|
|
|
|
Posted: Fri Feb 13, 2009 1:06 pm
Nekem rövid a hajam olyan mint az amerikai katonáknak két oldalt két csíkkal. Én szeretem smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 15, 2009 1:11 pm
Én hátraosztom a hajam...én szeretem a hajam. heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 15, 2009 1:49 pm
offolgatás vééégeeee: drum and bass zenét hallgatok, de a jó kis keményebb fajtából.... de rég voltam lent dnb partyn....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 16, 2009 6:50 am
napsugar offolgatás vééégeeee: drum and bass zenét hallgatok, de a jó kis keményebb fajtából.... de rég voltam lent dnb partyn.... A hajstílus ugyanúgy fontos a zenében, mint maga a zene. 3nodding (csak védem magam)
Nah...csinálok gyors egy 'Mindenes' listát...lássuk ki nyer. Valószínüleg egy Devil May Cry-os zene. Akkor legyen első 5 véletlen. sweatdrop Huhh..milyen rohadt sok zeném van....
1.: Red Alert 3 OST - Enter The SHogun Executioner 2.: Static X - Night Terrors 3.: KoRn - Hypocrites (még nem volt Sonata Arctica, se DMC zene sweatdrop ) 4.: hűha... Bad Religion - You 5.: Slipknot - Skin Ticket (ehhe)
nah..megúzta a Sonata Arctica és a Devil May Cry is. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 16, 2009 10:28 am
Akitta, ha ajánhatok need egy kis zenét akkor EZ lenne az
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 16, 2009 11:02 am
Medvelaszlo Akitta, ha ajánhatok need egy kis zenét akkor EZ lenne az I..I, nagyon jó! twisted twisted twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 16, 2009 11:10 am
Akitta-chan Medvelaszlo Akitta, ha ajánhatok need egy kis zenét akkor EZ lenne az I..I, nagyon jó! twisted twisted twisted Sejtettem hogy tetszeni fog xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 16, 2009 11:11 am
Le is töltöttem..ezerrel hallgatom. twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 16, 2009 11:13 am
Akitta-chan Le is töltöttem..ezerrel hallgatom. twisted xd xd xd xd Akkor ez is XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 16, 2009 11:44 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 16, 2009 12:19 pm
Mert csak jó zenét hallgatok
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 21, 2009 12:57 pm
Ha valaki változatosságra vágyik, belehallgathat a kedvenceimbe a profilomon...nem túl szokványos összeállítás, de hátha találtok valamit, ami tetszik...kicsit light-osnak tűnhet, de kell ez is néha biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 21, 2009 1:01 pm
stranger12 Ha valaki változatosságra vágyik, belehallgathat a kedvenceimbe a profilomon...nem túl szokványos összeállítás, de hátha találtok valamit, ami tetszik...kicsit light-osnak tűnhet, de kell ez is néha biggrin Nem rossz.... nekem tetszik
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 21, 2009 1:13 pm