|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 04, 2008 8:53 am
xd
mhm, poczekaj, sprawdzę jaki mam... aha, ja mam taki biały w niebieskie kfiotki ;d a najgorszy to jest taki szaaaaaary z recyclingu chyba xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 04, 2008 8:55 am
Jukatan ZebraDeath Jukatan Insane Lady-sama było jeszcze odżywkę na nie walnąć 3nodding moj kolega se kiedys umyl odzywka mrgreen Kurczak: lepsze takie, niz niechciana ciaza, ojciec w wiezieniu czy zawalone studia, docen to razz prócz ojca w pierdlu rozumiem ból tych problemów... gonk jstes w niechcianej ciazy i zawalilas studia? wez postinor albo prostinor, a studia zmien razz nie, ale raz prawie byłam, a czarno widzę moje zaliczenie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 04, 2008 8:56 am
ale podcierając się wiesz, że dbasz o przyrodę xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 04, 2008 8:58 am
baby-kid ale podcierając się wiesz, że dbasz o przyrodę xd ahahahaha xd
sądzę, że większość osób ma to wtedy w dupie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 04, 2008 12:34 pm
harab serapel pani psychol Jukatan harab serapel ja musze znalezc ten szampon ktorego uzywa Millia Rage xD  taaaa, jaaasne. a ja kibicuję koreańczykom, bo są barzo swobodni.
a włosy ona ma pewnie sztywne i ciężkie!Y14?! ;P a wlasnie ze nie bo ma puszyste i delikatne, czytalem bio xD Może po prostu nie myje włosów? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 05, 2008 2:18 am
o! tak, tak! ichabot, dobrze prawisz, wino mu dać.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 05, 2008 3:46 am
pani psychol o! tak, tak! ichabot, dobrze prawisz, wino mu dać. Dziękuje, nie pije 3nodding Chyba, że soczka jakiegoś kopsniesz xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 05, 2008 3:59 am
ichabot pani psychol o! tak, tak! ichabot, dobrze prawisz, wino mu dać. Dziękuje, nie pije 3nodding Chyba, że soczka jakiegoś kopsniesz xd no dobrze, no to soczek. ale ja ci zabawy fundować nie będę! ja tylko napisałam żeby dać xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 05, 2008 4:02 am
pani psychol ichabot pani psychol o! tak, tak! ichabot, dobrze prawisz, wino mu dać. Dziękuje, nie pije 3nodding Chyba, że soczka jakiegoś kopsniesz xd no dobrze, no to soczek. ale ja ci zabawy fundować nie będę! ja tylko napisałam żeby dać xp Niech całe PPC zrobi "kameralne" kinderparty!!! sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 05, 2008 4:50 am
co wy tacy wstydliwi, że nie chcecie powiedzieć jakiego papieru toaletowego używacie?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 05, 2008 4:56 am
baby-kid co wy tacy wstydliwi, że nie chcecie powiedzieć jakiego papieru toaletowego używacie?! *Sprawdza* eee.. nie ma już opakowania, ale jest miękki, to mi wystarczy xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 06, 2008 5:19 am
baby-kid co wy tacy wstydliwi, że nie chcecie powiedzieć jakiego papieru toaletowego używacie?! bo nie stoi w opakowaniu? razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 06, 2008 11:53 pm
ja też błękitnego w pieski. a szampo podkradam od siostry do włosów farbowanych albo myję swoim. fructisem. i jeszcze jedno: wszystkie frustisy są zielone.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 07, 2008 2:03 am
ILikeGreenChickenLegs ja też błękitnego w pieski. a szampo podkradam od siostry do włosów farbowanych albo myję swoim. fructisem. i jeszcze jedno: wszystkie frustisy są zielone. nie e!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|