|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 24, 2012 12:20 pm
Tina-chann 1. helyezett: MolylepkeÁtveszed? ^^ Áááá, ennyi klassz kép közül a fene se gondolta volna, hogy én nyerek. xd Köszönöm a helyezést, a díjat viszont újfent nem kérem. :3 A következő heti téma pedig legyen.... Ami nélkül nehezen tudnád elképzelni az életed... Olyan tárgyakra gondolok, amik a mindennapjaid részét képezik, ami nélkül nem indulnál el otthonról, valami olyan dologra, ami számodra fontos, és jelentőséggel bír (például évfordulóra/születésnapra kapott tárgyak, babonából hordott ékszerek/ruhák, vagy ha nincs más, akkor csak egyszerűen egy mindennapi tárgyad, ami mindenhová elkísér). Ha nagyon népszerűtlen lesz a téma, akkor majd bővítem, egy "Aki"-val (ergo: személyekkel akik fontosak neked), de ameddig tudunk, maradjunk a tárgyaknál. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 24, 2012 1:50 pm
A következő heti téma pedig legyen.... Ami nélkül nehezen tudnád elképzelni az életed... Olyan tárgyakra gondolok, amik a mindennapjaid részét képezik, ami nélkül nem indulnál el otthonról, valami olyan dologra, ami számodra fontos, és jelentőséggel bír (például évfordulóra/születésnapra kapott tárgyak, babonából hordott ékszerek/ruhák, vagy ha nincs más, akkor csak egyszerűen egy mindennapi tárgyad, ami mindenhová elkísér). Ha nagyon népszerűtlen lesz a téma, akkor majd bővítem, egy "Aki"-val (ergo: személyekkel akik fontosak neked), de ameddig tudunk, maradjunk a tárgyaknál. 3nodding Hm. Jól hangzik biggrin Jó kis téma, és hétköznapi is egyben. Holnap küldöm is a képet. Csak ugyebár így 22:50 kor nem nagyon szeretnék nekiállni fotózni xd De nagyon jó kis téma smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 24, 2012 2:27 pm
dark_boy_xXx Hm. Jól hangzik biggrin Jó kis téma, és hétköznapi is egyben. Holnap küldöm is a képet. Csak ugyebár így 22:50 kor nem nagyon szeretnék nekiállni fotózni xd De nagyon jó kis téma smile Na, örülök, ha tetszik. :3 Igyekeztem olyat kitalálni, ami könnyen megvalósítható. Hátha emiatt többen neveznek majd. emotion_kirakira
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 24, 2012 2:29 pm
Molylepke dark_boy_xXx Hm. Jól hangzik biggrin Jó kis téma, és hétköznapi is egyben. Holnap küldöm is a képet. Csak ugyebár így 22:50 kor nem nagyon szeretnék nekiállni fotózni xd De nagyon jó kis téma smile Na, örülök, ha tetszik. :3 Igyekeztem olyat kitalálni, ami könnyen megvalósítható. Hátha emiatt többen neveznek majd. emotion_kirakira Egyébként ha nevezek mindenképpen el kell küldenem üzenetben is a képet ? Csak kérdem, nehogy ez miatt ne számítsak majd bele a nevezettek listájára. xD sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 24, 2012 2:35 pm
dark_boy_xXx Egyébként ha nevezek mindenképpen el kell küldenem üzenetben is a képet ? Csak kérdem, nehogy ez miatt ne számítsak majd bele a nevezettek listájára. xD sweatdrop Elég, ha itt posztolod. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 24, 2012 2:39 pm
Molylepke dark_boy_xXx Egyébként ha nevezek mindenképpen el kell küldenem üzenetben is a képet ? Csak kérdem, nehogy ez miatt ne számítsak majd bele a nevezettek listájára. xD sweatdrop Elég, ha itt posztolod. 3nodding Köszi smile Holnap szerintem már teszem is a képet. Több dolog is lehet rajta, ugye? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 24, 2012 3:00 pm
dark_boy_xXx Molylepke dark_boy_xXx Egyébként ha nevezek mindenképpen el kell küldenem üzenetben is a képet ? Csak kérdem, nehogy ez miatt ne számítsak majd bele a nevezettek listájára. xD sweatdrop Elég, ha itt posztolod. 3nodding Köszi smile Holnap szerintem már teszem is a képet. Több dolog is lehet rajta, ugye? biggrin Persze, ahogy szerinted jó. biggrin Ameddig teljesül a téma kritériuma, addig azt kapsz le, ami neked jól esik. Ha több dolgot kapsz le, akkor többszörösen teljesítetted az elvárásokat. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 25, 2012 3:27 am
óó köszönöm mrgreen Napsugár sajnos ilyen lett a kép smile mostantól kisebbet rakok ! és nem vagyok gép zseni ( ehhez nem kell zsenisség xD ) de meg próbálok kisebbet találni sweatdrop Molylepke nagyon jó a téma már is el kezdtem kutatni smile hátha találok valami jót 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 25, 2012 3:31 am
Naomi Hayate óó köszönöm mrgreen Napsugár sajnos ilyen lett a kép smile mostantól kisebbet rakok ! és nem vagyok gép zseni ( ehhez nem kell zsenisség xD ) de meg próbálok kisebbet találni sweatdrop Molylepke nagyon jó a téma már is el kezdtem kutatni smile hátha találok valami jót 4laugh [ i]nem találtam sad lehet hogy ehhez nem tudok rakni sweatdrop bocsi! és az igazság az ,hogy nekem nincs ilyenem xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 25, 2012 4:37 am
Naomi Hayate óó köszönöm mrgreen Napsugár sajnos ilyen lett a kép smile mostantól kisebbet rakok ! és nem vagyok gép zseni ( ehhez nem kell zsenisség xD ) de meg próbálok kisebbet találni sweatdrop Molylepke nagyon jó a téma már is el kezdtem kutatni smile hátha találok valami jót 4laugh Ha nem tudsz kisebb képet találni (vagy a nagy képedet nem tudod átméretezni) akkor szerintem csak a képhez vezető linket add meg, így nem húzza szét a topicot 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 25, 2012 5:11 am
Molylepke A következő heti téma pedig legyen.... Ami nélkül nehezen tudnád elképzelni az életed... Akkor most fényképezzek le egy üveg Vodkát?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 25, 2012 6:02 am
Yuki Naoto Naomi Hayate óó köszönöm mrgreen Napsugár sajnos ilyen lett a kép smile mostantól kisebbet rakok ! és nem vagyok gép zseni ( ehhez nem kell zsenisség xD ) de meg próbálok kisebbet találni sweatdrop Molylepke nagyon jó a téma már is el kezdtem kutatni smile hátha találok valami jót 4laugh Ha nem tudsz kisebb képet találni (vagy a nagy képedet nem tudod átméretezni) akkor szerintem csak a képhez vezető linket add meg, így nem húzza szét a topicot 3nodding gondoltam rá ! csak a Csacsak M.-gulidban ezt nem díjazták confused és ezért maradtam ennél !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 25, 2012 10:48 am
Malreni Akkor most fényképezzek le egy üveg Vodkát? Akár. biggrin Én azt is elfogadom nevezésnek, ha egy rózsaszín dildót fényképezel le, mint khm... napi használatban lévő tárgy. Díjazom az eredetiséget. biggrin (bár mondjuk egy ilyet lehet, hogy Gaia is díjazna... egy bannal... sweatdrop )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 25, 2012 12:06 pm
Mióta megvan kb le sem veszem. 3nodding (akinek nem esne le a NANA gyűrűre céloztam xD)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 25, 2012 12:08 pm
Molylepke Malreni Akkor most fényképezzek le egy üveg Vodkát? Akár. biggrin Én azt is elfogadom nevezésnek, ha egy rózsaszín dildót fényképezel le, mint khm... napi használatban lévő tárgy. Díjazom az eredetiséget. biggrin (bár mondjuk egy ilyet lehet, hogy Gaia is díjazna... egy bannal... sweatdrop ) Hát, valószínűleg nem tetszene nekik. És nem rózsaszín, hanem buzi-piros! De persze, mindenki magából indul ki.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|