|
|
Milyen böngészőt használsz? |
Internet explorer 6 (=maradi vagyok) |
|
6% |
[ 8 ] |
Internet explorer 7 (=mindig frissítek...) |
|
8% |
[ 10 ] |
Internet explorer 8 béta (=merész vagyok) |
|
1% |
[ 2 ] |
Firefox (=újító vagyok) |
|
65% |
[ 79 ] |
Opera (=különc vagyok) |
|
3% |
[ 4 ] |
Safari (=Mac-es vagyok) |
|
0% |
[ 0 ] |
Mást (=egyedi vagyok) |
|
14% |
[ 18 ] |
|
Total Votes : 121 |
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 29, 2010 4:19 am
a booty fórumokon való bootyzás, vagy vend, de én inkább az utóbbit ajánlanám... ehhez pedig itt egy remek segítség
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 29, 2010 4:19 am
Amalysa És van valami alternatívátok, hogyan lehetne helyettesíteni ezt a remek pénzszerzési lehetőséget? Épp elköltöttem mindent és lementem 100k gold alá sad Felmész a fórumos oldalra és a keresőbe beírod hogy booty. Kiad egy halom Booty-zós oldalt majd onnan választható az ami neked meg felel.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 29, 2010 5:54 am
napsugar Flauranne Sziasztok! Azért írok, mert valami gáz van a dolphinmania-val és nem tudunk booty grabbelni. Remélem, ti is észleltétek a problémát. Ha tudjátok, mi a helyzet, légyszi írjatok. Köszi. megszüntették azt az oldalt sweatdrop Egyébként van egy Dolphimania guild amit a már megszűnt oldal készítője (is?) vezet és azt írta a megszűntetés bejelentésével együtt egy announcementben, hogy ott (is) a guildben továbbra is lesznek booty topikok. Csak egy kis plusz info, Xanvie a forrás mivel ő tagja annak a guildnek.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 29, 2010 9:58 am
pontosan hol is van a Dolphimania guild ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 29, 2010 3:37 pm
Köszönjük a segítséget. A d.mania guild bizonyult nyerő ötletnek. A vend-hez alaptőkét kell teremtenünk még smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 30, 2010 1:13 am
Flauranne Köszönjük a segítséget. A d.mania guild bizonyult nyerő ötletnek. A vend-hez alaptőkét kell teremtenünk még smile pár 100 gold is elég ha kellően türelmes vagy, fel lehet vásárolni egy halom 1 goldos pancake-t és az inventoryban eladni 12 goldért... 11 gold tiszta nyereség minden egyes darabon biggrin ... csak hát türelem kell hozzá rendesen, mert én pl utálom egyesével visszavásároltatni, miután már több mint 5 db van belőle sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 02, 2010 2:52 am
Hát ja, sajnos a Dolphinmania-t megszüntették, főleg az infláció miatt, amit jó pár felhasználó idézett inkább elő a magas eladásaikkal,... És sajnos ezentúl tilos Booty-zni külső weboldalról, ez egy új szabály. Gondolom ellenőrzik is a szerkesztők, mert aki nagyon csinálja és ha nagyon reklámoz ilyen oldalakat, állítólag tiltást kaphat. Így én is javaslom a Gaia-n lévő Booty-zást. Írd be a Guild menüpontban a keresőbe, hogy dolphin és akkor látni fogod a Dolphinmania guild-ot.
Lol napsugar, én is szoktam ilyet csinálni néha a palacsintákkal, hogy 10-12 gold alattiakat néha veszek, majd 12-ért az invertory-mban eladom. smile Szoktam ilyet még 1-2 olcsóbb cuccal is, mint pl. blox-okkal (ha 50 gold alatt adják), amigo hat-ekkel.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 03, 2010 3:36 am
Sziasztok!
Nagyon rám ijesztett a Gaia!
Kaptam egy levelet valami site admin 13-tól, hogy reportálva lettem egy felhasználó által. Kérték, hogy igazoljam az accountomat, különben letörlik. Elkérték a felhasználó nevem, jelszavam, emailem és születési dátumom. A levél a Gaia admin avatárjával volt hitelesítve. Úgy tűnt valós és nem account-kinyerésre megy valami kamu avatár által.
Ijesztő a dolog, mert rengeteget játszottam és pár napja éreztem rá a vendelésre és gyűjtöttem össze az első milliómat.
Veletek is volt már hasonló? Ugye a semmiért nem fognak bannolni?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 03, 2010 3:55 am
Segítsetek!!!
Ellopták a párom karakterét, Flauranne-t!!!
Kamu volt a levél, és már a cuccait adogatja el az illető, és letiltotta a profilját.
A nevében írogat, meg minden!!
Segítsetek, hogy hová lehetne fordulni, kérlek!!
Minden adatát megadta, még az e-mail-jét is.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 03, 2010 4:35 am
Rendesen elkellett volna olvasnod a leírásom.. Hatalmas betűkkel tüntettem fel, hogy senkinek ne add meg a jelszavad..mind1 Ezt kell kitölteni értelemszerűen http://www.gaiaonline.com/gaia/report.php?r=1Átlagosan 2 hét alatt kapják vissza az emberek az accountjukat.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 03, 2010 4:51 am
Köszönjük.
Megcsináltuk, de semmi visszajelzés nem lett kiírva, hogy elment a report. Azt se írja, hogy valamit rosszul töltöttem volna ki.
Tölt az oldal és marad benn minden adatom a szövegdobozokban, pedig többször is rányomtam a submitre.
Légyszi segítsetek, hogy most mi van, elment-e, tényleg visszakpok e mindent, mert már a harakirit fontolgatom. 2 hetet várni, te atyaúristen!
Flau
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 03, 2010 5:07 am
elvileg kikell írnia valamit. a Reporting Guidelines 2. pontját is bekéne tartani biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 03, 2010 5:28 am
Akkor most ez azt jelenti, hogy csinálni kell egy új account-t, mert én Amalysa account-járól próbáltam elküldeni ezt az egészet és úgy nem történt semmi... Ne haragudj, hogy ennyit zavarlak de ez most nagyon fontos.. redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 03, 2010 5:34 am
nem azért nem küldte el. lehet hogy elküldte csak neked nem töltötte be azt az oldalt, ahol visszaigazolják (nekem néha előfordul ez, mikor marketplacere kilistázok valamit.)
Viszont ott írja, hogyha családtag is gaias ne az ő accountjáról küldd, hanem csinálj egy újat.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 03, 2010 6:22 am
Igazad lett. Csináltam új accot és arról elment, kaptam azonosító számot is a reportról. Mivel sejtettem egy kis csalást a dologban, csináltam 3 fotót a hamis levélről, amikor még bent lehettem az accomon és mellékeltem a reporthoz.
Bocs, hogy megint akadékoskodom, de a Gaia meg megtréfált, mert vissza akartam lépni a böngészőben felírni a report számot, erre kiírta: report cancelled.
remélem ez csak az oldalfrissítés hibája és a report azért elment, ha már 1x kaptam visszaigazolást.
Bocs ha hülyeség, csak rengeteget játszottam és marha ideges vagyok, hogy hétvégére a heti melót letudva végre játékhoz kerültem és akkor 4 hónap játékát így tönkreteheti valaki sad (azért írok ennyit)
Flauranne voltam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|