|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 03, 2008 11:36 am
Jukatan pani psychol a to czuć te soczewki? ja myślałam, że się nie czuje tego w ogóle... jak sa nawilzone, to nie czuc. wychodzisz na wiatr, masz gorszy dzien - czujesz, ze cos tam jest, ale niewiele. tak samo kolorowe- z tymze, gdy kolor przykryje ci zrenice, gorzej widzisz. no to ja miałabym problem, bo podobno mam strasznie duże źrenice i już zostałam nawet raz oskarżona przez nauczycielkę o ćpanie... od tamtego momentu jestem nazywana w klasie narkomanką.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 03, 2008 12:05 pm
pani psychol ja też bym chciała soczewki, wreszcie bym miała niebieskie albo szare oczyyyy! a nie jakieś zielono-niebiesko-szare-dziwne stare ja mam to szczęście, że mam niebieskie. "błękit pruski". HA! pirate @Jukatan - w glassach jesteś sexy!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 03, 2008 12:14 pm
ZebraDeath pani psychol ja też bym chciała soczewki, wreszcie bym miała niebieskie albo szare oczyyyy! a nie jakieś zielono-niebiesko-szare-dziwne stare ja mam to szczęście, że mam niebieskie. "błękit pruski". HA! pirate @Jukatan - w glassach jesteś sexy! a to ciemne masz takie... ja bym chciała takie jaśniutkie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 03, 2008 12:15 pm
ZebraDeath pani psychol ja też bym chciała soczewki, wreszcie bym miała niebieskie albo szare oczyyyy! a nie jakieś zielono-niebiesko-szare-dziwne stare ja mam to szczęście, że mam niebieskie. "błękit pruski". HA! pirate @Jukatan - w glassach jesteś sexy! zawsze jestem sexy wink z reszta, soczewki ostatnio nosze tylko do cosplayow wink fajne masz oczy *W*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 03, 2008 12:17 pm
pani psychol no to ja miałabym problem, bo podobno mam strasznie duże źrenice i już zostałam nawet raz oskarżona przez nauczycielkę o ćpanie... od tamtego momentu jestem nazywana w klasie narkomanką. BTW: Moja polonistka stale twierdzi, ze musze rozprowadzac niezly towar w klasie, ze wszyscy maja niezle fazy czasem na lekcji mrgreen A ja mam zieloniutkie oczka jak mlode listeczki, ale wolalbym takie bardziej trawiaste, bardziej intensywne, dlatego tez sie zastanawialam nad soczewkami
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 03, 2008 12:17 pm
Jukatan ZebraDeath pani psychol ja też bym chciała soczewki, wreszcie bym miała niebieskie albo szare oczyyyy! a nie jakieś zielono-niebiesko-szare-dziwne stare ja mam to szczęście, że mam niebieskie. "błękit pruski". HA! pirate @Jukatan - w glassach jesteś sexy! zawsze jestem sexy wink z reszta, soczewki ostatnio nosze tylko do cosplayow wink fajne masz oczy *W* ja w ogóle mam oczy jakbym była na haju - cały czas rozszerzone źrenice (poza tym zimne dłonie i podobno brak akcji serca - tak powiedział mój piękny, kiedy mnie osłuchiwał)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 03, 2008 12:23 pm
jukatan: widziałam kiedyś jakieś zdjęcia z twoim udziałem, tutaj chyba (takie zwykłe zdjęcia xp ) i od razu stwierdziłam, że masz uroczą buzię! i zazdroszczę twoich ust, zawsze mi się takie podobały... a jak nie takie, to takie inne, co się układają w różyczkę (jakby co: to nie jest żadne profesjonalne określenie, sama tak sobie to nazwałam, ahah)
ja myślałam, że padnę jak mi babka kazała zostać po lekcji i mnie się zaczęła tak na serio pytać, czy ja mam jakieś kłopoty i czy nie ćpam przypadkiem... i tylko dlatego tak stwierdziła, bo miałam szerokie źrenice sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 03, 2008 12:27 pm
pani psychol jukatan: widziałam kiedyś jakieś zdjęcia z twoim udziałem, tutaj chyba (takie zwykłe zdjęcia xp ) i od razu stwierdziłam, że masz uroczą buzię! i zazdroszczę twoich ust, zawsze mi się takie podobały... a jak nie takie, to takie inne, co się układają w różyczkę (jakby co: to nie jest żadne profesjonalne określenie, sama tak sobie to nazwałam, ahah) redface podrywasz mnie? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 03, 2008 12:36 pm
ja tylko piszę prawdę 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 03, 2008 12:50 pm
ja nosze soczewki i sobie chwale, fajnie jest wink a wszystko dlatego ze taki wymog dostalem jak sie przyjmowalem na grube
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 03, 2008 12:52 pm
harab serapel ja nosze soczewki i sobie chwale, fajnie jest wink a wszystko dlatego ze taki wymog dostalem jak sie przyjmowalem na grube a droga taka wygoda? bo ja właściwie powinnam nosić okulary, ale nie chcę, bo bym brzydko wyglądała pewnie xp (mam małą wadę, siedzę w ostatniej ławce w sali i jakoś sobie daję radę, poza tym nie pogłębia się ta wada...)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 03, 2008 1:07 pm
pani psychol harab serapel ja nosze soczewki i sobie chwale, fajnie jest wink a wszystko dlatego ze taki wymog dostalem jak sie przyjmowalem na grube a droga taka wygoda? bo ja właściwie powinnam nosić okulary, ale nie chcę, bo bym brzydko wyglądała pewnie xp (mam małą wadę, siedzę w ostatniej ławce w sali i jakoś sobie daję radę, poza tym nie pogłębia się ta wada...) ja wychodze tak: para miesiecznych soczewek kosztuje 30 zl do tego potrzebujesz plyn do przechowywania 360 ml - 40zl starcza na conajmniej 4-5 miesiace
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 03, 2008 1:09 pm
harab serapel pani psychol harab serapel ja nosze soczewki i sobie chwale, fajnie jest wink a wszystko dlatego ze taki wymog dostalem jak sie przyjmowalem na grube a droga taka wygoda? bo ja właściwie powinnam nosić okulary, ale nie chcę, bo bym brzydko wyglądała pewnie xp (mam małą wadę, siedzę w ostatniej ławce w sali i jakoś sobie daję radę, poza tym nie pogłębia się ta wada...) ja wychodze tak: para miesiecznych soczewek kosztuje 30 zl do tego potrzebujesz plyn do przechowywania 360 ml - 40zl starcza na conajmniej 4-5 miesiace o, to tanio! a myślałam, że droższe są soczewki.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 03, 2008 1:20 pm
pani psychol harab serapel pani psychol harab serapel ja nosze soczewki i sobie chwale, fajnie jest wink a wszystko dlatego ze taki wymog dostalem jak sie przyjmowalem na grube a droga taka wygoda? bo ja właściwie powinnam nosić okulary, ale nie chcę, bo bym brzydko wyglądała pewnie xp (mam małą wadę, siedzę w ostatniej ławce w sali i jakoś sobie daję radę, poza tym nie pogłębia się ta wada...) ja wychodze tak: para miesiecznych soczewek kosztuje 30 zl do tego potrzebujesz plyn do przechowywania 360 ml - 40zl starcza na conajmniej 4-5 miesiace o, to tanio! a myślałam, że droższe są soczewki. zawsze mozesz sobie fundnac takie zmieniajace kolor oczu jak za tanio wink albo takie ze wzorkami jak koles z bohatera ostatniej akcji co mial jedno sztuczne oko ;] a swoja droga to widzialem aukcje i kolesia na conie co mial soczewki - sharingany smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 03, 2008 1:22 pm
a takie zmieniające kolor oczu o ile droższe mogą być? ihihihi, znalazłam skarbnicę wiedzy o soczewkach, woo!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|