Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
Rozstępy pod kolanami O.o Goto Page: [] [<] 1 2 3 4 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Rozstępy pod kolanami
  dziwne..
  normalne, bywa.
  ja mam, wiec chyba mozna
  Owiec tez masz kur.. temat na wieczor
View Results

Kasmizar
Crew

PostPosted: Fri Jun 27, 2008 10:36 am

Daedhel
Owiec
Na powierzchnie wychodzę dopiero po 22 mrgreen
Zazwyczaj koczuje w domu do samego wieczora i staram się robić wszystko by nie musieć wychodzić.
no bez przesady! stressed Aż takie poświęcenie dla białości skóry? xd

To jest jedyne poswiecenie Owcy.
Zazwyczaj lubi poświęcenie, ale innych osób. Zwłaszcza dla Leviatana i gdy odbywa się to przy czarnych świeczkach i krzykach. Miodzio.
PostPosted: Fri Jun 27, 2008 10:46 am

Ja sie opalam na zloto,a pozniej od razu na brazowo ^^ I lubie byc opalona. Jak jestem blada to od razu wychodza sexy worki pod oczami i przebarwienia na czole whee

Justinka

Owiec

PostPosted: Fri Jun 27, 2008 1:29 pm

Kasmizar
Daedhel
Owiec
Zazwyczaj koczuje w domu do samego wieczora i staram się robić wszystko by nie musieć wychodzić.

To jest jedyne poswiecenie Owcy.
Zazwyczaj lubi poświęcenie, ale innych osób. Zwłaszcza dla Leviatana i gdy odbywa się to przy czarnych świeczkach i krzykach. Miodzio.
a chcesz zebym sie troche poswiecila? redface
PostPosted: Fri Jun 27, 2008 1:30 pm

Daedhel
Owiec
lubie mlodo wygladac i byc mila w dotyku

Owiec

Yajo

PostPosted: Fri Jun 27, 2008 4:28 pm

Ja się tam smażyć nie lubię, ale słonca nie unikam za wszelką cenę. Tylko że mój brąz nie jest taki złoty jak powinien, tylko szary, i wyglądam jakbym była brudna crying
A tak to bladziutka jestem...
PostPosted: Fri Jun 27, 2008 11:22 pm

Owiec
pani psychol
Owiec
pani psychol
Owiec
ZebraDeath
ja mam rozstępy na biodrach stare

ale od tego są fajne kremy, po których - pach, dwa tygodnie smarowania i skóra gładka i jednolita. panie w ciąży takich używają, fajne, bo bezpieczne dla dzieciaczka 3nodding
A ja bardziej wymiatam… mam rozpęta na prawym biodrze a na lewym już nie… xd
Z resztą jestem tak blada że to trzeba się przyjrzeć by zauważyć.
Natomiast jeżeli chodzi o pękające naczynka w oczach to mi się często przytrafia, szczególnie jak się zdenerwuje

sory, że tak schodzę z tematu, aaale
jesteś blada z wyboru czy po prostu nie możesz się opalić?
lubie być blada mrgreen

no właśnie, bo ja też lubię, ale jak wyjdę na dwór to zaraz mnie bierze.
i chciałam się zapytać, kremujesz się blokerem czy coś? mrgreen

no to niestety, ale ja się nie mogę tak poświęcić,
bo o 22 to ja w domu muszę być xd

pani psychol

Carcassandra

Anxious Carpenter

PostPosted: Sat Jun 28, 2008 4:38 am

jedyny zabieg kosmetyczny, który wybiega poza higienę osobistą i rutynowe batalie z wysypkami i na wpół skamieniałą od suszy skórą, to u mnie czesanie włosów. mrgreen
PostPosted: Sat Jun 28, 2008 7:06 am

A ja się nie czeszę, za to od cudowania z wybielaniem się i gładkością uwolnić się nie mogę xd

Owiec

Mroovecka

PostPosted: Sat Jun 28, 2008 12:26 pm

a ja się ciężko opalam, generalnie na taką brzoskwinkę xp a ostatnio na spływie chlastałam się olejkiem z faktorem 30 i mnie tak spaliło, że zaczynam podejrzewać mój olejek o współprace z ciemną stroną mocy! o! i teraz nie dość, że mi skóra złazi, a to swędzi, to jeszcze wyglądam, jakbym byla brudna :/ bóóóóóó
PostPosted: Sat Jun 28, 2008 1:46 pm

to teraz recznie musisz pozbyc sie brudu recznie xD

Justinka

Mroovecka

PostPosted: Sun Jun 29, 2008 1:48 am

Justinka
to teraz recznie musisz pozbyc sie brudu recznie xD

xd
PostPosted: Thu Jul 31, 2008 1:15 pm

ichabot
Yajo
A to nie jest przypadkiem sprawa nagłego przyrostu lub straty masy pod skórą?

Nagły przyrost mogą być uwarunkowane genetycznie, co do straty masy pod skórą (właściwie czego?), nie jestem w stanie odpowiedzieć.

Może to być też uwarunkowane hormonalnie. Dziewczyny w okresie dorastania często miewają rozstępy. Poza tym słyszałam od mojej dermatolog, że ostatnio coraz częściej powodem mogą być hormony wzrostu podawane kurczakom. Znajomy weterynarz niezależnie mówił to samo. Odkąd nie jem mięsa nie pojawił mi się ani jeden nowy rozstęp. Przypadek?

Lopatka

9,050 Points
  • Beta Explorer 0
  • Beta Treasure Hunter 0
  • Beta Citizen 0

Ignacy Wieniawa
Crew

Unforgiving Warlord

2,800 Points
  • 1 Win 50
  • 20 Wins 100
  • 50 Wins 150
PostPosted: Thu Jul 31, 2008 1:33 pm

Lopatka
ichabot
Yajo

Nagły przyrost mogą być uwarunkowane genetycznie, co do straty masy pod skórą (właściwie czego?), nie jestem w stanie odpowiedzieć.

Może to być też uwarunkowane hormonalnie. Dziewczyny w okresie dorastania często miewają rozstępy. Poza tym słyszałam od mojej dermatolog, że ostatnio coraz częściej powodem mogą być hormony wzrostu podawane kurczakom. Znajomy weterynarz niezależnie mówił to samo. Odkąd nie jem mięsa nie pojawił mi się ani jeden nowy rozstęp. Przypadek?

Spróbuj znowu zacząć jęść i zobaczymy xd
PostPosted: Thu Jul 31, 2008 1:41 pm

ichabot
Lopatka
ichabot
Yajo

Spróbuj znowu zacząć jęść i zobaczymy xd

Co roku po świętach tyje i po tyciu miałam rozstępy. W tym roku też mi brzuszek dostał trochę nadprogramowego tłuszczu i nic. A do mięsa nie wracam, bo od małego byłam wybredna co do mięsa, bo go nie lubiłam i długo walczyłam z rodzicami, żeby móc sobie gotować oddzielne obiady.

Lopatka

9,050 Points
  • Beta Explorer 0
  • Beta Treasure Hunter 0
  • Beta Citizen 0

Flynnes

PostPosted: Thu Jul 31, 2008 4:32 pm

ja się od razu spalam na brązowo. burning_eyes
Reply
Polish Poll Center

Goto Page: [] [<] 1 2 3 4 [>] [»|]

Manage Your Items