|
|
|
|
Posted: Sat Jun 04, 2005 2:24 am
ja sobie tez zmienie fryza na latyo...ale na razie nei bede mowil blaugh ...z reszta i tak klilka osob wiec jak chce xd ale jak kots mnie wtedy zobaczy to moze sie pociachac xd xd xd
PS oczywiscie zamieszcze tuutatj sowja fotke jesli bede mial taka mozliwosc...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 04, 2005 3:06 am
No ja wlasnie nie wiem, czy bede Cie chciala zobaczyc w TYCH wlosach xd wink Nie krzywdz sie zanadto...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 04, 2005 4:17 am
Ibris No ja wlasnie nie wiem, czy bede Cie chciala zobaczyc w TYCH wlosach xd wink Nie krzywdz sie zanadto... zgadzam sie, i wiesz udusze Cie jak zetniesz włosy!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 04, 2005 9:18 am
Night_Lady Ibris No ja wlasnie nie wiem, czy bede Cie chciala zobaczyc w TYCH wlosach xd wink Nie krzywdz sie zanadto... zgadzam sie, i wiesz udusze Cie jak zetniesz włosy!! stare zabije sie z teg pwdu jak mnie udusisz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 04, 2005 9:48 am
Vykk Night_Lady Ibris No ja wlasnie nie wiem, czy bede Cie chciala zobaczyc w TYCH wlosach xd wink Nie krzywdz sie zanadto... zgadzam sie, i wiesz udusze Cie jak zetniesz włosy!! stare zabije sie z teg pwdu jak mnie udusisz Jak umrzecie to was zabije blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 05, 2005 4:03 am
Ja wlasnie zapuszczam wloski... ciezka sprawa xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 05, 2005 11:29 am
Raticiel Ja wlasnie zapuszczam wloski... ciezka sprawa xd Mialam wlosy dlugosci 2-3cm, po 5 latach zapuszczania razem z przycinaniem urosly mi za pas. Jakbym nie sciela na Boze Narodzenie, to mialabym takie do tylka gdzies whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 05, 2005 2:14 pm
A mi jest lepiej w krotkich, w sensie takich do 3/4 szyji razz
Wiekszosc osob mi to mowi i jak nigdy sie z nimi zgadzam smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 05, 2005 2:16 pm
Ibris Raticiel Ja wlasnie zapuszczam wloski... ciezka sprawa xd Mialam wlosy dlugosci 2-3cm, po 5 latach zapuszczania razem z przycinaniem urosly mi za pas. Jakbym nie sciela na Boze Narodzenie, to mialabym takie do tylka gdzies whee wybacz Ib ale przypomniala mi sie pewna anegdotka ze szkoly...jak sotimy pod klasa z kumplami i jeden podchoidzi do swojej kolezanki z innej kasy wiec sie pytam ja:"Amor gdzie poszedl lepka?" amor"Do Anety" ja:"ktora to?" na co 3 sie wyrywa"to ta z wlosami do dupy"[chodzilo o to ze miala wlosuy ponizej pasa] xd xd xd xd xd xd brechtalem sie z tego przez cala przerwe... xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 06, 2005 6:53 am
to zapuszcze jeszcze dluzej i bede miec wlosy za dupcie, o! xd Dlugie hairy sa boskie, czy to u dziewczyny czy u chlopaka. Ale krotka siersc ma to do siebie, ze milo sie ja piesci, glaszcze, drapie i w ogole... mrrr 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 06, 2005 8:14 am
Ibris Ale krotka siersc ma to do siebie, ze milo sie ja piesci, glaszcze, drapie i w ogole... mrrr 3nodding Ano ^^ Co racja to racja xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 06, 2005 8:15 am
Ibris to zapuszcze jeszcze dluzej i bede miec wlosy za dupcie, o! xd Dlugie hairy sa boskie, czy to u dziewczyny czy u chlopaka. Ale krotka siersc ma to do siebie, ze milo sie ja piesci, glaszcze, drapie i w ogole... mrrr 3nodding *ma skojarzenia* xd xp blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 07, 2005 1:14 am
novelin Ibris Ale krotka siersc ma to do siebie, ze milo sie ja piesci, glaszcze, drapie i w ogole... mrrr 3nodding Ano ^^ Co racja to racja xd whee ja lubie moje wloski jak siom dlugie, ale mi umieraly, musialam je sciac, a teraz zapuszczam i chyba siobie jakis kolor walne, bo mnie ten ciemny-blondus-pospolitus nudzi... mrgreen a facet w dlugich wlosach to cud natury 4laugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 07, 2005 5:48 am
Raticiel novelin Ibris Ale krotka siersc ma to do siebie, ze milo sie ja piesci, glaszcze, drapie i w ogole... mrrr 3nodding Ano ^^ Co racja to racja xd whee ja lubie moje wloski jak siom dlugie, ale mi umieraly, musialam je sciac, a teraz zapuszczam i chyba siobie jakis kolor walne, bo mnie ten ciemny-blondus-pospolitus nudzi... mrgreen a facet w dlugich wlosach to cud natury 4laugh heart No to teraz mozesz zobaczyc mnie w dluzszych wloskach w galerii (odkopalem stare zdjecia)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|