|
|
|
|
Posted: Wed Dec 03, 2008 3:50 pm
Ty jednak inteligenty jesteś ;p "Czego Polacy używają podczas Świąt? Tata chlapnął ALKOHOLUUUUUUUU " XDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 03, 2008 3:58 pm
"Ty jednak inteligenty jesteś ;p" wyczuwam nutke gorzkiej ironii : P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 03, 2008 4:01 pm
r4id3n "Ty jednak inteligenty jesteś ;p" wyczuwam nutke gorzkiej ironii : P Aj tam , wydaje Ci się ;> Okej >.> ja śmigam spać XD papa ^_^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 03, 2008 4:05 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 04, 2008 12:04 am
To Ty? >__> Jeśli tak, to kogoś mi przypominasz XD Nie nazywasz się przypadkiem Sebastian? ; D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 04, 2008 1:47 am
Rin_Youkai To Ty? >__> Jeśli tak, to kogoś mi przypominasz XD Nie nazywasz się przypadkiem Sebastian? ; D Nie xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 04, 2008 4:40 am
r4id3n Rin_Youkai To Ty? >__> Jeśli tak, to kogoś mi przypominasz XD Nie nazywasz się przypadkiem Sebastian? ; D Nie xDte "Nie " dotyczy imienia, czy znajdowania się na zdjęciu XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 04, 2008 4:50 am
Rin_Youkai r4id3n Rin_Youkai To Ty? >__> Jeśli tak, to kogoś mi przypominasz XD Nie nazywasz się przypadkiem Sebastian? ; D Nie xDte "Nie " dotyczy imienia, czy znajdowania się na zdjęciu XD Nie dotyczy imienia xD A o jakiego Sebastiana chodzi?: pMoj profil : P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 04, 2008 4:59 am
RAAAAAAAAAADZIU ^O^ ... czy to normalne za podobają mi sie zarazem jakieś totalne dna z odrobina wyobraźni i wyrafinowane osobniki o wysokim standardzie intelektualnym i kulturowym?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 04, 2008 5:18 am
Rin_Youkai RAAAAAAAAAADZIU ^O^ ... czy to normalne za podobają mi sie zarazem jakieś totalne dna z odrobina wyobraźni i wyrafinowane osobniki o wysokim standardzie intelektualnym i kulturowym? ummm a co w tym ma byc nienormalnego ?; o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 04, 2008 5:54 am
r4id3n ummm a co w tym ma byc nienormalnego ?; o to, ze mogłabym się na coś w końcu zdecydować XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 04, 2008 6:05 am
Rin_Youkai r4id3n ummm a co w tym ma byc nienormalnego ?; o to, ze mogłabym się na coś w końcu zdecydować XD Eee tam. Dzieki temu masz wiekszy wybor to raz, a dwa takie skrajne przeciwienstwa wprowadzaja do zycia nowe i ciekawe elementy, czyli summa summarum nie ma miejsca na nude =] A jezeli chcesz to rzuc moneta i los za Ciebie zadecyduje ;] ouch jeszcze 4h w pracy :<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 04, 2008 6:13 am
r4id3n Eee tam. Dzieki temu masz wiekszy wybor to raz, a dwa takie skrajne przeciwienstwa wprowadzaja do zycia nowe i ciekawe elementy, czyli summa summarum nie ma miejsca na nude =] ouch jeszcze 4h w pracy :< a gdzie pracujesz? ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 04, 2008 6:28 am
Aktualnie jeszcze w Koninie wink A firma zajmuje sie dystrybucja materialow reklamowych na caly kraj. W zasadzie sprawuje teraz piecze nad wszystkim co moze sie zepsuc w biurze lub co moge poprawic - od ompow po elektryke, a nawet budowlanek hah : D Wczesniej zajmowalem sie baza danych dla sieci sklepow eurocash, pozniej dla Polskich Ksiazek Telefonicznych nowe firmy sprawdzalem ; p Ogolnie wczesniej sprawiala duzo satysfakcji bo mozna bylo sie wykazac, a teraz hmm slodko sie obijam i robie cos raz na jakis czas =]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 04, 2008 6:31 am
r4id3n Aktualnie jeszcze w Koninie wink A firma zajmuje sie dystrybucja materialow reklamowych na caly kraj. W zasadzie sprawuje teraz piecze nad wszystkim co moze sie zepsuc w biurze lub co moge poprawic - od ompow po elektryke, a nawet budowlanek hah : D Wczesniej zajmowalem sie baza danych dla sieci sklepow eurocash, pozniej dla Polskich Ksiazek Telefonicznych nowe firmy sprawdzalem ; p Ogolnie wczesniej sprawiala duzo satysfakcji bo mozna bylo sie wykazac, a teraz hmm slodko sie obijam i robie cos raz na jakis czas =]
a co studiujesz? >_>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|