|
|
|
|
Posted: Sun Nov 18, 2007 8:20 am
Silvery the Alchemist NEOZPL Baranina NEOZPL Baranina znam cie wystarczajaco na tyle by nie miec potrzeby poznawania bardziej whee Taa fakt znasz mnie już kawałek czasu w końcu ^^"" tak w przyblizeniu ile?? kuuu 6 lat eek w 2001r ?? O_O tego nie pamiętam ale pamiętam ,że sie spotkaliśmy w Saskim xD na mangowe niedzielne xDD crying ja tez cem.................................... aha, moze jednak piszcie te numery in public, w koncu chyba nie jestesmy trolle, nie? razz a ja i tak super rzadko jestem bo netu w domu nie mam razz 4023999 dla dsobrego przykladu razz Ale co chcesz..?? bo nie kapuję @_@ i proszę moje GG jestem 24/7 XD 1218672 ^^"" Jukatan...13%?? to chyba za mało jakoś XDDD lepiej już tutaj pogadać xDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 20, 2007 9:47 am
no to ja tez dam.. a co mi tam.. 3139655
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 20, 2007 1:22 pm
A co się bynde razz 8025446
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 20, 2007 1:36 pm
Nie bede sie wychylala;] 3895804
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 20, 2007 2:14 pm
Nio to ja też podam ... a cioo smile 7148010
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 20, 2007 2:36 pm
no dobra to tez sie ujawnie ;] 6350006 tylko pisac ktos ty odrazu ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 21, 2007 6:23 am
1342428
Tylko blagam, przedstawiajcie sie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 21, 2007 6:34 am
8044946, ale czesto nie wchodze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 21, 2007 12:10 pm
nie wchodzisz, bo nie trafiasz? to zaden z Ciebie pozytek jako mezczyzna.. emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 21, 2007 12:11 pm
Kyoko Suomi nie wchodzisz, bo nie trafiasz? to zaden z Ciebie pozytek jako mezczyzna.. emo redface redface redface redface redface redface redface redface redface redface redface redface redface redface redface redface redface redface redface redface redface Czuje się jakbym źle włożył sobie tampon. do ucha. chyba musze sobie kupić ob pro comfortr z otoczką silk touch
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 30, 2007 8:01 am
ILikeGreenChickenLegs Kyoko Suomi nie wchodzisz, bo nie trafiasz? to zaden z Ciebie pozytek jako mezczyzna.. emo redface redface redface redface redface redface redface redface redface redface redface redface redface redface redface redface redface redface redface redface redface Czuje się jakbym źle włożył sobie tampon. do ucha. chyba musze sobie kupić ob pro comfortr z otoczką silk touch hahahahha xD no coz teraz nie trafiasz a potem to juz nie bedziesz w stanie ;] moze potporke jak na ogorki? xP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 30, 2007 8:12 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 30, 2007 9:32 am
harab serapel ILikeGreenChickenLegs Kyoko Suomi nie wchodzisz, bo nie trafiasz? to zaden z Ciebie pozytek jako mezczyzna.. emo redface redface redface redface redface redface redface redface redface redface redface redface redface redface redface redface redface redface redface redface redface Czuje się jakbym źle włożył sobie tampon. do ucha. chyba musze sobie kupić ob pro comfortr z otoczką silk touch hahahahha xD no coz teraz nie trafiasz a potem to juz nie bedziesz w stanie ;] moze potporke jak na ogorki? xP wolę balony i butle helu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 03, 2008 2:59 am
aha z katalogu publicznego wynika ze jestes 33letnim michalem ... ojjj nie ladnie tak klamac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 03, 2008 4:31 am
harab serapel aha z katalogu publicznego wynika ze jestes 33letnim michalem ... ojjj nie ladnie tak klamac pani psychol to ***** eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|