|
|
|
|
Posted: Mon Dec 03, 2007 8:22 am
NEOZPL O dupie Maryni :] jak nie moglismy nigdzie indziej razz ...dobraaa nasz bład razz to tutaj bedziemy razz A Ty Hareb blbleble costam razz zygaj w swoich topicach bo nie zamierzam sprzątać razz wiem ,że to "WOLNY" kraj no ale błagam cię zachowuj się byle jak ale się zachowuj :] ale to nie bylo specjalnie ;] poprsotu mnie zemdlilo ;] :bierze mopa i wiadro z woda: Lyncoris harab serapel :wchodzi: :patrzy: :wymiotuje: :wychodzi: xp (veni vidi i co dalej? xD) Akurat Ciebie nikt tu nie zapraszał -___-" A skoro już tu jesteś to postaraj się jakoś zachowywać... Nikt mnie nie zapraszal? no dobra jak mi nie pozwolisz tu pisac to cie poslucham xD ide do innej piaskownicy, ale grabki i lopatke zabieram xp A powaznie to kazdy ma prawo tu byc, jak chcecie prywatnie porozmawiac zeby nikt sie nie wpieprzal i dostawac za to goldy to piszcie sobie commenty nawzajem 3nodding i troche respect'u bo moze i juz nie mam mojego poteznego "fire BAN whipa" ale jego magia dalej jest we mnie ^^ razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 03, 2007 8:29 am
harab serapel NEOZPL O dupie Maryni :] jak nie moglismy nigdzie indziej razz ...dobraaa nasz bład razz to tutaj bedziemy razz A Ty Hareb blbleble costam razz zygaj w swoich topicach bo nie zamierzam sprzątać razz wiem ,że to "WOLNY" kraj no ale błagam cię zachowuj się byle jak ale się zachowuj :] ale to nie bylo specjalnie ;] poprsotu mnie zemdlilo ;] :bierze mopa i wiadro z woda: Lyncoris harab serapel :wchodzi: :patrzy: :wymiotuje: :wychodzi: xp (veni vidi i co dalej? xD) Akurat Ciebie nikt tu nie zapraszał -___-" A skoro już tu jesteś to postaraj się jakoś zachowywać... Nikt mnie nie zapraszal? no dobra jak mi nie pozwolisz tu pisac to cie poslucham xD ide do innej piaskownicy, ale grabki i lopatke zabieram xp A powaznie to kazdy ma prawo tu byc, jak chcecie prywatnie porozmawiac zeby nikt sie nie wpieprzal i dostawac za to goldy to piszcie sobie commenty nawzajem 3nodding i troche respect'u bo moze i juz nie mam mojego poteznego "fire BAN whipa" ale jego magia dalej jest we mnie ^^ razz Hahahaha xDDD No..ślicznie posprzątane ^^ ^^
Nie no spoko rozmawiajmy wszyscy ^^ tak tylko napisała >_>
A Ty mnie banem nie strasz bo ja znam Baranine muhaha i co podskoczysz do Niej ? XDDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 03, 2007 10:04 am
Dzisiaj będę niemiła w stosunku do ludzi -____- Nie kocham Was -____-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 03, 2007 10:50 am
Lyncoris Dzisiaj będę niemiła w stosunku do ludzi -____- Nie kocham Was -____- :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 03, 2007 11:22 am
Lyncoris Dzisiaj będę niemiła w stosunku do ludzi -____- Nie kocham Was -____- ... demo demo..cio się stało????? Y___Y
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 04, 2007 1:13 am
NEOZPL harab serapel NEOZPL O dupie Maryni :] jak nie moglismy nigdzie indziej razz ...dobraaa nasz bład razz to tutaj bedziemy razz A Ty Hareb blbleble costam razz zygaj w swoich topicach bo nie zamierzam sprzątać razz wiem ,że to "WOLNY" kraj no ale błagam cię zachowuj się byle jak ale się zachowuj :] ale to nie bylo specjalnie ;] poprsotu mnie zemdlilo ;] :bierze mopa i wiadro z woda: Lyncoris harab serapel :wchodzi: :patrzy: :wymiotuje: :wychodzi: xp (veni vidi i co dalej? xD) Akurat Ciebie nikt tu nie zapraszał -___-" A skoro już tu jesteś to postaraj się jakoś zachowywać... Nikt mnie nie zapraszal? no dobra jak mi nie pozwolisz tu pisac to cie poslucham xD ide do innej piaskownicy, ale grabki i lopatke zabieram xp A powaznie to kazdy ma prawo tu byc, jak chcecie prywatnie porozmawiac zeby nikt sie nie wpieprzal i dostawac za to goldy to piszcie sobie commenty nawzajem 3nodding i troche respect'u bo moze i juz nie mam mojego poteznego "fire BAN whipa" ale jego magia dalej jest we mnie ^^ razz Hahahaha xDDD No..ślicznie posprzątane ^^ ^^
Nie no spoko rozmawiajmy wszyscy ^^ tak tylko napisała >_>
A Ty mnie banem nie strasz bo ja znam Baranine muhaha i co podskoczysz do Niej ? XDDDDzapomnialem ze jestes mulkiem baraniny ;] ale do ciebie to nie bylo wiec ... wiesz oszczedz mnie ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 04, 2007 10:02 am
NEOZPL Lyncoris Dzisiaj będę niemiła w stosunku do ludzi -____- Nie kocham Was -____- ... demo demo..cio się stało????? Y___Y Żadnych maszynek,bo pozabijam własnoręcznie -____-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 04, 2007 11:13 am
No ale dlaczegooo??? co się stało???? o której??? gdzie????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 05, 2007 5:17 am
NEOZPL No ale dlaczegooo??? co się stało???? o której??? gdzie???? A tak jakoś ^^" Zapodajmy jakiś temat,bo nam rozmowa padnie xDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 05, 2007 7:31 am
Lyncoris NEOZPL No ale dlaczegooo??? co się stało???? o której??? gdzie???? A tak jakoś ^^" Zapodajmy jakiś temat,bo nam rozmowa padnie xDD Spoko ,spoko nic nie padnie razz te słomki co dostałem to sa tylko jednorazowe? >_> XDDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 05, 2007 7:38 am
padnie?
jes na to rada:
dziurasel.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 05, 2007 8:53 am
wicked que.en padnie?
jes na to rada:
dziurasel. A może Enerdżejzer ? xDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 05, 2007 9:20 am
NEOZPL wicked que.en padnie?
jes na to rada:
dziurasel. A może Enerdżejzer ? xDD enerdżajzer!
ale nie, lepsiejsze dziurasel.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 05, 2007 10:58 am
wicked que.en NEOZPL wicked que.en padnie?
jes na to rada:
ale nie, lepsiejsze dziurasel.a z kad wiesz? ,że lepsiejszy ? :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 06, 2007 5:16 am
NEOZPL wicked que.en NEOZPL wicked que.en padnie?
jes na to rada:
ale nie, lepsiejsze dziurasel.a z kad wiesz? ,że lepsiejszy ? :] szczerze?
nie wiem, tak se piszę xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|