|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 20, 2008 9:09 am
pani psychol a ja pewnie masę ubrań sweatdrop ogolnie to planuje wlasnie pelno ciuchow kupic, Maca jakiegos fajnego, bo u nas sa przerazajace ceny stare (zdziercy!) i wlasnie slodycze (bo ja uzalezniona jestem xd )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 20, 2008 10:59 am
brawo za Maca.
ale pewnie z Widowsem biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 20, 2008 11:42 am
chyba nie.. mam ochote przerzucic sie na Linuxa biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 20, 2008 11:54 am
Kyoko Suomi chyba nie.. mam ochote przerzucic sie na Linuxa biggrin Linuxa? A nie lepiej już na Maca-Maca? chociaż linux darmowy jet; jaką chciałabyś wersję?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 20, 2008 12:34 pm
ILikeGreenChickenLegs brawo za Maca. ale pewnie z Widowsem biggrin Windows RLZ!! xd Jakoś nie mam wewnętrznego samozaparcia, żeby zmieniać system operacyjny (i nie widzę potrzeby, z moim xp-kiem nie jest źle) biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 20, 2008 12:48 pm
ichabot ILikeGreenChickenLegs brawo za Maca. ale pewnie z Widowsem biggrin Windows RLZ!! xd Jakoś nie mam wewnętrznego samozaparcia, żeby zmieniać system operacyjny (i nie widzę potrzeby, z moim xp-kiem nie jest źle) biggrin
jeżeli by kupowac vistę, to dopiero ultimate,która zapewne droga. a do tego teraz nowe produkty microsofta to takie tłumoki stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 21, 2008 3:34 pm
a po co kupowac jak mozna miec za darmo?? ;] jak kazda gre film czy pioseke ^^ wystarczy poszukac w internecie albo u kolegow razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 22, 2008 12:24 am
cos w tym jest... ja bym hetnie przeszla na linuxa, jakbym miala okazje zmieniac, bo mnie juz szlag trafia, jak wlasny komputer trktuje mnie, jak idiote><
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 22, 2008 1:52 am
ILikeGreenChickenLegs Linuxa? A nie lepiej już na Maca-Maca? chociaż linux darmowy jet; jaką chciałabyś wersję? hmm.. nie wiem czy latwo by mi bylo sie przestawic na Maca OS X xd ma taki.. dziwny interfejs. a na Linuxach sie nie znam, wiec nie wiem jakie wersje sa.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 22, 2008 2:50 am
ILikeGreenChickenLegs a ja dużo słodyczy. takich co nie ma w polsce. i cały sprzęt rtv o 3/4 taniej gonk ta, jasne. te czasy już minęły kiedy sprzęt "zza dalekiego oceanu" jest o 3/4 tańszy. (a na pewno aparaty nie są) btw: vista ssie, za bardzo efekciarska. i wcale nie jest wygodna... a już na pewno nie dla mnie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 22, 2008 5:23 am
wilkus cos w tym jest... ja bym hetnie przeszla na linuxa, jakbym miala okazje zmieniac, bo mnie juz szlag trafia, jak wlasny komputer trktuje mnie, jak idiote>< to zrób sobie dodatkową partycję i ściągnij sobie linuxa z internetu. W końcu jest darmowy. razz a Vista to największe badziewie, jakie w życiu widziałam (dosłownie, ogromna jak wojownik sumo). Strasznie ciężko ją sobie wygodnie skonfigurować, co chwila mam błędy softa z nikąd wyskakujące... dacie wiarę, że mi zginął główny plik exe allplayera? po prostu ni śladu. Idiotyzm. Poza tym AVG krztusi mi się i przestały mu działać automatyczne aktualizacje i nie wchodzi w zaawansowane opcje.... jedyne, co w viście wyraźnie się poprawiło w stosunku do XP to dokładniejsza dezinstalacja. Nie wszystkiego, ale generalnie znacznie dokładniej kasuje śmieci poprogramowe.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 22, 2008 5:59 am
pani psychol: wszystko przez spadek cen dolara, ale dzieki ich wyzszym zarobkom i wiekszym popycie na elektronike, mamy jednak rtv tansze o 12/ do 1/4.
Dead: vista to imho najgorszy chlam jaki mozna miec... a najgorsze jest to, ze wiekszosc laptopow ma wlasnie viste... pamietam, ze moja siostra i ojciec niezle sie natrudzili, szukajac bezvistnego...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 22, 2008 6:07 am
Jukatan pani psychol: wszystko przez spadek cen dolara, ale dzieki ich wyzszym zarobkom i wiekszym popycie na elektronike, mamy jednak rtv tansze o 12/ do 1/4. Dead: vista to imho najgorszy chlam jaki mozna miec... a najgorsze jest to, ze wiekszosc laptopow ma wlasnie viste... pamietam, ze moja siostra i ojciec niezle sie natrudzili, szukajac bezvistnego... tiaaa... ale ja akurat chciałam mieć toshibę, bo ma najlepsze parametry i chciałam także miłej odmiany po tamtych dziadoskich głośniczkach na starym... i mam vistę (to brzmi prawie jak "mam raka"). xp za to mój nowy laptop jest ultraszybki i nawet vista go jeszcze nie zajechała pod tym względem, choć utrudnia mi pracę, kiedy się tylko da. mrgreen P.S. nie mów na mnie "Dead", tylko "Daed", jak już. Ja nie chcę być martwa, nie tak całkiem! crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 22, 2008 6:43 am
znam JEDNĄ osobę która ma vistę i jeszcze nie miota się w kaftanie bezpieczeństwa - to Fish Traveller, człowiek, który do obsługi swojego monstrualnego RAMu MUSI mieć vistulę. ale tak to bywa, jak chłopak testuje gry xp choć osobiście nie polecam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 22, 2008 7:33 am
DAED: zeby bylo smiesznej, to laptopo mojej siostry mial XP i smigal dobrze, poki biedna nie pomyslala, ze moze by sobie zainstalowac windows service pack...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|