|
|
|
|
Posted: Thu Sep 13, 2007 10:40 am
Andareen happy_goth_buf Andareen angry. 1. Znajoma odpierdala jakieś akcje w stylu: pożegnam się z tym światem, już sie nie zobaczymy gonk 2. W kafejce jest płatna toaleta stare 3. Nie ma na gg osoby, z którą chciałam pogadać crying *podsuwa kolejnej osobie kubek goracej czekolady* a moze cos mocniejszego...? wink o tak tak, wodeczki poprosze blaugh *przegrzebuje szafke* Bols czy moze Beherovka? 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 13, 2007 10:41 am
wilkus chyba tak. moznaby sprobowac. sek w tym, ze onmoze stwierdzic, ze nie ma czasu, bo sie uczy. co lepsze - to bedzie prawda. chociaz jeden pozadny sweatdrop uh sie obaczy. najpierw to sie babcia musi zgodzic... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 13, 2007 10:41 am
happy_goth_buf Andareen happy_goth_buf Andareen angry. 1. Znajoma odpierdala jakieś akcje w stylu: pożegnam się z tym światem, już sie nie zobaczymy gonk 2. W kafejce jest płatna toaleta stare 3. Nie ma na gg osoby, z którą chciałam pogadać crying *podsuwa kolejnej osobie kubek goracej czekolady* a moze cos mocniejszego...? wink o tak tak, wodeczki poprosze blaugh *przegrzebuje szafke* Bols czy moze Beherovka? 3nodding Może być trochę tej, trochę tej ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 13, 2007 10:43 am
happy_goth_buf uh sie obaczy. najpierw to sie babcia musi zgodzic... sweatdrop Twoja babcia jest silna. da rade xd Moc bedzie z nia xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 13, 2007 10:43 am
Andareen Może być trochę tej, trochę tej ninja *polewa Andareen i sobie* no to za zdrowie bo za rozum za pozno! rolleyes mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 13, 2007 10:44 am
wilkus happy_goth_buf uh sie obaczy. najpierw to sie babcia musi zgodzic... sweatdrop Twoja babcia jest silna. da rade xd Moc bedzie z nia xd a ja jednak bym wolala, zeby jej tam nie bylo w tym czasie... pijany Groszek + babcia = wykluczenie z rodziny xp no i wlasciwie o to chodzi zeby sie zgodzila, bo ona juz chciaal tam wszytsko zamykac i zakrecac wode na zime... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 13, 2007 10:48 am
happy_goth_buf a ja jednak bym wolala, zeby jej tam nie bylo w tym czasie... pijany Groszek + babcia = wykluczenie z rodziny xp no i wlasciwie o to chodzi zeby sie zgodzila, bo ona juz chciaal tam wszytsko zamykac i zakrecac wode na zime... xp Groch bedzie ? xd ahaha, no to biba murowana xd uahhahhhahahaha, pieknie. moznaby z Jarkiem pogadac w poniedzialek jak ich odwiedzimy. czemu juz? przeciez do zimy sporo czasu teoretycznie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 13, 2007 10:50 am
happy_goth_buf Andareen Może być trochę tej, trochę tej ninja *polewa Andareen i sobie* no to za zdrowie bo za rozum za pozno! rolleyes mrgreen *pije* i juz mam lepszy humor 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 13, 2007 10:55 am
wilkus Groch bedzie ? xd ahaha, no to biba murowana xd uahhahhhahahaha, pieknie. moznaby z Jarkiem pogadac w poniedzialek jak ich odwiedzimy. czemu juz? przeciez do zimy sporo czasu teoretycznie juz, bo zimno sie powoli robi a skoro tam 'nikt' nie jezdzi to czas zamykac. zreszta nie do mnie z tym pytaniem wink przeca glownie przez Groszka to organizuje... 'Bufu rob bufodzialke jak przyjade i pijemy bo jak nie to zapije cie na smierc w wawie' wiec se mysle, ze wole umrzec z przepicia na dzialce w milym towarzystwie niz na jakiejs polance/kejwie xd poniedzialek... troche sie boje tego dnia. jeszcze sie okaze ze bufodzialka bedzie mi niezbedna zeby zapic smuta emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 13, 2007 10:56 am
Andareen happy_goth_buf Andareen Może być trochę tej, trochę tej ninja *polewa Andareen i sobie* no to za zdrowie bo za rozum za pozno! rolleyes mrgreen *pije* i juz mam lepszy humor 4laugh no i o to chodzi wink *polewa po jeszcze jednym* moze ja naprawde jestem juz alkoholiczka? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 13, 2007 11:05 am
mój nastrój... przeczytajcie mój nowy topic, a zrozumiecie go lepiej... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 13, 2007 11:07 am
Daedhel mój nastrój... przeczytajcie mój nowy topic, a zrozumiecie go lepiej... xp ale spam! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 13, 2007 11:09 am
happy_goth_buf Daedhel mój nastrój... przeczytajcie mój nowy topic, a zrozumiecie go lepiej... xp ale spam! xd nie serio... nie potrafię go opisać. Za dużo dziś przeszłam... dosłownie. gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 13, 2007 11:24 am
Daedhel happy_goth_buf Daedhel mój nastrój... przeczytajcie mój nowy topic, a zrozumiecie go lepiej... xp ale spam! xd nie serio... nie potrafię go opisać. Za dużo dziś przeszłam... dosłownie. gonk moze tez kieliszek... eeeeee goracej czekolady? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 13, 2007 11:28 am
happy_goth_buf juz, bo zimno sie powoli robi a skoro tam 'nikt' nie jezdzi to czas zamykac. zreszta nie do mnie z tym pytaniem wink przeca glownie przez Groszka to organizuje... 'Bufu rob bufodzialke jak przyjade i pijemy bo jak nie to zapije cie na smierc w wawie' wiec se mysle, ze wole umrzec z przepicia na dzialce w milym towarzystwie niz na jakiejs polance/kejwie xd poniedzialek... troche sie boje tego dnia. jeszcze sie okaze ze bufodzialka bedzie mi niezbedna zeby zapic smuta emo moze byc co najmniej ciekawie... eee, ale ja tera jeszcze bardziej chce, zeby sie tam Jarek pokazal xd oz, to jest argument. wiesz co... nie pierdziel dnia przed zachodem slonca xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|