Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
Gry. i nic wiecej. Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 26 27 28 29 30 31 ... 42 43 44 45 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

yarpen

PostPosted: Wed Jan 04, 2006 8:34 am

Gra moze ktos w menagery pilkarskie question
PostPosted: Wed Jan 04, 2006 8:40 am

yarpen
eeee...

Marjan? to ty cwelu? ninja

opcy

yarpen

PostPosted: Wed Jan 04, 2006 8:44 am

Quote:
Gra moze ktos w menagery pilkarskie
eeee...

Marjan? to ty cwelu?

Czemu mnie wyzywasz ?? Nie to nie ja, a ze lubie menagery to co nie pasuje to nie musimy rozmawiac !! Ale wyzywac sie nie pozwole !
PostPosted: Wed Jan 04, 2006 8:50 am

yarpen
Quote:
Gra moze ktos w menagery pilkarskie
eeee...

Marjan? to ty cwelu?

Czemu mnie wyzywasz ?? Nie to nie ja, a ze lubie menagery to co nie pasuje to nie musimy rozmawiac !! Ale wyzywac sie nie pozwole !
sorki ale kumpel gra w jakies managerzony , ma ksywke Yarpen , na codzien wolamy na niego 'Marjan' i jest cwelowaty........

a tak ogolnie to gratuluje umiejetnosci czytania ze zrozumieniem........ 3nodding

opcy

Mirabell

PostPosted: Wed Jan 04, 2006 8:58 am

[ Message temporarily off-line ]
PostPosted: Thu Jan 05, 2006 6:07 am

Luzna przyjmuje przeprosiny ! Nic takiego sie nie stalo. Ja tez chcialem cie przeprosic za moje zachowanie no ale sie zdenerwowalem troszke Sorky ! Zpalmy fajke pokoju smile

yarpen

Mirabell

PostPosted: Fri Jan 06, 2006 2:26 pm

jesli ktos ma ochote na fajnego, darmowego, mangowego mmorpg, to polecam Endless Online

gram na main serverze, nick Haya

a jak sie spodoba to zapraszam na polskie forum EO:

jest juz grupka Polakow w EO i jest polska gildia (na razie na test serverze, na main powinna byc wkrotce)
PostPosted: Sat Jan 07, 2006 5:40 am

...A mnie niestety wciagnal Most Wanted...
...Ostatnio tez wykopalem skads Divine Divinity (tak - supernowosc, co nie?) i w tej grze nie ma jak dla mnie nic, co mogloby przyciagnac.
...Podobnie zreszta jesli chodzi o Icewind Dale II - pogralem chwile i skasowalem, szkoda czasu.
...Co do mmorpg - to bylo cos takiego jak Silkroad Online, dosyc fajne, z tego co pamietam. Bardzo mocna grafika i orientalny klimat (rzecz dzieje sie w Chinach), tylko...hm...ciezko sie bylo czasem wbic na serwer.

RUFUS.ABBYSINIAN

Zelgam

PostPosted: Mon Jan 09, 2006 6:56 am

gra ktos ktos w mu?
PostPosted: Mon Jan 09, 2006 1:26 pm

disco misio
gra ktos ktos w mu?

...Hm...
...Widzialem, wlaczylem, skasowalem.
...

RUFUS.ABBYSINIAN

kamilka3d

7,800 Points
  • Friendly 100
  • Megathread 100
PostPosted: Thu Jan 12, 2006 2:40 am

yarpen

Ja tam wole gry przygodowe i strategiczne.... No i gry zrecznosciowe tez sa fajne. smile smile
PostPosted: Sun Jan 15, 2006 1:49 am

A ja sobie ostatnio w Prince of persia gralem. Nie powiem, nawet fajne ciekawa fabula... mowie o warrior within zeby nie bylo. A tak generalnie to czekam na objawienie jakim Oblivion bedzie xd .
MMORPG - silkroad. Jak na mmorpga to calkiem niezle.
Mu. No coz, wole stare dobre Diablo II na batllenecie...

Jakub Wedrowycz

Hunter_de_Verre

Demonic Raider

PostPosted: Mon Jan 16, 2006 1:00 am

Ja uwazam ze najlepsza jest czarnulka. I gry takie jak Burnout3 (Niezapomnie bratu ze go oddal!!!)GTA SAN ANDREAS rzadzi!!! po prostu, Prince of persia warrior within (w nastepna jeszcze nie gralam=[[[ wink A tak dla czystej, glupiej rozrywki to np. Jak 3, Rachet & Clank xd xd Enter the Matrix, The path of Neo, Need fo speed underground jak i most wanted, Silent hill 4, Tekken to klasyk,
O.o zapomnielabym o...Wormsach xd xd xd xd
PostPosted: Mon Jan 16, 2006 1:01 am

Ach... no i slawetny Counter Strike biggrin

Hunter_de_Verre

Demonic Raider

MarianKanapowiec

PostPosted: Mon Jan 16, 2006 1:23 am

yarpen
Luzna przyjmuje przeprosiny ! Nic takiego sie nie stalo. Ja tez chcialem cie przeprosic za moje zachowanie no ale sie zdenerwowalem troszke Sorky ! Zpalmy fajke pokoju smile
normalnie się rozczuliłem, dajcie sobie po buziaczku w pytkę na zgodę, weźcie się za rączki i zróbcie zdjęcie do akcji 'niech nas zobaczą'
that was so gay talk2hand
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 26 27 28 29 30 31 ... 42 43 44 45 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games