|
|
|
|
Posted: Tue Jun 07, 2005 8:29 am
Ibris Miales poldlugie, bejbe XD No i mowa byla o facetach... heart 3nodding No tak... o facetach, a nie pulpetach... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 07, 2005 8:34 am
]Goth bless[ Ibris Miales poldlugie, bejbe XD No i mowa byla o facetach... heart 3nodding No tak... o facetach, a nie pulpetach... crying A moze sprobujesz kiedys znow zapuscic? wink 3nodding Pzt. Matthew Barlow z Iced Earth, Mikael Akerfeldt z Opeth i John Myung (oraz Leon XD) maja cudowne dlugie hairy 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 07, 2005 8:37 am
Ibris ]Goth bless[ Ibris Miales poldlugie, bejbe XD No i mowa byla o facetach... heart 3nodding No tak... o facetach, a nie pulpetach... crying A moze sprobujesz kiedys znow zapuscic? wink 3nodding Pzt. Matthew Barlow z Iced Earth, Mikael Akerfeldt z Opeth i John Myung (oraz Leon XD) maja cudowne dlugie hairy 3nodding i wtedy bede kudlatym pulpetem... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 07, 2005 9:21 am
]Goth bless[ Ibris ]Goth bless[ Ibris Miales poldlugie, bejbe XD No i mowa byla o facetach... heart 3nodding No tak... o facetach, a nie pulpetach... crying A moze sprobujesz kiedys znow zapuscic? wink 3nodding Pzt. Matthew Barlow z Iced Earth, Mikael Akerfeldt z Opeth i John Myung (oraz Leon XD) maja cudowne dlugie hairy 3nodding i wtedy bede kudlatym pulpetem... crying kage, twoja gadka o pulpetach mnie rozwala mrgreen mrgreen mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 07, 2005 9:42 am
Miho_14 ]Goth bless[ Ibris ]Goth bless[ Ibris Miales poldlugie, bejbe XD No i mowa byla o facetach... heart 3nodding No tak... o facetach, a nie pulpetach... crying A moze sprobujesz kiedys znow zapuscic? wink 3nodding Pzt. Matthew Barlow z Iced Earth, Mikael Akerfeldt z Opeth i John Myung (oraz Leon XD) maja cudowne dlugie hairy 3nodding i wtedy bede kudlatym pulpetem... crying kage, twoja gadka o pulpetach mnie rozwala mrgreen mrgreen mrgreen PULPETY?? sweatdrop sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 07, 2005 10:06 am
]Goth bless[ Ibris ]Goth bless[ Ibris Miales poldlugie, bejbe XD No i mowa byla o facetach... heart 3nodding No tak... o facetach, a nie pulpetach... crying A moze sprobujesz kiedys znow zapuscic? wink 3nodding Pzt. Matthew Barlow z Iced Earth, Mikael Akerfeldt z Opeth i John Myung (oraz Leon XD) maja cudowne dlugie hairy 3nodding i wtedy bede kudlatym pulpetem... crying xp sweatdrop sweatdrop ..to sie nazywa wysoka samoocena
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 07, 2005 10:24 am
Niska samoocena, jasne... wink Do tej pory myslalam, ze to ja jestem narcyzem... 3nodding Kage, ja juz wiem, tylko czekasz az Ci powiem, ze... *szepta na ucho* XDDD
Vykk, ty swoich nie scinaj razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 08, 2005 3:05 am
]Goth bless[ Ibris ]Goth bless[ Ibris Miales poldlugie, bejbe XD No i mowa byla o facetach... heart 3nodding No tak... o facetach, a nie pulpetach... crying A moze sprobujesz kiedys znow zapuscic? wink 3nodding Pzt. Matthew Barlow z Iced Earth, Mikael Akerfeldt z Opeth i John Myung (oraz Leon XD) maja cudowne dlugie hairy 3nodding i wtedy bede kudlatym pulpetem... crying a jesli nawet to co Ci to robi?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 08, 2005 7:19 am
Ibris Niska samoocena, jasne... wink Do tej pory myslalam, ze to ja jestem narcyzem... 3nodding Kage, ja juz wiem, tylko czekasz az Ci powiem, ze... *szepta na ucho* XDDD Vykk, ty swoich nie scinaj razz na krociutkie nie..ale chyba wyrownam wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 12, 2005 3:54 am
jak się włoski ścina tio szybciej rosnom... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 12, 2005 4:12 am
A ja sobie zrobilam na Gaii dready xd Kiedys sobie zrobie w realu biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 12, 2005 5:58 am
Ann_Miho A ja sobie zrobilam na Gaii dready xd Kiedys sobie zrobie w realu biggrin dredy tez siom fajne 3nodding heart moja sis miala dreda ale go rozplatala mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 14, 2005 3:47 am
Miho_14 ]Goth bless[ i wtedy bede kudlatym pulpetem... crying kage, twoja gadka o pulpetach mnie rozwala mrgreen mrgreen mrgreen ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 17, 2005 12:24 pm
racqel Miho_14 ]Goth bless[ i wtedy bede kudlatym pulpetem... crying kage, twoja gadka o pulpetach mnie rozwala mrgreen mrgreen mrgreen ninja znowu pulpety...!!!! sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 17, 2005 12:32 pm
Elara racqel Miho_14 ]Goth bless[ i wtedy bede kudlatym pulpetem... crying kage, twoja gadka o pulpetach mnie rozwala mrgreen mrgreen mrgreen ninja znowu pulpety...!!!! sweatdrop nie znowu tylko caly czas...moze dlartego ze prawie nikt tu nie pisze xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|