|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 10, 2007 2:10 am
tablet wystarcz zainstalowac przez sterowniki windowsa - plug and play XD
przynajmniej wszystkie moje, ja mialam i mam tylko pentagramy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 10, 2007 4:03 am
zycie jest bardzo niesprawiedliwe.... sciagnelam sobie nowa Zelde i mi mikrofon nie dziala, przez co nie moge przejsc dalej... a oryginalu nie kupie, bo mnie beda rodzice ganiac T.T ale to taka dobra gra...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 10, 2007 6:22 am
wilkus zycie jest bardzo niesprawiedliwe.... sciagnelam sobie nowa Zelde i mi mikrofon nie dziala, przez co nie moge przejsc dalej... a oryginalu nie kupie, bo mnie beda rodzice ganiac T.T ale to taka dobra gra... Zelda? a jaka? jak chcesz mogę ci dąć do wersji darmowej, na komórkę... cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 10, 2007 7:06 am
ILikeGreenChickenLegs wilkus zycie jest bardzo niesprawiedliwe.... sciagnelam sobie nowa Zelde i mi mikrofon nie dziala, przez co nie moge przejsc dalej... a oryginalu nie kupie, bo mnie beda rodzice ganiac T.T ale to taka dobra gra... Zelda? a jaka? jak chcesz mogę ci dąć do wersji darmowej, na komórkę... cool Phantom Hourglass 3nodding ozby, moja komorka nie zyje, jak na razie crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 10, 2007 7:11 am
zycie jest pikne i bardzo sprawiedliwe
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 10, 2007 8:41 am
wilkus zycie jest bardzo niesprawiedliwe.... sciagnelam sobie nowa Zelde i mi mikrofon nie dziala, przez co nie moge przejsc dalej... a oryginalu nie kupie, bo mnie beda rodzice ganiac T.T ale to taka dobra gra... to mi sie kojarzy z Phoenixem Wrightem... cala gre mozna przejsc na emulatorze, procz momentu, gdy raz, raz trzeba dmuchnac w mikrofon w ndsie ._.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 10, 2007 8:42 am
Jukatan wilkus zycie jest bardzo niesprawiedliwe.... sciagnelam sobie nowa Zelde i mi mikrofon nie dziala, przez co nie moge przejsc dalej... a oryginalu nie kupie, bo mnie beda rodzice ganiac T.T ale to taka dobra gra... to mi sie kojarzy z Phoenixem Wrightem... cala gre mozna przejsc na emulatorze, procz momentu, gdy raz, raz trzeba dmuchnac w mikrofon w ndsie ._. tak samo z pokemonami XD nie można skakać w bok na rowerku XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 10, 2007 8:51 am
. . . zalosne te gry na konsolki new gen rolleyes
a co do zabierania olowka/reszty - hmm.... wiem ze to jest tak czesto ze jak sie ni ma nic pod reka to wtedy jest superidea (np ja tak mam jak juz zasypiam:/), a jak juz sie siedzi nad biala kartka to normalnie ta biala pustka wciaga i zzera mozg:/ ach te artist bloki...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 10, 2007 8:54 am
Silvery the Alchemist . . . zalosne te gry na konsolki new gen rolleyes zalosna to jest twoja stara rolleyes jak sie boisz postepu, to mozesz rznac w tetrisa czy robbo (znasz taka gre? na atari). widziałaś kiedyś nintendo Wii? Miałaś okazję na tym pograć? Powiem Ci, że no po prostu szał - bardzo mi się taka nowa generacja podoba.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 10, 2007 8:59 am
ale torobią dlatego, żeby mieć ludzi, którzy by kupowali ich produkty. bo aktualnie atari kupują tylko emo ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 10, 2007 9:01 am
ILikeGreenChickenLegs ale torobią dlatego, żeby mieć ludzi, którzy by kupowali ich produkty. bo aktualnie atari kupują tylko emo ninja nie rozumiem dżołka o emo.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 10, 2007 9:04 am
emo słuchają( przynajmniej tak jest na filmie udukacyjnym) z gramofona lub kasetofona i grają na starych grorobach
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 10, 2007 11:56 am
matko.. wii to piekna sprawa.... no wlasnie, co do mikrofonu... przeszlam kawalek, jak trzeba bylo do jakiejs baby krzyknac i zadzialalo, a ognia nie chce zdmuchnac. poza tym podobno jest moment, ze trzeba DSa zamknac, czego ewidentnie na PCcie nie zrobisz. [albo zrobisz raz] chyba sobie kupie oryginal.. to w koncu Zelda...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 10, 2007 12:14 pm
wilkus matko.. wii to piekna sprawa.... no wlasnie, co do mikrofonu... przeszlam kawalek, jak trzeba bylo do jakiejs baby krzyknac i zadzialalo, a ognia nie chce zdmuchnac. poza tym podobno jest moment, ze trzeba DSa zamknac, czego ewidentnie na PCcie nie zrobisz. [albo zrobisz raz] chyba sobie kupie oryginal.. to w koncu Zelda... Wii... caly dzien bym strzelala do krolikow... ta nowa zelda to na nds? fajne takie rzeczy, jak trzeba cos stuknac, puknac, dmuchnac, namalowac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 10, 2007 12:22 pm
Jukatan Wii... caly dzien bym strzelala do krolikow... ta nowa zelda to na nds? fajne takie rzeczy, jak trzeba cos stuknac, puknac, dmuchnac, namalowac... a ja bym strzelala z luku *rozmarzona* lub grala w Zelde xd ano, ano. dla mnie to nadal tajemnica, jakim codem on reaguje na pismo. w sensie, w ktoryms momencie gry trzeba bylo na tabliczce napisac jakas liczbe, zeby sie drzi otwprzyly [chyba liczbe drzew gdziestam] kurde, przeciez to mozna zrobic na milion spospbow a on i tak wiedzial!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|