|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 19, 2011 9:16 am
A kiadó nem beszélt arról hogy mikor fogják kiadni külföldön is? sweatdrop Lehet nagy sikere lenne! biggrin Meg énis kivi vok rá! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 19, 2011 9:38 am
A kiadóm Magyarországon sem tudja elterjeszteni, nem hogy külföldön...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2011 10:19 pm
napsugar stranger12 folytatást ide a kezecskémbe!!!!!! Ugyan ezt mondtam neki én is XD 3nodding igen igen...nem ér felcsigázni és nem írni tovább xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2011 5:44 am
Jó hír kedves híveim! biggrin
Felvettem a kapcsolatot a Mondo újsággal és érdeklődnek a könyv iránt. Szép ígéretek hangzottak el, kérlek, drukkoljatok, hogy be is jöjjenek! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2011 11:29 am
Malreni Jó hír kedves híveim! biggrin Felvettem a kapcsolatot a Mondo újsággal és érdeklődnek a könyv iránt. Szép ígéretek hangzottak el, kérlek, drukkoljatok, hogy be is jöjjenek! biggrin Minden kép Malreni! Szerintem tetszeni fog nekik! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2011 11:59 am
Malreni Jó hír kedves híveim! biggrin Felvettem a kapcsolatot a Mondo újsággal és érdeklődnek a könyv iránt. Szép ígéretek hangzottak el, kérlek, drukkoljatok, hogy be is jöjjenek! biggrin Hajrá, hajrá biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2011 2:36 pm
Malreni Jó hír kedves híveim! biggrin Felvettem a kapcsolatot a Mondo újsággal és érdeklődnek a könyv iránt. Szép ígéretek hangzottak el, kérlek, drukkoljatok, hogy be is jöjjenek! biggrin Yesss biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2011 4:26 am
Malreni Jó hír kedves híveim! biggrin Felvettem a kapcsolatot a Mondo újsággal és érdeklődnek a könyv iránt. Szép ígéretek hangzottak el, kérlek, drukkoljatok, hogy be is jöjjenek! biggrin Drukk drukk! 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2011 5:06 am
Sziasztok!
Úgy tűnik, hogy jövő hét szombaton tartani fogok egy kisebb könyvbemutatót! biggrin A részletekről egyelőre nem árulhatok el semmit. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2011 7:10 am
Wow tökjó smile (Igaz még nincs meg a könyv, de) elmegyek smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2011 2:20 pm
Na hoppá! Erről eddig nem is hallottam, de elég érdekes. Tartok tőle Budapestre nem tudok felugrani egy könyvért, de ha valamikor találkozok egy példánnyal akkor felteszem befektetek egy olvasmányba. biggrin Gratulálok hozzá és kitartást a további munkához. wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2011 2:52 pm
Köszi mindenkinek! biggrin
Nah... frissítettem az első oldalt, kiírtam pár érdekes dolgot, pölö a hétvégén megtartásra kerülő mondo meet-et, amint vendég leszek.
Béke veletek...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2011 5:31 am
Ááá!!! Legszívesebben bakancsban és rózsaszín tüllszoknyában mennék a találkozóra, két oldalra felkötött fejőszkislány frizurával, hogy lássák mekkora egyéniség vagyok. És természetesen feltenném a rég feledésbe merült kitűzőimet...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2011 9:33 am
Malreni Ááá!!! Legszívesebben bakancsban és rózsaszín tüllszoknyában mennék a találkozóra, két oldalra felkötött fejőszkislány frizurával, hogy lássák mekkora egyéniség vagyok. És természetesen feltenném a rég feledésbe merült kitűzőimet... Áháháhá xd ha így mennél, akkor esküszöm elmennék a mondo meet-re xd valahonnan szereznék pénzt, hogy így lássalak whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2011 1:19 pm
Yuki Naoto Malreni Ááá!!! Legszívesebben bakancsban és rózsaszín tüllszoknyában mennék a találkozóra, két oldalra felkötött fejőszkislány frizurával, hogy lássák mekkora egyéniség vagyok. És természetesen feltenném a rég feledésbe merült kitűzőimet... Áháháhá xd ha így mennél, akkor esküszöm elmennék a mondo meet-re xd valahonnan szereznék pénzt, hogy így lássalak whee A Szörnyű az, hogy tőlem kitelik...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|