|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 22, 2012 5:48 am
Hát nem tudok dönteni,kb 10 évesen csináltam ezeket a képeket nagymamám kertjében,de mindben más jó,muszáj volt beposztolni őket... elárasztalak titeket virágokkal muhaha biggrin de legyen akkor a legfelső... biggrin    
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 23, 2012 9:29 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 23, 2012 11:53 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 23, 2012 12:27 pm
elnézést a nagy felbontásért sweatdrop és a kép Horváto.-ban készült az Osiek-i állatkertben ! és ha figyelmesek vagytok láttok pár db békát is smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 24, 2012 10:45 am
Sajnálom, hogy eddig elhúzódott, de vasárnaptól egészen idáig nagymamámnál aludtam, és nála nincs net... : D
Na de a tárgyra térek. : ) Őszintén szólva, nem gondoltam volna, hogy ennyi képet fogok majd kapni, és ennek egyrészt örültem, mert jól esett, hogy ennyien küldtetek be képeket! ^^ Másrészt viszont nem lett volna ilyen nehéz döntést hoznom... XP
*dobpergés* 1. helyezett: Molylepke2. helyezett: Lucia Borgia3. helyezett: Hime_Yura
Molylepke: Amikor azt olvastam, hogy "A tág téma lehetőséget ad a csalásra." lenéztem a képre, és amíg nem olvastam el a következő mondatot, nem értettem, hogy miért írtad ezt! Cseles! ; ) Lucia Borgia: Lenyűgöző képek! Nagymamám kertjére emlékeztetnek! :3 És alapból azért választottam ezt a témát, mert nagymamám imádja a virágokat! ^^ Hime_Yura: A te képed a sakura fára emlékeztet és mindig is látni akartam egyszer élőben! : D Plusz pont, hogy csak a verseny miatt csináltál képet! : ) Yuki Naoto: Ez a kép az első erdei kirándulásomra emlékeztet! X3 A régi szép idők... : ) : D Nagyon aranyosak a kis sárga virágok! :3 napsugar: Hát, soha sem gondoltam volna, hogy ekkora az óriás hibiszkusz... már mondták páran, de nem tudtam elképzelni... Gyönyörű! ^^ Naomi Hayate: Csodaszépek a tavi rózsák, csak a levelibékákon kívül más békát nem szeretek... XD dark_boy_xXx: Legközelebb a témához kapcsolódó fotót küldj be! : D
És a végéhez kerültünk, ahol tudatom veletek a nyereményeket... : ) Az első helyezett 10.000, a második 7.000, és a harmadik 5.000 GG-al lesz gazdagabb. Mivel nehéz volt számomra döntést hozni, így azok akik a témához kapcsolódó fotót küldtek be kapnak 2.500 GG-ot! ^^Átveszed? ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 24, 2012 11:08 am
Köszönöm a 3. helyet whee és gratulálok a többi nyertesnek is ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 24, 2012 11:47 am
Nem akarok kötöszködni, de lehetne arról szó, hogy kicsit lekicsinyíted a képeket, hogy ne húzza szét az oldalt? Mert így eléggé átláthatatlan lett a topik :/ Köszönöm smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 24, 2012 12:09 pm