|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 14, 2008 10:24 am
mam wrazenie, ze wy wszyscy sie tu ryćkacie jak kroliki, po sto razy dziennie rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 14, 2008 10:51 am
Jukatan mam wrazenie, ze wy wszyscy sie tu ryćkacie jak kroliki, po sto razy dziennie rofl "ryckacie" rofl podoba mnię się
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 14, 2008 10:53 am
Gem_ma Jukatan mam wrazenie, ze wy wszyscy sie tu ryćkacie jak kroliki, po sto razy dziennie rofl "ryckacie" rofl podoba mnię się jestem usatysfakcjonowana w takim razie ;D nie no, na poczatku to bylo nawet zabawne, ale teraz jeden przed drugim pisze, kto ile razy sie najwiecej ryckal. ja rozumiem, ze jak sie nie ma innych powodow do dumy, no to jakos trzeba, ale co za duzo to niezdrowo, no 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 14, 2008 10:54 am
Jukatan Gem_ma Jukatan mam wrazenie, ze wy wszyscy sie tu ryćkacie jak kroliki, po sto razy dziennie rofl "ryckacie" rofl podoba mnię się jestem usatysfakcjonowana w takim razie ;D nie no, na poczatku to bylo nawet zabawne, ale teraz jeden przed drugim pisze, kto ile razy sie najwiecej ryckal. ja rozumiem, ze jak sie nie ma innych powodow do dumy, no to jakos trzeba, ale co za duzo to niezdrowo, no 3nodding no.. oślepnąc mozna dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 14, 2008 11:07 am
Gem_ma no.. oślepnąc mozna dramallama na 93% prawda jest taka, że oboje im zazdrościmy, bo chcielibysmy sie ryćkać 24 ha na de. 6% to szczere zniesmaczenie ryćkaniem 1% brzmi "trudno mi powiedzieć".
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 14, 2008 11:08 am
powiem jedno słowo:
zazdrościuchy twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 14, 2008 11:10 am
Kasmizar powiem jedno słowo: zazdrościuchy twisted na 93% masz rację, ale zostaje jeszcze te 7% cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 14, 2008 11:26 am
Kasmizar powiem jedno słowo: zazdrościuchy twisted HA! A żebyś wiedział xDDDDD...Y____Y
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 14, 2008 1:12 pm
Justinka Jukatan Justinka *mysli o wysokiej poprzeczce zadania* To bedzie mnie kosztowalo niezle zakwasy.... pamietam, ze mialam kiedys spore zakwasy... od seksu... nieprzyjemne... Ja miewam zakwasy jak przesadzamy z wymyslnymi konstrukcjami;] Moje kochanie nieco wykorzytuje fakt, ze cwiczylam gimnastyke artystyczna;] ja nie ćwiczyłam zbyt długo, ale kwiat lotosu zrobię... od nogi xd i mój miły też to wykorzystuje whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 14, 2008 2:46 pm
ichabot Przecież Kasmizar w dobrej formie ( z tego co pisze wywnioskowałem) xd A może po prostu nie ma czasu przez tę całą robotę xp a no w formie.. tylko Bozia nie chce dawać whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 14, 2008 2:48 pm
Jukatan nie no, na poczatku to bylo nawet zabawne, ale teraz jeden przed drugim pisze, kto ile razy sie najwiecej ryckal. ja rozumiem, ze jak sie nie ma innych powodow do dumy, no to jakos trzeba, ale co za duzo to niezdrowo, no 3nodding Ja tu tylko o Bogu i rozpłodzie mówie, czyli nic złego xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 14, 2008 11:58 pm
Baranina Jukatan nie no, na poczatku to bylo nawet zabawne, ale teraz jeden przed drugim pisze, kto ile razy sie najwiecej ryckal. ja rozumiem, ze jak sie nie ma innych powodow do dumy, no to jakos trzeba, ale co za duzo to niezdrowo, no 3nodding Ja tu tylko o Bogu i rozpłodzie mówie, czyli nic złego xd a, to inna sprawa, Bóg niech Ci sprzyja 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 12:37 am
ZebraDeath ja nie ćwiczyłam zbyt długo, ale kwiat lotosu zrobię... od nogi xd i mój miły też to wykorzystuje whee eek Baraninko kochanie moje... wiesz, chciałem coś dla Ciebie zrobić i kupiłem Ci karnet na jogę. Ależ, nie, nie musisz dziękować. Chociaż podziękujesz póżniej blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 2:33 am
Kasmizar ZebraDeath ja nie ćwiczyłam zbyt długo, ale kwiat lotosu zrobię... od nogi xd i mój miły też to wykorzystuje whee eek Baraninko kochanie moje... wiesz, chciałem coś dla Ciebie zrobić i kupiłem Ci karnet na jogę. Ależ, nie, nie musisz dziękować. Chociaż podziękujesz póżniej blaugh Hehe jak zaczynalismy z moim milym i wydalo sie ,zebez prblemu robie mostek i podnosze noge do gory wzdluz ciala to nie ma przebacz;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 4:18 am
Jukatan Gem_ma no.. oślepnąc mozna dramallama na 93% prawda jest taka, że oboje im zazdrościmy, bo chcielibysmy sie ryćkać 24 ha na de. 6% to szczere zniesmaczenie ryćkaniem 1% brzmi "trudno mi powiedzieć". hje hje.... zmyslna bestyjka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|