|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 18, 2008 7:35 am
ILikeGreenChickenLegs pani psychol aaa przypomniało mi się! mamy plejaka dwójkę i czasem pogrywam z bratem w tekkena. gram asuką i zawsze z nim wygrywam i "aj łup his as in dis gejm" xd
ja też grałem w tekken tylko 5 ale i tak trzeba walić bezmyślnie w klawisze zeby wygrać.
nieprawda... wink ja gram asuką tyle czasu, że już tak nie robię.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 18, 2008 7:38 am
P a t e l n i a ichabot P a t e l n i a ichabot Ja mam PC-ta i to mi wystarczy. Na szczęscie Blizzard robi gierki głównie na PC biggrin Gram oczywiście w Warcrafta III The Frozen Throne, Diablo II, Warcraft II (jak na razie gralem bez dodatku), starcraft (bez brood wars niestety), Rome:Total War, trochę gram w CS-a, ale bardzo rzadko i to za namową kolegów xd Zauważyłem, że wszyscy piszą o NWN, a nikt nie wspomniał o Wrotach Baldura. Grałem w dwójkę z dodatkiem i zaciąłem się na ostatniej misji właśnie w dodatku xp Grałem jeszcze w wiele RPG, ale części z nich nie pamiętam, a reszty nie chce mi się wymieniać, może później dopiszę 3nodding CS jest fajny stare . Ja gram mimo, że jestem dziewczyną. Znam kilka dziewczyn, które w to grają mrgreen . A ja znam cały klan dziewczyn. Oczywiście nie osobiście, ale znam mrgreen Ooooooo. Fajowo mrgreen . SK ( taki multigaming) ma swoją drużynę pań w CS-a, albo miało, nie jestem do końca pewien wink Są nawet turnieje dla kobiet organizowane. Ech ta emancypacja... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 18, 2008 7:47 am
w ogóle, nie wogóle.
KIEDY JAKIEŚ 3/4 SPOŁECZEŃSTWA TO ZAPAMIĘTA? scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 18, 2008 7:49 am
pani psychol w ogóle, nie wogóle. KIEDY JAKIEŚ 3/4 SPOŁECZEŃSTWA TO ZAPAMIĘTA? scream sądze ze nie razz ja robie błąd, ale oduczyć się go nie moge.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 18, 2008 7:53 am
Fafiq pani psychol w ogóle, nie wogóle. KIEDY JAKIEŚ 3/4 SPOŁECZEŃSTWA TO ZAPAMIĘTA? scream sądze ze nie razz ja robie błąd, ale oduczyć się go nie moge. no właśnie, ja znam wiele takich osób i nikt nie może tego się nauczyć... nie wiem, to naprawdę jest takie trudne? nie rozumiem tego po prostu xd ja, osobiście, musiałam mojemu koledze przez ROK, tak, przez cały ROK, powtarzać że się pisze w ogóle, a on dopiero teraz to pojął. to jest naprawdę okropne domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 18, 2008 7:58 am
pani psychol Fafiq pani psychol w ogóle, nie wogóle. KIEDY JAKIEŚ 3/4 SPOŁECZEŃSTWA TO ZAPAMIĘTA? scream sądze ze nie razz ja robie błąd, ale oduczyć się go nie moge. no właśnie, ja znam wiele takich osób i nikt nie może tego się nauczyć... nie wiem, to naprawdę jest takie trudne? nie rozumiem tego po prostu xd ja, osobiście, musiałam mojemu koledze przez ROK, tak, przez cały ROK, powtarzać że się pisze w ogóle, a on dopiero teraz to pojął. to jest naprawdę okropne domokun dobra, teraz zapamiętam razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 18, 2008 8:01 am
okej, ale teraz musisz liczyć się z tym, że twoje wypowiedzi będę czytała ze szczególną uwagą... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 18, 2008 8:03 am
pani psychol okej, ale teraz musisz liczyć się z tym, że twoje wypowiedzi będę czytała ze szczególną uwagą... wink uuu boje się mrgreen będę je musiał dokładnie pisać a potem 3 razy czytać zanim je umieszczę razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 18, 2008 8:06 am
Fafiq pani psychol okej, ale teraz musisz liczyć się z tym, że twoje wypowiedzi będę czytała ze szczególną uwagą... wink uuu boje się mrgreen będę je musiał dokładnie pisać a potem 3 razy czytać zanim je umieszczę razz o to chodzi! mrgreen przed 'a' stawia się przecinek, swoją drogą... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 18, 2008 8:10 am
pani psychol Fafiq pani psychol okej, ale teraz musisz liczyć się z tym, że twoje wypowiedzi będę czytała ze szczególną uwagą... wink uuu boje się mrgreen będę je musiał dokładnie pisać a potem 3 razy czytać zanim je umieszczę razz o to chodzi! mrgreen przed 'a' stawia się przecinek, swoją drogą... xp nie wstawiło mi przepraszam. akurat o interpunkcje dbam, tyle że czasami za szybko pisze i nie wszystko mi wstawia
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 18, 2008 8:14 am
dooobra, spoko wink
to sobie pogadaliśmy trochę o poprawnej pisowni, ale proponuję zakończyć naszą konwersację, bo syf się zrobi xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 18, 2008 11:03 am
Zapomniałem o mojej super ulubionej grze!!!! scream gonk !!!!
SACRED + dodatek UNDERWORLD!!!! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 18, 2008 11:52 am
oj no zapomnialem o kingdomie :/ 1 i 2 po 100% ^^
i jakis czas temu gralem sobie w yohoho puzzle pirates i maple story ale mi sie znudzily.
A jednym z powodow zalozenia tego topicu byla dyskusja nad przejeciem wladzy microsoftu od sony. Jak juz flaga sony - Devil may cry wyszedl na x360 to dla mnie ps3 stracilo calkowicie powazanie, jeszcze tylko zeby kingdom 3 wyszedl na x'a to juz odtrabie marsz pogrzebowy nad sony smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 18, 2008 11:59 am
Druid SoccerŚmieszna gierka na dwóch xd Ma dużo bugów, ale dla mnie czynią tę grę jeszcze śmieszniejszą mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 18, 2008 3:09 pm
hm.... konsole i takie tam... kurde, nintendo w kazdej postaci, co najmniej! GBC/GBA [kiedys], NGC i mam nadzieje, ze w przyszlosci dosc niedalekiej wii [matko, nie moge One Piece przegapic na czyms takim heart ] no i komputer, ale to sporadycznie.[chyba ze emulatory, jak cos nie wyszlo u nas.] z gier... jakies Naruty byly, One Piece, Inu Yasha... blablabla przyznam sie bez bicia, ze nadal lubie czasami sobie pograc w jakiego pokemona/harvest moona/mario --> te tytuly nigdy nie umieraja xd ulubione? Prince of Persia Warrior Within! zawsze i wszedzie 3nodding The Legend of Zelda: Twilight Princess [ale inne czesci tez sa genialne]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|