Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
Wakacje! Goto Page: [] [<] 1 2 3 4 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Więc?
  Jadę!
  Zzostaję...
  Biovital - Od serca, dla serca.
View Results

Kyoko Suomi

Questionable Sex Symbol

PostPosted: Fri Jun 20, 2008 9:09 am

pani psychol
a ja pewnie masę ubrań sweatdrop

ogolnie to planuje wlasnie pelno ciuchow kupic, Maca jakiegos fajnego, bo u nas sa przerazajace ceny stare (zdziercy!) i wlasnie slodycze (bo ja uzalezniona jestem xd )
PostPosted: Fri Jun 20, 2008 10:59 am

brawo za Maca.

ale pewnie z Widowsem biggrin

dziki_wieprz

Kyoko Suomi

Questionable Sex Symbol

PostPosted: Fri Jun 20, 2008 11:42 am

chyba nie.. mam ochote przerzucic sie na Linuxa biggrin
PostPosted: Fri Jun 20, 2008 11:54 am

Kyoko Suomi
chyba nie.. mam ochote przerzucic sie na Linuxa biggrin

Linuxa?
A nie lepiej już na Maca-Maca?
chociaż linux darmowy jet; jaką chciałabyś wersję?

dziki_wieprz

Ignacy Wieniawa
Crew

Unforgiving Warlord

2,800 Points
  • 1 Win 50
  • 20 Wins 100
  • 50 Wins 150
PostPosted: Fri Jun 20, 2008 12:34 pm

ILikeGreenChickenLegs
brawo za Maca.

Windows RLZ!! xd
Jakoś nie mam wewnętrznego samozaparcia, żeby zmieniać system operacyjny (i nie widzę potrzeby, z moim xp-kiem nie jest źle) biggrin
PostPosted: Fri Jun 20, 2008 12:48 pm

ichabot
ILikeGreenChickenLegs
brawo za Maca.

Windows RLZ!! xd
Jakoś nie mam wewnętrznego samozaparcia, żeby zmieniać system operacyjny (i nie widzę potrzeby, z moim xp-kiem nie jest źle) biggrin

jeżeli by kupowac vistę, to dopiero ultimate,która zapewne droga.
a do tego teraz nowe produkty microsofta to takie tłumoki stressed

dziki_wieprz

SzAnTeK II

PostPosted: Sat Jun 21, 2008 3:34 pm

a po co kupowac jak mozna miec za darmo?? ;] jak kazda gre film czy pioseke ^^ wystarczy poszukac w internecie albo u kolegow razz
PostPosted: Sun Jun 22, 2008 12:24 am

cos w tym jest... ja bym hetnie przeszla na linuxa, jakbym miala okazje zmieniac, bo mnie juz szlag trafia, jak wlasny komputer trktuje mnie, jak idiote><

wilkus
Crew

Kyoko Suomi

Questionable Sex Symbol

PostPosted: Sun Jun 22, 2008 1:52 am

ILikeGreenChickenLegs

Linuxa?
A nie lepiej już na Maca-Maca?
chociaż linux darmowy jet; jaką chciałabyś wersję?

hmm.. nie wiem czy latwo by mi bylo sie przestawic na Maca OS X xd ma taki.. dziwny interfejs.
a na Linuxach sie nie znam, wiec nie wiem jakie wersje sa.
PostPosted: Sun Jun 22, 2008 2:50 am

ILikeGreenChickenLegs
a ja dużo słodyczy.
takich co nie ma w polsce.
i cały sprzęt rtv o 3/4 taniej gonk

ta, jasne.
te czasy już minęły kiedy sprzęt "zza dalekiego oceanu" jest o 3/4 tańszy.
(a na pewno aparaty nie są)

btw: vista ssie, za bardzo efekciarska.
i wcale nie jest wygodna... a już na pewno nie dla mnie.

pani psychol

Carcassandra

Anxious Carpenter

PostPosted: Sun Jun 22, 2008 5:23 am

wilkus
cos w tym jest... ja bym hetnie przeszla na linuxa, jakbym miala okazje zmieniac, bo mnie juz szlag trafia, jak wlasny komputer trktuje mnie, jak idiote><
to zrób sobie dodatkową partycję i ściągnij sobie linuxa z internetu. W końcu jest darmowy. razz

a Vista to największe badziewie, jakie w życiu widziałam (dosłownie, ogromna jak wojownik sumo). Strasznie ciężko ją sobie wygodnie skonfigurować, co chwila mam błędy softa z nikąd wyskakujące... dacie wiarę, że mi zginął główny plik exe allplayera? po prostu ni śladu. Idiotyzm. Poza tym AVG krztusi mi się i przestały mu działać automatyczne aktualizacje i nie wchodzi w zaawansowane opcje....

jedyne, co w viście wyraźnie się poprawiło w stosunku do XP to dokładniejsza dezinstalacja. Nie wszystkiego, ale generalnie znacznie dokładniej kasuje śmieci poprogramowe.
PostPosted: Sun Jun 22, 2008 5:59 am

pani psychol: wszystko przez spadek cen dolara, ale dzieki ich wyzszym zarobkom i wiekszym popycie na elektronike, mamy jednak rtv tansze o 12/ do 1/4.

Dead: vista to imho najgorszy chlam jaki mozna miec... a najgorsze jest to, ze wiekszosc laptopow ma wlasnie viste... pamietam, ze moja siostra i ojciec niezle sie natrudzili, szukajac bezvistnego...

Jukatan

Carcassandra

Anxious Carpenter

PostPosted: Sun Jun 22, 2008 6:07 am

Jukatan
pani psychol: wszystko przez spadek cen dolara, ale dzieki ich wyzszym zarobkom i wiekszym popycie na elektronike, mamy jednak rtv tansze o 12/ do 1/4.

Dead: vista to imho najgorszy chlam jaki mozna miec... a najgorsze jest to, ze wiekszosc laptopow ma wlasnie viste... pamietam, ze moja siostra i ojciec niezle sie natrudzili, szukajac bezvistnego...
tiaaa... ale ja akurat chciałam mieć toshibę, bo ma najlepsze parametry i chciałam także miłej odmiany po tamtych dziadoskich głośniczkach na starym... i mam vistę (to brzmi prawie jak "mam raka"). xp

za to mój nowy laptop jest ultraszybki i nawet vista go jeszcze nie zajechała pod tym względem, choć utrudnia mi pracę, kiedy się tylko da. mrgreen

P.S. nie mów na mnie "Dead", tylko "Daed", jak już. Ja nie chcę być martwa, nie tak całkiem! crying
PostPosted: Sun Jun 22, 2008 6:43 am

znam JEDNĄ osobę która ma vistę i jeszcze nie miota się w kaftanie bezpieczeństwa - to Fish Traveller, człowiek, który do obsługi swojego monstrualnego RAMu MUSI mieć vistulę. ale tak to bywa, jak chłopak testuje gry xp choć osobiście nie polecam.

Madame Zebrovna

Naughty Phantom

Jukatan

PostPosted: Sun Jun 22, 2008 7:33 am

DAED: zeby bylo smiesznej, to laptopo mojej siostry mial XP i smigal dobrze, poki biedna nie pomyslala, ze moze by sobie zainstalowac windows service pack...
Reply
Polish Poll Center

Goto Page: [] [<] 1 2 3 4 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces