Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Terefere Klub - Mindenféle topic
Örüljünk együtt - vagyis kellemes élményeink Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 6 ... 9 10 11 12 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Yui-chan12

Friendly Member

10,300 Points
  • Marathon 300
  • Streaker 200
  • Loiterer 100
PostPosted: Tue Oct 12, 2010 4:59 am

Obilia
Nincs mit smile Igen arik smile A vonatosban az a poén hogy magától ment oda, nem én tettem oda lol smile
Ja Yui és említettem a sajnáltatósban hogy valaki tudod nem volt túl jól de megtudtam hogy jobban van. Részleteket nem mondanék, nem "sérteném meg" azzal hogy itt szétkürtölöm a részleteket sweatdrop No a lényeg hogy kissé túlaggódtam a dolgot. *sóhaj*

Igen, tudom miről van szó. Nagyon örülök neki, hogy nincs komoly baj! Gondolom megkönnyebbülhettél, ez jó. smile
PostPosted: Tue Oct 12, 2010 6:23 am

Jolly Kati neked meg grat a jegyedhez, csak így tovább!

koszi

jolly kati

3,400 Points
  • Window Shopper 100
  • Junior Trader 100
  • Gaian 50

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Tue Oct 12, 2010 11:30 am

Yui-chan12
Obilia
Nincs mit smile Igen arik smile A vonatosban az a poén hogy magától ment oda, nem én tettem oda lol smile
Ja Yui és említettem a sajnáltatósban hogy valaki tudod nem volt túl jól de megtudtam hogy jobban van. Részleteket nem mondanék, nem "sérteném meg" azzal hogy itt szétkürtölöm a részleteket sweatdrop No a lényeg hogy kissé túlaggódtam a dolgot. *sóhaj*

Igen, tudom miről van szó. Nagyon örülök neki, hogy nincs komoly baj! Gondolom megkönnyebbülhettél, ez jó. smile

Hát ja. smile Mondjuk úgy, hogy közepesen komoly. No mindegy. Míg élünk, remélünk...
PostPosted: Fri Oct 15, 2010 4:12 am

hetvegen nem tom ha ismeritek e a cserkeszeket naulk van sweatdrop

es kiscserkesz leszek vegre blaugh

jolly kati

3,400 Points
  • Window Shopper 100
  • Junior Trader 100
  • Gaian 50

Yui-chan12

Friendly Member

10,300 Points
  • Marathon 300
  • Streaker 200
  • Loiterer 100
PostPosted: Sun Oct 17, 2010 6:41 am

Gratulálunk a kiscserkész kisasszonynak! biggrin

Igaz, még csak holnap lesz esedékes, de máris kaptam ajándékot egy gaia-s barátnőmtől! Köszönöm Amarilisz! heart Nagyon jól esik, hogy gondolt rám, most úgy vigyorgok mint a vadalma! sweatdrop mrgreen
PostPosted: Sun Oct 17, 2010 6:59 am

de unatkozok crying stare xd

IIYukineII

Fluffy Partner

7,650 Points
  • PvP 200
  • Dressed Up 200
  • Hygienic 200

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

PostPosted: Sun Oct 17, 2010 8:52 am

Akkor előre is boldog szülinapot Yui-chan! wink Jaja, a macsekok arik azokon a fotókon, főleg mikor Peti cica a virágágyásban fekszik, meg amikor a játékvonat sínjén fekszik. smile Nekem most az az örömhírem, hogy ismét van net, mert 2 napig nem volt, mert a szolgáltatónknak valami komolyabb baja volt. (Nem vagyok függő, de attól még örülhetek neki.)
PostPosted: Sun Oct 17, 2010 1:02 pm

Köszönöm Xanvie! 4laugh Jaj, egyszer nekem is volt, hogy 3 napig nem volt netem, nagyon jó volt utána megint rászabadulni. razz
És ismét köszönetet szeretnék mondani a gaia-s barátaimnak a csodás ajándékokért (hordom is őket). heart Azt hiszem nem is érdemlek ennyit, tényleg nagyon jól esik ez a figyelmesség! biggrin Lehet, túlzás ezt mondani, de azt hiszem, nekem vannak a legjobb barátaim!!! 4laugh heart

Yui-chan12

Friendly Member

10,300 Points
  • Marathon 300
  • Streaker 200
  • Loiterer 100

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

PostPosted: Sun Oct 17, 2010 1:35 pm

Örülök, hogy örülsz Yui-chan. smile
PostPosted: Mon Oct 18, 2010 8:10 am

en is vegre fel johetek mert egesz hetvegen nem voltam othon de most bepotolom biggrin

jolly kati

3,400 Points
  • Window Shopper 100
  • Junior Trader 100
  • Gaian 50

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Thu Oct 28, 2010 7:27 am

Ma reggel egy kedvenc külföldi színészem volt egy brit rádió reggeli showjában (Doctor Who-ban is játszott) smile Jópofa volt, bár nem mindent értettem. sweatdrop
PostPosted: Thu Oct 28, 2010 9:43 am

Volt 4 kiscicám, eltűnt belőle 3 maradt 1. És vaajon kit találtam meg 17:35kor? Persze, hogy a kislány ikerjét.. De tök véletlen, akkor is örülök hogy megvan 4laugh

Silphil

5,150 Points
  • Team Edward 100
  • Friendly 100
  • Befriended 100

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Thu Oct 28, 2010 11:50 am

Silphil
Volt 4 kiscicám, eltűnt belőle 3 maradt 1. És vaajon kit találtam meg 17:35kor? Persze, hogy a kislány ikerjét.. De tök véletlen, akkor is örülök hogy megvan 4laugh

Ez édes smile Nálunk picit szomorúbb volt: szomszéd cicája ellett, 4 kölyök és később 2 elpusztult, a másik 2 azóta 2 nagy felnőtt kandúr és az anyjuk is megvan.
PostPosted: Fri Oct 29, 2010 2:27 am

Jaja, ők Peti és Pisti. Most jó élményem az ideig Halloween események, aminek eléggé örülök, már vártam. smile Részben hasonló a tavalyihoz, ami az 1. Halloween-em volt a Gaia-n, részben más és új. Részletek a Halloween 2010 fórumon, akit érdekel.

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

jolly kati

3,400 Points
  • Window Shopper 100
  • Junior Trader 100
  • Gaian 50
PostPosted: Fri Oct 29, 2010 4:25 am

juj de jo nevuk van 3nodding
Reply
Terefere Klub - Mindenféle topic

Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 6 ... 9 10 11 12 [>] [»|]