|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 12, 2008 1:25 am
Szerintetek mi lenne ha ici picit csalnék a gyűrüim visza szerzésében? stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 12, 2008 4:49 am
sgergely Szerintetek mi lenne ha ici picit csalnék a gyűrüim visza szerzésében? stare hh csalnál?? confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 12, 2008 6:28 am
Mégegysezer regizek megszerzem a gyűrüket és magamnak adom ajándékba. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 12, 2008 2:09 pm
ahogy akarod...... rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 12, 2008 2:23 pm
Nem megy! Nem lehet a gyürüket se elajándékozni se eladni a market placen. crying crying crying crying crying crying crying Kihatytad ezt a gyürüt: Ring: Scaredy Cat
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 14, 2008 3:16 am
sgergely Nem megy! Nem lehet a gyürüket se elajándékozni se eladni a market placen. crying crying crying crying crying crying crying Kihatytad ezt a gyürüt: Ring: Scaredy Cat mivel az első 3 gyűrűd "soulbound" azaz csak törölni tudod, mást nem. Nemcsak a scaredy cat, hanem az összes átkozó gyűrűt, mostanában nincs sok időm, még a ZOMG-ra se, de pótolom őket az bizti.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 14, 2008 5:37 am
Mint írtam a másik zOMG topikban a hétfői fejlesztése a gyűrűk gazdájukhoz kötődése. Nem adhatod tovább a szerzett és egyszer viselt gyűrűket.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 15, 2008 1:01 am
bibortetu Mint írtam a másik zOMG topikban a hétfői fejlesztése a gyűrűk gazdájukhoz kötődése. Nem adhatod tovább a szerzett és egyszer viselt gyűrűket. Az egyszer viselteket sem mostmár? eek Akkor vigyázni fogok 3nodding Ezzel a húzással lehet, hogy a marketplace-n lévő keszletek csökkenni fognak, az áruk meg felmegy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 15, 2008 9:45 am
Elleine bibortetu Mint írtam a másik zOMG topikban a hétfői fejlesztése a gyűrűk gazdájukhoz kötődése. Nem adhatod tovább a szerzett és egyszer viselt gyűrűket. Az egyszer viselteket sem mostmár? eek Akkor vigyázni fogok 3nodding Ezzel a húzással lehet, hogy a marketplace-n lévő keszletek csökkenni fognak, az áruk meg felmegy.
Lehet, de sok a smucig ember, mint szerény személyem. razz Na, már 10 perce karbantartják a játékot, kíváncsi leszek milyen lesz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 16, 2008 12:04 pm
Tök jó már minden küldetéshez van segitség a térképen edig csak kevéshez volt.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 17, 2008 10:16 am
Ezért béta még. Sok a fejleszteni való.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 17, 2008 10:41 am
öhmm.... köhömmm..... előfordulhat h amiket gyűrűket kaptam animáltakból nem cl 1esek???? * még mindig értetlen tekintettel nézeget körbe a válaszra várva*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 17, 2008 10:51 am
Igen én speciel kaptam már 7,8-as töltöttségű gyűrűt Shallow Sea-ben. Szóval kaphatsz magasabb szintű gyűrűket.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|