|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 17, 2007 11:57 pm
Baranina Jukatan ILikeGreenChickenLegs Jukatan nie napisalam, ze nie rozumiem. napisalam, ze strasznie zagmatwane - zarowno Twoj mierny jakosciowo opis, jak i sam konkurs. bądź miła dla innych. na razie widze cię jako histeryczkę, która nie umie opanowac świata. a ja Ciebie widzę jako trzynastolatka, który ma kompleks na tle swego penisa, który stara się zakryć dużą ilościągoldów, stąd ciągle jęczy, że musi ich dużo zarobić. moja wizja Ciebie jest o niebo smutniejsza niźli Twoja mnie mrgreen polemizowałabym... xp rolleyes ty to być zawsze, ciągle i wszędzie polemizowała, więc nie ma większego sensu się Tobą przejmować rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 18, 2007 12:20 am
ichabot O_o No to wesołych świąt życzę wszystkim, żeby ta magiczna atmosfera "polemizacji" stała się po prostu zwykłą rozmową, no a konkurs mi się podoba bo wygrałem 700 goldów xd a ja wygram tylko 300 emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 18, 2007 5:42 am
Jukatan Baranina Jukatan ILikeGreenChickenLegs Jukatan nie napisalam, ze nie rozumiem. napisalam, ze strasznie zagmatwane - zarowno Twoj mierny jakosciowo opis, jak i sam konkurs. bądź miła dla innych. na razie widze cię jako histeryczkę, która nie umie opanowac świata. a ja Ciebie widzę jako trzynastolatka, który ma kompleks na tle swego penisa, który stara się zakryć dużą ilościągoldów, stąd ciągle jęczy, że musi ich dużo zarobić. moja wizja Ciebie jest o niebo smutniejsza niźli Twoja mnie mrgreen polemizowałabym... xp rolleyes ty to być zawsze, ciągle i wszędzie polemizowała, więc nie ma większego sensu się Tobą przejmować rolleyes a przejmujesz sie? rolleyes Tak mi się zdaje ze nie trzymamy się tematu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 18, 2007 6:09 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 18, 2007 10:45 am
czy ktokolwiek na tej gildii trzyma sie tematy? rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 18, 2007 11:17 am
Kpisz czy o droge pytasz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 18, 2007 11:50 pm
Yajo Kpisz czy o droge pytasz? Jak się jedzie do Łosia? (Miasto mego wujka)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 19, 2007 8:06 am
Zapytaj wujcia Google, ja się poruszam tylko w obszarze wielkich aglomeracji.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 20, 2007 6:51 am
Yajo Zapytaj wujcia Google, ja się poruszam tylko w obszarze wielkich aglomeracji. łos jest pod warszawą. ninja zresztą... gdzie mieszkasz? (jakie miasto)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 21, 2007 1:05 pm
Nie znam się na gorolskich wsiach. A booo cooo? Przyjedziesz i zaczniesz mnie szukać? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|