). Néha vétek 1-2 anatómiai hibát akaratlanul. Köszi, majd viszonzom ugyanezekkel wink A haj az egy érdekes pont mindig, nekem mondjuk sok bosszúságot okozott korábban, mert nehezen találtam el, hogy is nézne ki jól, tehát minden tanácsot és leírást örömmel veszek. 3nodding (Mondjuk szerencsémre nem feltétlenül kell "élőnek" látszania a rajzaimon a hajnak, mert leginkább olyan mesekönyvszerű rajzokat készítek. Ja tényleg, anno illusztráltam is egy mesekönyvet, kiadták meg minden, de szerintem tök gáz lett, a borítóját feltettem dA-ra, ha jól emlékszem. redface Mondjuk akkor még igencsak kezdő voltam, de nemrég megkeresett egy másik meseíró, hogy illusztráljam a könyvét, na az már jobb lesz, remélem... xp ) Wow az nem semmi. eek Én se mindig pályázom teljesen élethű hajárnyékolásra, de szeretek olyat csinálni. A Marker mappában találsz egy Bat Girl nevű rajzot, na annak a hajára pl büszke vagyok, pedig filctollakkal hoztam össze és ha jól emlékszem egyedül csináltam olyat. Volt aki írta, bár olyan egészségesen nézne ki a haja xd Kézzel egyébként még mindig könnyebb, mármint papíron (a tablet-használat is kézi, ha úgy vesszük).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 18, 2011 12:52 pm
Ja és (igaz említettem a Ma az történt hogy-ban) találtam egy tavalyi rajzot, amit a tavalyi halloweeni avimról csináltam és tegnap befejeztem (a sállal és a fekete kabátrésszel). Picit távolabb van a (szemből) jobb szeme az orrától, de kíváncsi vagyok, hogy tetszik smile http://i43.tinypic.com/54x082.png
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 18, 2011 12:59 pm
Obi Aoi wildgica Obi Aoi wildgica Obi Aoi Oké, de tényleg elég vegyes. Két kis hint: baloldalt felül majd a browse-ra kattints (featured-ön szokott lenni alapból, amikor megnyitod a galériát és akkor nem mindet mutatja), valamint jó pár csoportosított képekkel teli mappa lesz baloldalt smile SaphirielNémelyik rajzban lehet anatómiai hiba sweatdrop Gaiás rajzból meg kb 3-4 van összesen (a legújabb lila rajz is az smile ) Tök jók, én ceruzával biztosan nem tudnék ilyeneket! surprised A Obi at Ghoul's Acre-n kifejezetten tetszik az arc árnyékolása (is). heart Ja és természetesen ment a +watch meg a láma. redface Köszi smile Ceruza... szerintem nem olyan nehéz sweatdrop A haj fénylésre egy "technikát" használok, majd megpróbálom ebben a topikban elmagyarázni valamikor, ha akarjátok. Köszi, azzal én is elégedett vagyok smile Bár egy lány szerint a szemeknek lejjebb kéne lenniük, kicsit sok a haj jobboldalt a fül fölött és túl szélesek a vállak (eredetileg olyan katonásan "testes" felsőt próbáltam érzékeltetni, mivel ez ilyen egyenruha felső rajta). Néha vétek 1-2 anatómiai hibát akaratlanul. Köszi, majd viszonzom ugyanezekkel wink A haj az egy érdekes pont mindig, nekem mondjuk sok bosszúságot okozott korábban, mert nehezen találtam el, hogy is nézne ki jól, tehát minden tanácsot és leírást örömmel veszek. 3nodding (Mondjuk szerencsémre nem feltétlenül kell "élőnek" látszania a rajzaimon a hajnak, mert leginkább olyan mesekönyvszerű rajzokat készítek. Ja tényleg, anno illusztráltam is egy mesekönyvet, kiadták meg minden, de szerintem tök gáz lett, a borítóját feltettem dA-ra, ha jól emlékszem. redface Mondjuk akkor még igencsak kezdő voltam, de nemrég megkeresett egy másik meseíró, hogy illusztráljam a könyvét, na az már jobb lesz, remélem... xp ) Wow az nem semmi. eek Én se mindig pályázom teljesen élethű hajárnyékolásra, de szeretek olyat csinálni. A Marker mappában találsz egy Bat Girl nevű rajzot, na annak a hajára pl büszke vagyok, pedig filctollakkal hoztam össze és ha jól emlékszem egyedül csináltam olyat. Volt aki írta, bár olyan egészségesen nézne ki a haja xd Kézzel egyébként még mindig könnyebb, mármint papíron (a tablet-használat is kézi, ha úgy vesszük). Hú, Bat Girl haja tényleg nagyon jó lett! Ráadásul filccel készült, hát nem semmi... eek Szép fényes, erős, tartása is van, instant samponreklám. rofl A tablet-használatot én is kézi rajzolásnak tartom. (Nekem a fiókom mélyén egy helyes kis Wacom rajztábla hever, de szinte egyáltalán nem is használtam sosem. Én az az egérrel kattintgatós fajta vagyok. xp )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 18, 2011 1:03 pm
Obi Aoi Ja és (igaz említettem a Ma az történt hogy-ban) találtam egy tavalyi rajzot, amit a tavalyi halloweeni avimról csináltam és tegnap befejeztem (a sállal és a fekete kabátrésszel). Picit távolabb van a (szemből) jobb szeme az orrától, de kíváncsi vagyok, hogy tetszik smile http://i43.tinypic.com/54x082.png A sál az egy az egyben csont ugyanaz, mint amilyen az avin. Tetszik, hogy a száj "ráncait" is megrajzoltad, ettől sokkal élőbb lett, mintha nem lenne ennyire kidolgozva. A szemek azért jók, mert fényesek, élők. A fülét kicsit élesebbre rajzoltam volna és talán a haját is. A száj és az orr közötti rész szintén igen jól sikerült.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 18, 2011 1:18 pm
wildgica Obi Aoi Ja és (igaz említettem a Ma az történt hogy-ban) találtam egy tavalyi rajzot, amit a tavalyi halloweeni avimról csináltam és tegnap befejeztem (a sállal és a fekete kabátrésszel). Picit távolabb van a (szemből) jobb szeme az orrától, de kíváncsi vagyok, hogy tetszik smile http://i43.tinypic.com/54x082.png A sál az egy az egyben csont ugyanaz, mint amilyen az avin. Tetszik, hogy a száj "ráncait" is megrajzoltad, ettől sokkal élőbb lett, mintha nem lenne ennyire kidolgozva. A szemek azért jók, mert fényesek, élők. A fülét kicsit élesebbre rajzoltam volna és talán a haját is. A száj és az orr közötti rész szintén igen jól sikerült. Köszönöm smile Ja igen, a fülét lehet, hogy kicsit maszatoltam vagy életlenítettem anno, amikor tavaly rajzoltam. Ezzel a két eszközzel szoktam néha a színátmeneteket finomítani. Lehet, hogy javítok majd rajta (a fülön). Igen, a sálat eléggé az aviról rajzoltam, nem volt nehéz, bár a rojtok picit nehezebbek voltak. A hajjal sajna köszködtem egy kicsit, főleg, amikor a vízszintes "fonatcsíkokat" fényesebbre próbáltam rajzolni, de néha azon voltam, hogy ne legyen túl erős rajta. Meg picit lusta is voltam. sweatdrop Ez volt az első, hogy ilyen hajat rajzoltam. Bat Girl-ösre: köszi smile Lol samponreklám biggrin Értem. Én egy A5 méretűt használok, régen én is egérrel rajzoltam, de némileg átszoktam a tabletre.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 18, 2011 1:23 pm
Obi Aoi wildgica Obi Aoi Ja és (igaz említettem a Ma az történt hogy-ban) találtam egy tavalyi rajzot, amit a tavalyi halloweeni avimról csináltam és tegnap befejeztem (a sállal és a fekete kabátrésszel). Picit távolabb van a (szemből) jobb szeme az orrától, de kíváncsi vagyok, hogy tetszik smile http://i43.tinypic.com/54x082.png A sál az egy az egyben csont ugyanaz, mint amilyen az avin. Tetszik, hogy a száj "ráncait" is megrajzoltad, ettől sokkal élőbb lett, mintha nem lenne ennyire kidolgozva. A szemek azért jók, mert fényesek, élők. A fülét kicsit élesebbre rajzoltam volna és talán a haját is. A száj és az orr közötti rész szintén igen jól sikerült. Köszönöm smile Ja igen, a fülét lehet, hogy kicsit maszatoltam vagy életlenítettem anno, amikor tavaly rajzoltam. Ezzel a két eszközzel szoktam néha a színátmeneteket finomítani. Lehet, hogy javítok majd rajta (a fülön). Igen, a sálat eléggé az aviról rajzoltam, nem volt nehéz, bár a rojtok picit nehezebbek voltak. A hajjal sajna köszködtem egy kicsit, főleg, amikor a vízszintes "fonatcsíkokat" fényesebbre próbáltam rajzolni, de néha azon voltam, hogy ne legyen túl erős rajta. Meg picit lusta is voltam. sweatdrop Ez volt az első, hogy ilyen hajat rajzoltam. Bat Girl-ösre: köszi smile Lol samponreklám biggrin Értem. Én egy A5 méretűt használok, régen én is egérrel rajzoltam, de némileg átszoktam a tabletre. riszpekt, szerintem én képtelen lennék leszokni az egérről biggrin (bár tulajdonképpen nem is akarok, valahogy ezt érzem kényelmesnek)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 18, 2011 1:39 pm
wildgica Medvelaszlo wildgica Medvelaszlo Az én rajz tudásom a kommentem alatt található emotion_awesome mspaint powwwa emotion_awesome amúgy szerintem tökjó, meg mókás, pont az egyszerűsége miatt 3nodding Ha te tudnád Super Teddy-nek mennyi kalandja volt az unalmas óráimon! rofl A legnagyobb ellensége eddig a BROKKOLI SZÖRNYETEG persze azokat kézzel rajzoltam.... Ha meg találom talán meg mutatom nektek XP De amúgy a rajztudásom attól függ, hogy milyen kedvem van és mihez. Na igen, szerintem sokan így vagyunk ezzel (én legalábbis biztosan), hogy a rajztudásunk nagyrészt aktuális kedvünkön múlik. Brokkoli szörnyeteg, jujj, remélem megtalálod, kíváncsi vagyok rá. Szegény Teddy, azért nem lehet könnyű az élete ilyen megpróbáltatásokkal... rofl A legjobb hogy a tanárok is értékelték XD Ha hamar kész voltam a dolgozattal akkor oda rajzoltam Teddy-t ahogyan gondolkodok vagy harcol valami ellen. pl: mateknál a számológéppel, biológián eperrel (mert az volt a téma), irodalom órán egy toll ellen, törinél meg rajzoltam egy lovagot és azzal "bunyózott"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 18, 2011 1:52 pm
Medvelaszlo wildgica Medvelaszlo wildgica Medvelaszlo Az én rajz tudásom a kommentem alatt található emotion_awesome mspaint powwwa emotion_awesome amúgy szerintem tökjó, meg mókás, pont az egyszerűsége miatt 3nodding Ha te tudnád Super Teddy-nek mennyi kalandja volt az unalmas óráimon! rofl A legnagyobb ellensége eddig a BROKKOLI SZÖRNYETEG persze azokat kézzel rajzoltam.... Ha meg találom talán meg mutatom nektek XP De amúgy a rajztudásom attól függ, hogy milyen kedvem van és mihez. Na igen, szerintem sokan így vagyunk ezzel (én legalábbis biztosan), hogy a rajztudásunk nagyrészt aktuális kedvünkön múlik. Brokkoli szörnyeteg, jujj, remélem megtalálod, kíváncsi vagyok rá. Szegény Teddy, azért nem lehet könnyű az élete ilyen megpróbáltatásokkal... rofl A legjobb hogy a tanárok is értékelték XD Ha hamar kész voltam a dolgozattal akkor oda rajzoltam Teddy-t ahogyan gondolkodok vagy harcol valami ellen. pl: mateknál a számológéppel, biológián eperrel (mert az volt a téma), irodalom órán egy toll ellen, törinél meg rajzoltam egy lovagot és azzal "bunyózott" lolz, instant rátoltam volna az 5-öst a Teddy-s dogákra rofl rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 19, 2011 12:39 am
Hűű de beindultatok biggrin Én főleg ceruzával rajzolok, régen mindig fekete-fehér képeket alkottam, viszont mostanában rászoktam a színesekre. Szerintem lassan egy éve vettem egy Tablet-et, de még csak mindig barátkozós szinten vagyunk, egérrel képtelen vagyok alkotni. Itt van a DA-m ha érdekel valakit, bár főleg mostanában a gyurmás alkotásaim dominálnak Az én technikám, ha hajat rajzolok ceruzával:Először felviszek egy világos árnyalatot abból a színből, amit szeretnék használni. Mondjuk legyen barna. Szóval szépen az egészet kiszínezem először nagyon világos barnával. Aztán fogok egy sötétebbet, és itt már nem színezem ki az egészet, hanem csak "szálakat" húzok, mintha maga a haj textúráját vinném fel. Aztán még keresek más barna árnyalatokat amikkel szintén megcsinálom ezt a vonalazós színezést. Végül ha szeretnék árnyékolni színtől függően, vagy szürkét, sötétbarnát, vagy feketét használok
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 19, 2011 1:58 am
4. alkalommal rajzoltam gépen, ez lett az eredménye (egérrel). Nem tudom miért ilyen rossz a kép minősége...mindegy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|