Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
pytanie natury egzystencjalnej... Goto Page: [] [<] 1 2 3

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Będzie?
  tak
  nie
  nie wiem
View Results

dziki_wieprz

PostPosted: Tue Nov 20, 2007 12:01 am

Jukatan
Yajo
To napisz to wszystko jeszcze raz innymi słowami. Poza tym nie ma wszystkiego twisted Zadne z Was nie wspomniało, że od juz dośc dlugiego czasu w Polsce jest ukryty (czyt. nie podany do wiadomości publicznej) podatek za prawa autorskie, czyli - cenie nagrywarek, papieru, płyt, kopiarek, xero i innych takich. Czyli teoretycznie, skoro za to płacę, nie powinni mnie ścigac, ne?
a ksiazki podobno mozna kserowac tylko 10% XD

to może zeskanować?
PostPosted: Tue Nov 20, 2007 8:36 am

ja mam wałki na uniwerku, bo nasi wykładowcy są strasznie wyczuleni na kserowanie książek i każą nam je wypożyczać...

...a my i tak kserujemy emo

Madame Zebrovna

Naughty Phantom

Yajo

PostPosted: Tue Nov 20, 2007 10:39 am

Niech zgadnę, sytuacja w stylu - w bibliotece jest 5 ksiązek, w klasie 30 ludzi, jest poniedziałek, do piątku macie czas na przerobienie totego dramallama
Jukatan
Yajo
To napisz to wszystko jeszcze raz innymi słowami. Poza tym nie ma wszystkiego twisted Zadne z Was nie wspomniało, że od juz dośc dlugiego czasu w Polsce jest ukryty (czyt. nie podany do wiadomości publicznej) podatek za prawa autorskie, czyli - cenie nagrywarek, papieru, płyt, kopiarek, xero i innych takich. Czyli teoretycznie, skoro za to płacę, nie powinni mnie ścigac, ne?
a ksiazki podobno mozna kserowac tylko 10% XD
Ja nie wiem, nie mam potrzeby kserowania, ale osoby które znam, a to robią, nie maja jakoś większych problemów. Tez niby nie wolno, ale jednak wolno, tylko cicho sza, to tajemnica publiczna.
Reply
Polish Poll Center

Goto Page: [] [<] 1 2 3

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces