|
|
|
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 8:34 am
Gra moze ktos w menagery pilkarskie question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 8:40 am
yarpen Gra moze ktos w menagery pilkarskie question eeee... Marjan? to ty cwelu? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 8:44 am
Quote: Gra moze ktos w menagery pilkarskie eeee... Marjan? to ty cwelu? Czemu mnie wyzywasz ?? Nie to nie ja, a ze lubie menagery to co nie pasuje to nie musimy rozmawiac !! Ale wyzywac sie nie pozwole !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 8:50 am
yarpen Quote: Gra moze ktos w menagery pilkarskie eeee... Marjan? to ty cwelu? Czemu mnie wyzywasz ?? Nie to nie ja, a ze lubie menagery to co nie pasuje to nie musimy rozmawiac !! Ale wyzywac sie nie pozwole ! sorki ale kumpel gra w jakies managerzony , ma ksywke Yarpen , na codzien wolamy na niego 'Marjan' i jest cwelowaty........ a tak ogolnie to gratuluje umiejetnosci czytania ze zrozumieniem........ 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 8:58 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 6:07 am
Luzna przyjmuje przeprosiny ! Nic takiego sie nie stalo. Ja tez chcialem cie przeprosic za moje zachowanie no ale sie zdenerwowalem troszke Sorky ! Zpalmy fajke pokoju smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 06, 2006 2:26 pm
jesli ktos ma ochote na fajnego, darmowego, mangowego mmorpg, to polecam Endless Online gram na main serverze, nick Haya a jak sie spodoba to zapraszam na polskie forum EO: jest juz grupka Polakow w EO i jest polska gildia (na razie na test serverze, na main powinna byc wkrotce)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 5:40 am
...A mnie niestety wciagnal Most Wanted... ...Ostatnio tez wykopalem skads Divine Divinity (tak - supernowosc, co nie?) i w tej grze nie ma jak dla mnie nic, co mogloby przyciagnac. ...Podobnie zreszta jesli chodzi o Icewind Dale II - pogralem chwile i skasowalem, szkoda czasu. ...Co do mmorpg - to bylo cos takiego jak Silkroad Online, dosyc fajne, z tego co pamietam. Bardzo mocna grafika i orientalny klimat (rzecz dzieje sie w Chinach), tylko...hm...ciezko sie bylo czasem wbic na serwer.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 6:56 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 1:26 pm
...Hm... ...Widzialem, wlaczylem, skasowalem. ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 2:40 am
yarpen Gra moze ktos w menagery pilkarskie question Ja tam wole gry przygodowe i strategiczne.... No i gry zrecznosciowe tez sa fajne. smile smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 15, 2006 1:49 am
A ja sobie ostatnio w Prince of persia gralem. Nie powiem, nawet fajne ciekawa fabula... mowie o warrior within zeby nie bylo. A tak generalnie to czekam na objawienie jakim Oblivion bedzie xd . MMORPG - silkroad. Jak na mmorpga to calkiem niezle. Mu. No coz, wole stare dobre Diablo II na batllenecie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 16, 2006 1:00 am
Ja uwazam ze najlepsza jest czarnulka. I gry takie jak Burnout3 (Niezapomnie bratu ze go oddal!!!)GTA SAN ANDREAS rzadzi!!! po prostu, Prince of persia warrior within (w nastepna jeszcze nie gralam=[[[ wink A tak dla czystej, glupiej rozrywki to np. Jak 3, Rachet & Clank xd xd Enter the Matrix, The path of Neo, Need fo speed underground jak i most wanted, Silent hill 4, Tekken to klasyk, O.o zapomnielabym o...Wormsach xd xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 16, 2006 1:01 am
Ach... no i slawetny Counter Strike biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 16, 2006 1:23 am
yarpen Luzna przyjmuje przeprosiny ! Nic takiego sie nie stalo. Ja tez chcialem cie przeprosic za moje zachowanie no ale sie zdenerwowalem troszke Sorky ! Zpalmy fajke pokoju smile normalnie się rozczuliłem, dajcie sobie po buziaczku w pytkę na zgodę, weźcie się za rączki i zróbcie zdjęcie do akcji 'niech nas zobaczą' that was so gay talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|