Co w damskim ciele podnieca cie najbardziej??? |
Szyjka |
|
11% |
[ 10 ] |
Biust |
|
22% |
[ 20 ] |
Brzuszek |
|
15% |
[ 14 ] |
Uda |
|
1% |
[ 1 ] |
Pośladki |
|
7% |
[ 7 ] |
Ogólnie nogi |
|
3% |
[ 3 ] |
CAŁOŚĆ!!! |
|
22% |
[ 20 ] |
Inne(napisz) |
|
15% |
[ 14 ] |
|
Total Votes : 89 |
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 04, 2005 2:08 pm
opcy Lorcan_Gon Co najbardziej lubie z ciala Dziewczyny rolleyes Pink p***y !!!!!!!!!!!!!!! mrgreen Kragle Cycuszki z sutkami jak Gumi zelki rofl I te szczuple kragle bioderka , te dlugie po sama szyje nozki, i delikatne ramiona ahhhh i oczywiscie ten rozowy....tyleczek jak nosek kroliczka twisted Dawac Tu te dzikie nieokrzesane dzagiii!!!!!!!!! domokun poczekaj chwile moze Chazz przyjdzie................ mrgreen dogadaja sie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 04, 2005 2:18 pm
BeeWolf_san opcy Lorcan_Gon Co najbardziej lubie z ciala Dziewczyny rolleyes Pink p***y !!!!!!!!!!!!!!! mrgreen Kragle Cycuszki z sutkami jak Gumi zelki rofl I te szczuple kragle bioderka , te dlugie po sama szyje nozki, i delikatne ramiona ahhhh i oczywiscie ten rozowy....tyleczek jak nosek kroliczka twisted Dawac Tu te dzikie nieokrzesane dzagiii!!!!!!!!! domokun poczekaj chwile moze Chazz przyjdzie................ mrgreen dogadaja sie. ... talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 04, 2005 11:41 pm
opcy Lorcan_Gon Co najbardziej lubie z ciala Dziewczyny rolleyes Pink p***y !!!!!!!!!!!!!!! mrgreen Kragle Cycuszki z sutkami jak Gumi zelki rofl I te szczuple kragle bioderka , te dlugie po sama szyje nozki, i delikatne ramiona ahhhh i oczywiscie ten rozowy....tyleczek jak nosek kroliczka twisted Dawac Tu te dzikie nieokrzesane dzagiii!!!!!!!!! domokun poczekaj chwile moze Chazz przyjdzie................ mrgreen To bylo dwuznaczne XD Jesli Chaz ma robic za ta panne z sutkami jak gumi zelki, to ja juz wspolczuje temu wyzej wink xd
W morde...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 05, 2005 2:34 am
Wy tu mi nie chrzancie bo sie nie znacie na rzeczy. facet to istotka wiecznie napalona i jak mu trzeba jakiejs dupci to niestety ale natura samam wzywa..................... twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 05, 2005 3:55 am
Lorcan_Gon Wy tu mi nie chrzancie bo sie nie znacie na rzeczy. facet to istotka wiecznie napalona i jak mu trzeba jakiejs dupci to niestety ale natura samam wzywa..................... twisted ale ty hyba jestes tak napalony ze juz ci mozg wyrzarło... rofl *szuka kobiety, do prokreacji*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 05, 2005 5:57 am
BeeWolf_san Lorcan_Gon Wy tu mi nie chrzancie bo sie nie znacie na rzeczy. facet to istotka wiecznie napalona i jak mu trzeba jakiejs dupci to niestety ale natura samam wzywa..................... twisted ale ty hyba jestes tak napalony ze juz ci mozg wyrzarło... rofl *szuka kobiety, do prokreacji* mwhahahahahahaha...... mrgreen n/c rofl rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 17, 2005 2:28 am
Bylem napalony twisted Teraz mi minelo mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 17, 2005 5:12 pm
Lorcan_Gon Bylem napalony twisted Teraz mi minelo mrgreen jesteś lewo czy praworęczny?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 19, 2005 12:24 am
Kukus Lorcan_Gon Bylem napalony twisted Teraz mi minelo mrgreen jesteś lewo czy praworęczny? A może ćwiczył mięśnie grzbietu ?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 19, 2005 2:14 am
Lorcan_Gon Bylem napalony twisted Teraz mi minelo mrgreen pokaz bielizny na fashion tv sie skonczyl...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 28, 2005 11:40 pm
Lavagetas_heqetai Lorcan_Gon Bylem napalony twisted Teraz mi minelo mrgreen pokaz bielizny na fashion tv sie skonczyl... mniam mniam bielizna domokun twisted heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 02, 2005 2:21 pm
Raticiel Lavagetas_heqetai Lorcan_Gon Bylem napalony twisted Teraz mi minelo mrgreen pokaz bielizny na fashion tv sie skonczyl... mniam mniam bielizna domokun twisted heart Ja tam chodze bez stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 03, 2005 12:14 am
Morning_Angel_Of_Truth Raticiel Lavagetas_heqetai Lorcan_Gon Bylem napalony twisted Teraz mi minelo mrgreen pokaz bielizny na fashion tv sie skonczyl... mniam mniam bielizna domokun twisted heart Ja tam chodze bez stare a ja chodze w bieliznie, bo chce kiedys miec dzieci... mrgreen (zapytaj ginekologa)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 27, 2005 9:00 am
trzeba podbic ten topic, zdecydowalem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 09, 2005 1:04 pm
fajnie by bylo jakby panienki paradowaly bez bielizny w mini sukienkach po szkole Jakie by byly widoki razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|