|
|
|
|
Posted: Sat Nov 10, 2007 7:39 am
no to proponuje spotkanie to sie panie przekonaja :3 mam duzego ... kolege xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 10, 2007 8:39 am
harab serapel no to proponuje spotkanie to sie panie przekonaja :3 mam duzego ... kolege xD OBRAZA!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 10, 2007 8:53 am
harab serapel no to proponuje spotkanie to sie panie przekonaja :3 mam duzego ... kolege xD . . . a coz to ma znaczyc? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 10, 2007 8:56 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 10, 2007 11:57 am
to, ze masz duzego kolege, nie znaczy, zes pelnej krwi arab xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 10, 2007 12:00 pm
sam mam 2 metry bez centymetra smile i numer 46 buta, a wiecie co mowia o mezczyznach z duzymi stopami?? xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 10, 2007 12:01 pm
harab serapel sam mam 2 metry bez centymetra smile i numer 46 buta, a wiecie co mowia o mezczyznach z duzymi stopami?? xD Ze maja duze uszy i nosy? cool Nosy... *obsesja mode: on*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 10, 2007 12:05 pm
harab serapel sam mam 2 metry bez centymetra smile i numer 46 buta, a wiecie co mowia o mezczyznach z duzymi stopami?? xD wiem co mowia o facetach z duzym nosem. jezeli na to samo wychodzi... xd hm... ozby, [ja mam 44, ale to sie chyba nie liczy? xd ]... Mistrz ma 50... kurczs.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 10, 2007 12:08 pm
nie! ze nosza duze skarpety razz ale nie tylko ;> i wcale nie mam duzego nosa czy uszu razz razz razz razz nos moze pare razy przestawiony ale jakims cudem ladny i prosty smile (patrz foto w odpowiednim topicu)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 10, 2007 12:09 pm
A ja mam 35,5. Dobrze, ze nie jestem facetem, ten stereotyp by mnie wykonczyl nerwowo whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 10, 2007 12:09 pm
harab serapel nie! ze nosza duze skarpety razz ale nie tylko ;> i wcale nie mam duzego nosa czy uszu razz razz razz razz nos moze pare razy przestawiony ale jakims cudem ladny i prosty smile (patrz foto w odpowiednim topicu) Moze i jestem slepa, ale Twego foto jeszczem nie widziala blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 10, 2007 12:11 pm
Zimtca harab serapel nie! ze nosza duze skarpety razz ale nie tylko ;> i wcale nie mam duzego nosa czy uszu razz razz razz razz nos moze pare razy przestawiony ale jakims cudem ladny i prosty smile (patrz foto w odpowiednim topicu) Moze i jestem slepa, ale Twego foto jeszczem nie widziala blaugh napewno jest musisz tylko dobrze popatrzec razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 10, 2007 12:14 pm
harab serapel Zimtca harab serapel nie! ze nosza duze skarpety razz ale nie tylko ;> i wcale nie mam duzego nosa czy uszu razz razz razz razz nos moze pare razy przestawiony ale jakims cudem ladny i prosty smile (patrz foto w odpowiednim topicu) Moze i jestem slepa, ale Twego foto jeszczem nie widziala blaugh napewno jest musisz tylko dobrze popatrzec razz Grzebanie w topicach ze zdjeciami to ciezka sprawa neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 10, 2007 12:23 pm
ta, ja tez ide znalezc zdjecie. o ile rzeczywiscie ono tam jest.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 10, 2007 12:24 pm
Przegladajac pobieznie, znalazlam jedno. Ale delikwenta na nim prawie nie widac zza okularow xd Czystosci krwi zatem nie udowodniono lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|