|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 05, 2008 7:31 am
Owiec Okręcimy Cie bandażem elastycznym xd jak wazysz do 60 to jeszcze ujdzie xp to wyzdrowiej szybko bo potem mam sesje nie wazylam sie od liceum D: dobrzu, wyzdrowieje ;> a lejdi tez chcesz spotkac? czy jej nie powiadamiac?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 05, 2008 7:41 am
Jukatan Owiec Okręcimy Cie bandażem elastycznym xd jak wazysz do 60 to jeszcze ujdzie xp to wyzdrowiej szybko bo potem mam sesje nie wazylam sie od liceum D: dobrzu, wyzdrowieje ;> a lejdi tez chcesz spotkac? czy jej nie powiadamiac? ją nie szczegulnie... od podnoszenia mi adrenaliny mam Darie i ona zupełnie mi wystarcza whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 05, 2008 7:48 am
Owiec Jukatan Owiec Okręcimy Cie bandażem elastycznym xd jak wazysz do 60 to jeszcze ujdzie xp to wyzdrowiej szybko bo potem mam sesje nie wazylam sie od liceum D: dobrzu, wyzdrowieje ;> a lejdi tez chcesz spotkac? czy jej nie powiadamiac? ją nie szczegulnie... od podnoszenia mi adrenaliny mam Darie i ona zupełnie mi wystarcza whee sam na sam ;> prawie jak randka... ;> ogole nogi ;> to napisz, kiedy czas masz, ten tydzien generalnie to moj ostatni wolny - po sobotnim USG szukam roboty na ostro
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 05, 2008 7:52 am
Jukatan Owiec Jukatan Owiec Okręcimy Cie bandażem elastycznym xd jak wazysz do 60 to jeszcze ujdzie xp to wyzdrowiej szybko bo potem mam sesje nie wazylam sie od liceum D: dobrzu, wyzdrowieje ;> a lejdi tez chcesz spotkac? czy jej nie powiadamiac? ją nie szczegulnie... od podnoszenia mi adrenaliny mam Darie i ona zupełnie mi wystarcza whee sam na sam ;> prawie jak randka... ;> ogole nogi ;> to napisz, kiedy czas masz, ten tydzien generalnie to moj ostatni wolny - po sobotnim USG szukam roboty na ostro co masz chore ze masz USG?? mam czas glowie wieczorami 3nodding no i co drugi piarek, ten akurat odpada
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 05, 2008 8:09 am
Owiec co masz chore ze masz USG?? mam czas glowie wieczorami 3nodding no i co drugi piarek, ten akurat odpada nic nie mam chorego ,profilaktycznie :> srode wieczor? razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 05, 2008 8:18 am
Jukatan Owiec co masz chore ze masz USG?? mam czas glowie wieczorami 3nodding no i co drugi piarek, ten akurat odpada nic nie mam chorego ,profilaktycznie :> srode wieczor? razz do 18:30 mam seminarium. potem mam wolne. A jutro mam do 17 moze jutro??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 05, 2008 9:08 am
Owiec Jukatan Owiec co masz chore ze masz USG?? mam czas glowie wieczorami 3nodding no i co drugi piarek, ten akurat odpada nic nie mam chorego ,profilaktycznie :> srode wieczor? razz do 18:30 mam seminarium. potem mam wolne. A jutro mam do 17 moze jutro?? jutro mi nie pasuje ;< czy ty musisz sie tyle uczyc? ;>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 05, 2008 9:14 am
Jukatan Owiec Jukatan Owiec co masz chore ze masz USG?? mam czas glowie wieczorami 3nodding no i co drugi piarek, ten akurat odpada nic nie mam chorego ,profilaktycznie :> srode wieczor? razz do 18:30 mam seminarium. potem mam wolne. A jutro mam do 17 moze jutro?? jutro mi nie pasuje ;< czy ty musisz sie tyle uczyc? ;> tak, bo APS bije rekordy w wymyslaniu nazw i ilosci przedmiotow do indeksu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 05, 2008 9:48 am
Jukatan ZebraDeath przewiało Cię zapewne. albo i krzywo siedzisz. poruszaj się troche i ubieraj nerki. czuje sie, jakbym miala zespol niespokojnych plecow. jest taka choroba - zespol niespokojnych nog - miewalam to pare lat temu - musialam chodzic, ruszac stopami, tez nie moglam spac. a teraz niespokojne plecy. a jak ja to miałam i cierpiałam pół liceum to lekarz powiedział że histeryzuuuuję... sweatdrop ja chcę być z wawy, też chcę się napić z kimś piwa gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 05, 2008 9:52 am
ZebraDeath Jukatan ZebraDeath przewiało Cię zapewne. albo i krzywo siedzisz. poruszaj się troche i ubieraj nerki. czuje sie, jakbym miala zespol niespokojnych plecow. jest taka choroba - zespol niespokojnych nog - miewalam to pare lat temu - musialam chodzic, ruszac stopami, tez nie moglam spac. a teraz niespokojne plecy. a jak ja to miałam i cierpiałam pół liceum to lekarz powiedział że histeryzuuuuję... sweatdrop ja chcę być z wawy, też chcę się napić z kimś piwa gonk mogłabyś się napić ze mną zielonej herbatki, gdybyś mnie ładnie poprosiła. xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 05, 2008 9:59 am
Daedhel ZebraDeath Jukatan ZebraDeath przewiało Cię zapewne. albo i krzywo siedzisz. poruszaj się troche i ubieraj nerki. czuje sie, jakbym miala zespol niespokojnych plecow. jest taka choroba - zespol niespokojnych nog - miewalam to pare lat temu - musialam chodzic, ruszac stopami, tez nie moglam spac. a teraz niespokojne plecy. a jak ja to miałam i cierpiałam pół liceum to lekarz powiedział że histeryzuuuuję... sweatdrop ja chcę być z wawy, też chcę się napić z kimś piwa gonk mogłabyś się napić ze mną zielonej herbatki, gdybyś mnie ładnie poprosiła. xp nie pogardzę 3nodding ależ babciu babcia ładnie wygląda teraz... heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 09, 2008 7:15 am
ZebraDeath Daedhel ZebraDeath Jukatan ZebraDeath przewiało Cię zapewne. albo i krzywo siedzisz. poruszaj się troche i ubieraj nerki. czuje sie, jakbym miala zespol niespokojnych plecow. jest taka choroba - zespol niespokojnych nog - miewalam to pare lat temu - musialam chodzic, ruszac stopami, tez nie moglam spac. a teraz niespokojne plecy. a jak ja to miałam i cierpiałam pół liceum to lekarz powiedział że histeryzuuuuję... sweatdrop ja chcę być z wawy, też chcę się napić z kimś piwa gonk mogłabyś się napić ze mną zielonej herbatki, gdybyś mnie ładnie poprosiła. xp nie pogardzę 3nodding ależ babciu babcia ładnie wygląda teraz... heart ninja noż na kilka dni normalnie zapomniałam, w którym topicu pisałam... xp podaj, kiedy by Ci pasowało. I gdzie. To będzie już rok, prawda? xd Dzięki, mi też się straszliwie mój av podoba. whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|