|
|
Milyen böngészőt használsz? |
Internet explorer 6 (=maradi vagyok) |
|
6% |
[ 8 ] |
Internet explorer 7 (=mindig frissítek...) |
|
8% |
[ 10 ] |
Internet explorer 8 béta (=merész vagyok) |
|
1% |
[ 2 ] |
Firefox (=újító vagyok) |
|
65% |
[ 79 ] |
Opera (=különc vagyok) |
|
3% |
[ 4 ] |
Safari (=Mac-es vagyok) |
|
0% |
[ 0 ] |
Mást (=egyedi vagyok) |
|
14% |
[ 18 ] |
|
Total Votes : 121 |
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 21, 2010 7:49 am
Én úgy tudom BBcode-al nem lehet képméretet állítani, tudtommal nincsenek igazán paraméterei, mint a HTML-nek. Igaz a betűméretnek van: mint pl. [ size = 16 ] méretezni kívánt szöveg [ / size ]. Azért írtam szóközökkel, hogy látni lehessen a példa kódot, tehát eredetileg szóközök nélkül kell írni ezeket. A Youtube-os videók embed kódja HTML-es, nem BBcode-os tehát ott azért lehet a videók méretét állítani, ha beágyazod valahova, ami érti a HTML nyelvet. Úgy nagyjából közepes szinten tudok HTML-ül, szóval ezt nagyjából tudom, főleg HTML szempontjából. A BBcode-okat annyira részletesen nem ismerem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 21, 2010 8:01 am
hát ok... én nem értek ehhez xp anno még jobban ment mind a két kódrendszert, mikor még szerkezgettem a saját honlapom, de az évekkel ezelőtt volt... azóta elfelejtettem, mert nem használom
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 21, 2010 8:03 am
Értem, hát ez van, nem érthet mindenki mindenhez és állandóan se. Az idő olykor képes feledtetni ezt-azt. Már én se nagyon HTML-ezek hosszú hónapok óta, de azért még tudok HTML-ül. Az egyik weboldalam Flash-es, a másik főleg HTML-es, kicsit elhanyagoltam őket hosszú ideje, főleg a HTML-eset. Főleg mivel nincs értelme frissítenem, bár egy záró frissítést, kiírást talán még intézek rá mostanában valamikor.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 23, 2010 4:20 am
Szerintettek, mikora fogjuk visszakapni a megígért "elváltoztatásokat" gonk ,példul a comment jelzést crying mert nagyon hiányzik crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 23, 2010 4:26 am
a commentekről asszem küld notice -t
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 23, 2010 5:19 am
Arkrix a commentekről asszem küld notice -t 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 24, 2010 5:42 am
Nem tudni, majd csak meg készen lesz, amit ígértek. Nyilván átprogramozzák, mely időbe telik és talán más dolguk is akad. Ez van, sajnos várni kell. Remélem a Trade jelzéseket is helyrehozzák, hogy újra jelezze.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 18, 2010 1:06 pm
Sziasztok! Nekem lenne egy kérdésem. (előre is bocsánat ha már fel lett egyszer téve itt és nem olvastam,vagy ha nem jól értelmeztem valamit, nagyon új vagyok még smile )
Ha felteszem 1000goldért az Avatar-omat az Arénába, és ha kapok jó Vote-okat, azzal nyerek én valamit?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 18, 2010 1:48 pm
1. helyezésért 50 ezer goldot 2.-ért 30 ezret 3.-ért 20 ezret 4.-10. helyig 10 ezer goldot
Viszont ahhoz, hogy az első 10-be legyél nagyon jó, ötletes avit kell csinálnod (vagy összebarátkoznod rengeteg emberrel, hogy rád szavazzon.) Akkor tedd fel az avatárod, ha úgy érzed megéri feltenni, a bénákat könyörtelenül leszavazzák és leszólják
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 19, 2010 1:31 pm
III Slash III 1. helyezésért 50 ezer goldot 2.-ért 30 ezret 3.-ért 20 ezret 4.-10. helyig 10 ezer goldot Viszont ahhoz, hogy az első 10-be legyél nagyon jó, ötletes avit kell csinálnod (vagy összebarátkoznod rengeteg emberrel, hogy rád szavazzon.) Akkor tedd fel az avatárod, ha úgy érzed megéri feltenni, a bénákat könyörtelenül leszavazzák és leszólják Értem, köszi szépen, még nem merem feltenni csak kiváncsi voltam smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 25, 2010 11:43 am
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy:
1. Honnan tudom hogy melyik hal ad pénzt, és kb. mennyit? (Bocsánat ha netalán már fel lett téve ez a kérdés és nem figyeltem, vagy túl hülye kérdésnek tűnik biggrin )
2. Mik azok a "Mini Monster Card"-ok amiket eladnak jó drágán a Market-en? Mire jók? (Bocsánat ha netalán már fel lett téve ez a kérdés és nem figyeltem)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 26, 2010 6:47 am
Szinte mindegyik hal és vízi lény ad gold-ot, kivéve az aranyhal (goldfish), az soha nem ad. Azt nem lehet tudni, hogy melyik mennyit ad, nincs ilyen meghatározás. Csak azt lehet tudni, tapasztalni hogy némelyik kevesebbet, némelyik többet ad. Na meg minél több hal, meg vízi lény van egy akváriumban (főleg a több gold-ot adókból), annál többet és jobban keresel a Booty-zással. Bár ez gondolom logikus. Azt nem nagyon tudom mire jók azok a kártyák. Azt hittem hordani lehet mondjuk kézben, de megnéztem most és nem lehet. Tehát nem tudom.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 29, 2010 12:30 am
Sziasztok!
Azért írok, mert valami gáz van a dolphinmania-val és nem tudunk booty grabbelni. Remélem, ti is észleltétek a problémát. Ha tudjátok, mi a helyzet, légyszi írjatok.
Köszi.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 29, 2010 3:48 am
Flauranne Sziasztok! Azért írok, mert valami gáz van a dolphinmania-val és nem tudunk booty grabbelni. Remélem, ti is észleltétek a problémát. Ha tudjátok, mi a helyzet, légyszi írjatok. Köszi. megszüntették azt az oldalt sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 29, 2010 3:58 am
És van valami alternatívátok, hogyan lehetne helyettesíteni ezt a remek pénzszerzési lehetőséget? Épp elköltöttem mindent és lementem 100k gold alá sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|