|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 17, 2007 12:00 pm
Zimtca Baranina Zimtca Moze ktos wie, co oznacza ciemna (winna) czerwien, albo tzw. bordo? u mnie oznacza to chec puszczenia pawia 3nodding Zupelnie jak u mnie "zarowiasty" roz sweatdrop oooo tak...choc musze przyznac ze na 18nastke dostalam od znajomych koszukle z moją ksywą na plecach...i jest perfidnie rozowa...i to jedyna rzecz ktorą rozową nosze (...reszta to czarne biggrin ) ludzie załapali zdziwko jak mnie zobaczyli w tej koszulce...normalnie kopary w dół biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 17, 2007 12:02 pm
Mroovecka Zimtca Baranina Zimtca Moze ktos wie, co oznacza ciemna (winna) czerwien, albo tzw. bordo? u mnie oznacza to chec puszczenia pawia 3nodding Zupelnie jak u mnie "zarowiasty" roz sweatdrop oooo tak...choc musze przyznac ze na 18nastke dostalam od znajomych koszukle z moją ksywą na plecach...i jest perfidnie rozowa...i to jedyna rzecz ktorą rozową nosze (...reszta to czarne biggrin ) ludzie załapali zdziwko jak mnie zobaczyli w tej koszulce...normalnie kopary w dół biggrin Ja znajomosc z rozem zakonczylam dosyc dawno temu, bodajze w podstawowce. mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 17, 2007 12:04 pm
Zimtca Mroovecka Zimtca Baranina Zimtca Moze ktos wie, co oznacza ciemna (winna) czerwien, albo tzw. bordo? u mnie oznacza to chec puszczenia pawia 3nodding Zupelnie jak u mnie "zarowiasty" roz sweatdrop oooo tak...choc musze przyznac ze na 18nastke dostalam od znajomych koszukle z moją ksywą na plecach...i jest perfidnie rozowa...i to jedyna rzecz ktorą rozową nosze (...reszta to czarne biggrin ) ludzie załapali zdziwko jak mnie zobaczyli w tej koszulce...normalnie kopary w dół biggrin Ja znajomosc z rozem zakonczylam dosyc dawno temu, bodajze w podstawowce. mrgreen a ja nigdy wczesniej nie mialam takich znajomości, dopoki nie ostalam tej koszulki biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 17, 2007 12:36 pm
Mroovecka Zimtca Mroovecka Zimtca Baranina Zimtca Moze ktos wie, co oznacza ciemna (winna) czerwien, albo tzw. bordo? u mnie oznacza to chec puszczenia pawia 3nodding Zupelnie jak u mnie "zarowiasty" roz sweatdrop oooo tak...choc musze przyznac ze na 18nastke dostalam od znajomych koszukle z moją ksywą na plecach...i jest perfidnie rozowa...i to jedyna rzecz ktorą rozową nosze (...reszta to czarne biggrin ) ludzie załapali zdziwko jak mnie zobaczyli w tej koszulce...normalnie kopary w dół biggrin Ja znajomosc z rozem zakonczylam dosyc dawno temu, bodajze w podstawowce. mrgreen a ja nigdy wczesniej nie mialam takich znajomości, dopoki nie ostalam tej koszulki biggrin Zazdroszcze sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 17, 2007 12:40 pm
Ja w związku ze swoją miłością do kiczu i wszystkiego co pozbawione wszelkiego poczucia estetyki, mam z różem bardzo częsty kontakt *patrzy na swoje różowe kapcie i wielką różową świnię leżącą na kanapie >w<*
A czarny jest wszechobecny bo: -Pasuje do wszystkiego -Uniwersalny -Uwaga dla zakompleksionych- wyszczupla ^^ I chyba nie będę się wyróżniam jeśli powiem, że mam w chu czarnych rzeczy sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 17, 2007 12:49 pm
LolaPi Ja w związku ze swoją miłością do kiczu i wszystkiego co pozbawione wszelkiego poczucia estetyki, mam z różem bardzo częsty kontakt *patrzy na swoje różowe kapcie i wielką różową świnię leżącą na kanapie >w<* A czarny jest wszechobecny bo: -Pasuje do wszystkiego -Uniwersalny -Uwaga dla zakompleksionych- wyszczupla ^^ I chyba nie będę się wyróżniam jeśli powiem, że mam w chu czarnych rzeczy sweatdrop Podobno biel tez wyszczupla, ale trzeba dobrze kroj ubran dobierac razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 17, 2007 1:09 pm
Zimtca LolaPi Ja w związku ze swoją miłością do kiczu i wszystkiego co pozbawione wszelkiego poczucia estetyki, mam z różem bardzo częsty kontakt *patrzy na swoje różowe kapcie i wielką różową świnię leżącą na kanapie >w<* A czarny jest wszechobecny bo: -Pasuje do wszystkiego -Uniwersalny -Uwaga dla zakompleksionych- wyszczupla ^^ I chyba nie będę się wyróżniam jeśli powiem, że mam w chu czarnych rzeczy sweatdrop Podobno biel tez wyszczupla, ale trzeba dobrze kroj ubran dobierac razz Nawet nie podono, tylko tak, ale jak sama mówisz- krój trzeba dobrać. A w czarnym nie- chociaż zdarzają się wyjątki- czarny golf optycznie powiększa biust.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 17, 2007 1:09 pm
mnie tam wyszczuplać nie trzeba,ale i tak czarnego za żadne skarby świata nie oddam^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 17, 2007 1:15 pm
Jukatan czarny pasuje do wszystkiego, a oznaczac ma pustke w sercu i dazenie do jej zlikwidowania. Niom ... prawda 3nodding ... swojego czasu z tego powodu chodziłam tylko i wyłącznie na czarno ... czasem odrobinka bieli sie wkradała, ale niewiele ... po prostu nie potrafiłam nosić nic innego rolleyes ... a jak wreszcie po jakimś roczku zaczełam sie "normalnie" ubierać to sie dowiedziałam, że juz mnie zaczeli nazywac 'czarną wdową' na studiach rofl ... aczkolwiek do tej pory nnoszę sporo czarnych rzeczy, bo 1) do wszystkiego pasuje 2) jest elegancki 3) wyszczupla mrgreen 4) już się przyzwyczaiłam do niego i ciężko byłoby o całkiem wyeliminować sweatdrop 5) połowa ciuchów w mojej szafie jest czarnych to i je nosze razz Ps. Ale moim ulubionym kolorem i tak na zawsze pozostanie żółty mimo, że go dużo nie nosze blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 17, 2007 1:18 pm
LolaPi Zimtca LolaPi Ja w związku ze swoją miłością do kiczu i wszystkiego co pozbawione wszelkiego poczucia estetyki, mam z różem bardzo częsty kontakt *patrzy na swoje różowe kapcie i wielką różową świnię leżącą na kanapie >w<* A czarny jest wszechobecny bo: -Pasuje do wszystkiego -Uniwersalny -Uwaga dla zakompleksionych- wyszczupla ^^ I chyba nie będę się wyróżniam jeśli powiem, że mam w chu czarnych rzeczy sweatdrop Podobno biel tez wyszczupla, ale trzeba dobrze kroj ubran dobierac razz Nawet nie podono, tylko tak, ale jak sama mówisz- krój trzeba dobrać. A w czarnym nie- chociaż zdarzają się wyjątki- czarny golf optycznie powiększa biust. Zbyt luzne spodnie tez sa niekorzystne, niezaleznie od koloru whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 17, 2007 1:47 pm
ja tam nosze czarny, bialy i czerwony. czasem inne kolory - rozowy, fioletowy... szary...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 17, 2007 2:08 pm
Jukatan ja tam nosze czarny, bialy i czerwony. czasem inne kolory - rozowy, fioletowy... szary... a w odcieniu gruszki średniej?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 17, 2007 2:14 pm
Baranina Jukatan ja tam nosze czarny, bialy i czerwony. czasem inne kolory - rozowy, fioletowy... szary... a w odcieniu gruszki średniej? Podobno już jest passe Teraz rządzi dojrzewająca truskawka 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 17, 2007 9:35 pm
ja lubie czarny, ale moim ulubiony kolorem jest czerwony. a ciuchy nosze w roznych barwach...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 18, 2007 12:24 am
Baranina ILikeGreenChickenLegs Czarny jest dziwny. Jest wielez nim związanych tajemnic. Ludzie w okresie 11-21 popadają w manię czrnego i się ubierają tylko w ten kolor. a ja jestem chyba jakiś dziwny, bo lubie szary@! Do tego ludzie są strasznie natrętni, gdy widzom czarnucha. a sporo masz kompleksów?? tak mam. mama mnie bije patelnią od 3 roku zycia a ojciec chleje kwas chlebowy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|