|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 12:37 am
Twistus BeeWolf_san GENERAŁOWIE zwracam sie do was ja z takim zapytajnikiem, czemu u nas tak pusto skromnie i wogole nie po partyzancku ? Co z tym zrobic powiedzcie mi drgie moje ochlejuski !!! korzystajac z chwilowego modostwa powiem tak bo kurfa generalica pozostala wogole tu sie nie pojawia tylko na POGG sie zabawia domokun ... wposcila ludzi niezaslugujacych na bycie partyzantami i sie rozbestwili lekko...no to tyle mojego generalowania i wypowiedzi mrgreen
to tez ale np. ja nie siedze na pogg juz od dawna mam gdzies i tyle.... po drugie zgodze sie z majorem iz zrobilo sie jakos tak nie teges.... pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 1:18 am
Twistus BeeWolf_san GENERAŁOWIE zwracam sie do was ja z takim zapytajnikiem, czemu u nas tak pusto skromnie i wogole nie po partyzancku ? Co z tym zrobic powiedzcie mi drgie moje ochlejuski !!! korzystajac z chwilowego modostwa powiem tak bo kurfa generalica pozostala wogole tu sie nie pojawia tylko na POGG sie zabawia domokun ... wposcila ludzi niezaslugujacych na bycie partyzantami i sie rozbestwili lekko...no to tyle mojego generalowania i wypowiedzi mrgreen co ma modostwo poggowe do partyzanckiego?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 22, 2006 3:57 am
Ozzwald Twistus BeeWolf_san GENERAŁOWIE zwracam sie do was ja z takim zapytajnikiem, czemu u nas tak pusto skromnie i wogole nie po partyzancku ? Co z tym zrobic powiedzcie mi drgie moje ochlejuski !!! korzystajac z chwilowego modostwa powiem tak bo kurfa generalica pozostala wogole tu sie nie pojawia tylko na POGG sie zabawia domokun ... wposcila ludzi niezaslugujacych na bycie partyzantami i sie rozbestwili lekko...no to tyle mojego generalowania i wypowiedzi mrgreen co ma modostwo poggowe do partyzanckiego?
dokladnie kurka jego w morde jeza.... ostrzezenie macie i tyle ! mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 22, 2006 9:29 am
Twistus wposcila ludzi niezaslugujacych na bycie partyzantami i sie rozbestwili lekko jest cos takiego jak topic "czarnalista" i jezeli uwazasz ze kogos nie powinno byc w szeregach RP to tam napisz... i wogole niech ktos napisze o co biega z tym "chwilowym modostwem" kuzwa...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 23, 2006 5:49 am
Kiray Twistus wposcila ludzi niezaslugujacych na bycie partyzantami i sie rozbestwili lekko jest cos takiego jak topic "czarnalista" i jezeli uwazasz ze kogos nie powinno byc w szeregach RP to tam napisz... i wogole niech ktos napisze o co biega z tym "chwilowym modostwem" kuzwa...
przypuszczalnie rzecz biorac na to pytanie moze nam tylko odpowiedziec nasz marszalek... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 27, 2006 5:40 am
revcat Kiray Twistus wposcila ludzi niezaslugujacych na bycie partyzantami i sie rozbestwili lekko jest cos takiego jak topic "czarnalista" i jezeli uwazasz ze kogos nie powinno byc w szeregach RP to tam napisz... i wogole niech ktos napisze o co biega z tym "chwilowym modostwem" kuzwa... przypuszczalnie rzecz biorac na to pytanie moze nam tylko odpowiedziec nasz marszalek... mrgreen BeeWiolf kusza. A odpowiadam, sam sie czarna robota zajmowac nie bede a wam zlecac takich rzeczytez niechce wiec dałem Szeregowej na czas kreslony w ustawie z dnia bla bla bla bla... aby przedniosła jeden topik do drugiego bo po uj nam dwa takie same topiki. No i juz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 09, 2006 10:51 am
Julka chce dolaczyc do szeregow RP co wy o tym sadzicie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 10, 2006 2:52 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 10, 2006 2:52 am
Kiray Julka chce dolaczyc do szeregow RP co wy o tym sadzicie... puscilem baka.... fuuuu smierdzi...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 29, 2006 6:18 am
Ozzwald Kiray Julka chce dolaczyc do szeregow RP co wy o tym sadzicie... puscilem baka.... fuuuu smierdzi... to jeszcze sprawdz czy poscisz baka na kolejna chetna do RP...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 14, 2006 9:39 am
Normalnie opcy wrocił w szegeri rp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 15, 2006 11:23 am
BeeWolf Normalnie opcy wrocił w szegeri rp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 16, 2006 3:43 am
opcy BeeWolf Normalnie opcy wrocił w szegeri rp  Brawa dla tego pana i głoa baba
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 02, 2007 9:00 am
Czy ktos mi wytlumaczy dlaczego z dniem 28/10 bana z reki Ozzwalda otrzymali Aidanna i rev?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|