|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 12, 2007 9:28 am
Baranina Jukatan Baranina hihi kupie nowa deske klozetowa i po kazdym szczanku bede ja zabierala do pokoju rofl sprytne biggrin baa... no skoro mamy juz 4 mietly, 4 mopy, 4 szufelki i 2 kosze na smieci, misek 6 to mzemy tez miec 4 deski klozetowe 3nodding smiej sie, moja wspollokatroka ma wlasny czajnik XD stoją oba na kuchence sobie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 12, 2007 9:30 am
Baranina Insane Lady-sama Baranina Insane Lady-sama Baranina Yajo Mnie jej opis z leksza przestraszył, ja bym się bała chyba z taką mieszkać... Zaklejanie lustra kartonem, lol, fajny pomysł na początek jakiegoś thrillera psychologicznego o seryjnym mordercy ninja ... wbrew pozora ona jest bardzo bojazliwa xd bo jak mnie wkurw naszedl to uciekla mrgreen chyba musisz czesciej zaczac sie wkurwiac... xD albo powaznie z nia pofgadaj, tzn nie klotnia, tylko spokojnie i stanowczo. i tyle xD whee a bo to nie probowalam... dzis od rana jest dla mnie mila bo poklucila sie z sylwia i agnieszka xp ciekawam czy dla marty tez bedzie mila sweatdrop no to truj jej dupe tak dlugo, zeby miala dosc xD. moze w koncu poskutkuje... musisz byc uparta i ostro walczyc o swoje, bo inaczej to ona na glowe ci wejdzie... hihi kupie nowa deske klozetowa i po kazdym szczanku bede ja zabierala do pokoju rofl nie, powinnas jej tak zatruc zycie, zeby to ona se kupila swoja rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 12, 2007 9:31 am
Insane Lady-sama Baranina Insane Lady-sama Baranina Insane Lady-sama chyba musisz czesciej zaczac sie wkurwiac... xD albo powaznie z nia pofgadaj, tzn nie klotnia, tylko spokojnie i stanowczo. i tyle xD whee a bo to nie probowalam... dzis od rana jest dla mnie mila bo poklucila sie z sylwia i agnieszka xp ciekawam czy dla marty tez bedzie mila sweatdrop no to truj jej dupe tak dlugo, zeby miala dosc xD. moze w koncu poskutkuje... musisz byc uparta i ostro walczyc o swoje, bo inaczej to ona na glowe ci wejdzie... hihi kupie nowa deske klozetowa i po kazdym szczanku bede ja zabierala do pokoju rofl nie, powinnas jej tak zatruc zycie, zeby to ona se kupila swoja rofl problem w tym ze nrzie nie ma ani jednej mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 12, 2007 9:33 am
Jukatan Baranina Jukatan Baranina hihi kupie nowa deske klozetowa i po kazdym szczanku bede ja zabierala do pokoju rofl sprytne biggrin baa... no skoro mamy juz 4 mietly, 4 mopy, 4 szufelki i 2 kosze na smieci, misek 6 to mzemy tez miec 4 deski klozetowe 3nodding smiej sie, moja wspollokatroka ma wlasny czajnik XD stoją oba na kuchence sobie... noo niezle mrgreen my mamy 3 , ja nie kupilam czajnika bo i tak nie pijam tu nic cieplego ile od lba za mieszkanie u was?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 12, 2007 9:36 am
Baranina Insane Lady-sama Baranina Insane Lady-sama Baranina Insane Lady-sama chyba musisz czesciej zaczac sie wkurwiac... xD albo powaznie z nia pofgadaj, tzn nie klotnia, tylko spokojnie i stanowczo. i tyle xD whee a bo to nie probowalam... dzis od rana jest dla mnie mila bo poklucila sie z sylwia i agnieszka xp ciekawam czy dla marty tez bedzie mila sweatdrop no to truj jej dupe tak dlugo, zeby miala dosc xD. moze w koncu poskutkuje... musisz byc uparta i ostro walczyc o swoje, bo inaczej to ona na glowe ci wejdzie... hihi kupie nowa deske klozetowa i po kazdym szczanku bede ja zabierala do pokoju rofl nie, powinnas jej tak zatruc zycie, zeby to ona se kupila swoja rofl problem w tym ze nrzie nie ma ani jednej mrgreen a co sie stalo z ta, co byla ninja ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 12, 2007 9:42 am
Baranina noo niezle mrgreen my mamy 3 , ja nie kupilam czajnika bo i tak nie pijam tu nic cieplego ile od lba za mieszkanie u was? za mieszkanie nie wiem, bo to moje, a pokoj jej wynajmuje za 400
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 12, 2007 9:43 am
Insane Lady-sama a co sie stalo z ta, co byla ninja ? sie polamala i byla grozna dla zdrowia badz zycia srajacego xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 12, 2007 9:43 am
Baranina Insane Lady-sama a co sie stalo z ta, co byla ninja ? sie polamala i byla grozna dla zdrowia badz zycia srajacego xp moglyscie jej oddac rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 12, 2007 9:44 am
Jukatan Baranina noo niezle mrgreen my mamy 3 , ja nie kupilam czajnika bo i tak nie pijam tu nic cieplego ile od lba za mieszkanie u was? za mieszkanie nie wiem, bo to moje, a pokoj jej wynajmuje za 400 to bardzo malo.. powinnas brac okolo 550 jesli pokoik samodzielny.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 12, 2007 9:45 am
Insane Lady-sama Baranina Insane Lady-sama a co sie stalo z ta, co byla ninja ? sie polamala i byla grozna dla zdrowia badz zycia srajacego xp moglyscie jej oddac rofl no wlasciwie... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 12, 2007 9:46 am
Baranina Insane Lady-sama Baranina Insane Lady-sama a co sie stalo z ta, co byla ninja ? sie polamala i byla grozna dla zdrowia badz zycia srajacego xp moglyscie jej oddac rofl no wlasciwie... whee zapakowac w papier toaletowy i powiedziec, ze to prezent gwiazdkowy rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 12, 2007 9:47 am
Baranina Jukatan Baranina noo niezle mrgreen my mamy 3 , ja nie kupilam czajnika bo i tak nie pijam tu nic cieplego ile od lba za mieszkanie u was? za mieszkanie nie wiem, bo to moje, a pokoj jej wynajmuje za 400 to bardzo malo.. powinnas brac okolo 550 jesli pokoik samodzielny. tak, jak juz ja wywale w maju to od pazdziernika wynajme za wiecej - teraz nie mam serca jej powiedziec, coby wiecej dawala.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 12, 2007 9:50 am
Jukatan Baranina Jukatan Baranina noo niezle mrgreen my mamy 3 , ja nie kupilam czajnika bo i tak nie pijam tu nic cieplego ile od lba za mieszkanie u was? za mieszkanie nie wiem, bo to moje, a pokoj jej wynajmuje za 400 to bardzo malo.. powinnas brac okolo 550 jesli pokoik samodzielny. tak, jak juz ja wywale w maju to od pazdziernika wynajme za wiecej - teraz nie mam serca jej powiedziec, coby wiecej dawala. najlepiej wynajmnij 2 osobom i wez po 300 od glowy ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 12, 2007 9:51 am
Jukatan Baranina Jukatan Baranina noo niezle mrgreen my mamy 3 , ja nie kupilam czajnika bo i tak nie pijam tu nic cieplego ile od lba za mieszkanie u was? za mieszkanie nie wiem, bo to moje, a pokoj jej wynajmuje za 400 to bardzo malo.. powinnas brac okolo 550 jesli pokoik samodzielny. tak, jak juz ja wywale w maju to od pazdziernika wynajme za wiecej - teraz nie mam serca jej powiedziec, coby wiecej dawala. poprostu powiedz że też życ z czegos musisz.. a z reszta kurde, masz prawo jej wypowiedziec z miesiecznym wyprzedzenem, ogarnij sie mloda bo inaczej cie ludzie tak w uja beda robic ze huhu stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 12, 2007 9:51 am
Insane Lady-sama najlepiej wynajmnij 2 osobom i wez po 300 od glowy ninja pokoj dwom osobom? obcym, dajze spokoj, az taka pazerna nie jestem. troje ludzi w mieszkaniu to za duzo! XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|