|
|
|
|
Posted: Fri Feb 10, 2006 1:00 pm
W zwiazku z pojawieniem sie nowych itemkow w pudelkach zamieszczam ich listy (wzajemnie sie uzupelniaja) zebyscie mogli je sobie obejrzecLista#1lista#2Z innych ogloszen dodam jeszcze, ze od jakiegos czasu w dziale "Informacje i pomoc", macie do dyspozycji szczegolowy poradnik wedkarski autorstwa Cronosa- polecam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 10, 2006 1:03 pm
Falcone ten pojawiło sie to Gaia channels i jak naciskam add to wyskakuje mi to: Quote: Sorry, you must enable both JavaScript and Cookies to use this feature jak to właczyc zeby działało XD ? musisz zmienic ustawienia swojej przegladarki, tak zeby obslugiwala Jave i Cookiesy. Nie wiem jaka masz przegladarke, ale na ogol mozna to zmienic w narzedziach/ opcjach (ciasteczka beda gdzies w zakladce "prywatnosc" czy cos w tym stylu)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 12, 2006 2:00 am
Czy u was tez niepokazuja sie cenywiekszosci sprzedawanych rzeczy w markecie co sie dzieje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 12, 2006 1:32 pm
Dobra ja tez mam problem. Nie moge w markecie sprzedawac itemkow z gier (zadnych ryb, owadow czy papierkow).Gdy probuje cos sprzedac wyskakuje mi taki komunikat: There were one or more errors while processing your request Base items are not allowed to be sold in the marketplace.
Sprawdzalem pare razy wszystko wpisuje poprawnie. Moze ktos wie o co chodzi. Z gory dziekuje.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 13, 2006 3:25 am
Shui_Inamoto Czy u was tez niepokazuja sie cenywiekszosci sprzedawanych rzeczy w markecie co sie dzieje spokojnie, to tylko tymczasowy blad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 13, 2006 3:27 am
booddah Dobra ja tez mam problem. Nie moge w markecie sprzedawac itemkow z gier (zadnych ryb, owadow czy papierkow).Gdy probuje cos sprzedac wyskakuje mi taki komunikat: There were one or more errors while processing your request Base items are not allowed to be sold in the marketplace. Sprawdzalem pare razy wszystko wpisuje poprawnie. Moze ktos wie o co chodzi. Z gory dziekuje. sprawdz czy wypelniles poprawnie wszystkie rubryki (zwroc uwage zwlaszcza na te, gdzie wpisuje sie ilosc) Jezeli i to nie przynosi efektu, to pewnie po prostu nastepny blad gai, ktory trzeba przeczekac 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 15, 2006 4:03 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 15, 2006 6:23 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 15, 2006 7:37 am
łoł! dzięki wielkie! od razu wszystko się wydaje prostsze biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 11:31 pm
booddah Dobra ja tez mam problem. Nie moge w markecie sprzedawac itemkow z gier (zadnych ryb, owadow czy papierkow).Gdy probuje cos sprzedac wyskakuje mi taki komunikat: There were one or more errors while processing your request Base items are not allowed to be sold in the marketplace. Sprawdzalem pare razy wszystko wpisuje poprawnie. Moze ktos wie o co chodzi. Z gory dziekuje. sprawdz jeszcze sobie w banku czy masz zakonczone wszystkie trady
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 18, 2006 1:49 am
A ja mam pytanie dotyczace domku: W jaki sposob moge zalozyc sobie domek 3nodding ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 18, 2006 6:08 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 18, 2006 6:44 am
Och redface ... rzeczywiscie, sorki za "zasmiecanie tylko" forum takimi beznadziejnymi postami crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 18, 2006 2:15 pm
NatkaPL Och redface ... rzeczywiscie, sorki za "zasmiecanie tylko" forum takimi beznadziejnymi postami crying w porzadku, nic sie przeciez nie stalo wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 19, 2006 12:11 pm
A teraz mam kolejne pytanko (az boje sie pytnac- zebym znowu nie chlapnela czegos bzdurnego sweatdrop )... Gdy chce kupic mebelki do domku w sklepie "Faktori" i klikam na np. ikonke po boku ze stolikiem to wyskakuje, ze niema tutaj zadnych przedmiotow confused ?? Na inne jak klikam, to wyskakuje to samo neutral , wiec gdzie moge kupic meble?? I jeszcze jedno, w jaki sposob moge sie zakwaterowac gdzies?? Kupilam ten "certyfikat", ale dalej niewiem co robic... Z gory dziekuje, i znow na zas przepraszam, jezeli pisze tu gdzie nie trzeba, albo cos w tym stylu (ach, ten stres mnie dobija stare ).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|