|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 2:38 pm
Insane Lady-sama P a t e l n i a pani psychol na ZAPAŁKI? xp skąd taki pomysł, hahaha jak już to na pokemony, modne wtedy były, hahaha Ja to gram w pokera na zapałki z tatą ! Albo na skorupki pistacji gonk . fajniej sie gra o alkohol. nalewasz do kieliszka i kto wygra, ten pije ;D Demoralizujesz mnie ! *zakrywa oczy*. Mroova : lubię, lubię whee .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 2:40 pm
Insane Lady-sama P a t e l n i a pani psychol na ZAPAŁKI? xp skąd taki pomysł, hahaha jak już to na pokemony, modne wtedy były, hahaha Ja to gram w pokera na zapałki z tatą ! Albo na skorupki pistacji gonk . fajniej sie gra o alkohol. nalewasz do kieliszka i kto wygra, ten pije ;D A ja mam cala gre planszowa z chlorzeniem wody ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 3:18 pm
P a t e l n i a Insane Lady-sama P a t e l n i a pani psychol na ZAPAŁKI? xp skąd taki pomysł, hahaha jak już to na pokemony, modne wtedy były, hahaha Ja to gram w pokera na zapałki z tatą ! Albo na skorupki pistacji gonk . fajniej sie gra o alkohol. nalewasz do kieliszka i kto wygra, ten pije ;D Demoralizujesz mnie ! *zakrywa oczy*. ja? ciebie? w zyciu, ja cie po prostu zycia ucze biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 16, 2008 2:59 am