Co w damskim ciele podnieca cie najbardziej??? |
Szyjka |
|
11% |
[ 10 ] |
Biust |
|
22% |
[ 20 ] |
Brzuszek |
|
15% |
[ 14 ] |
Uda |
|
1% |
[ 1 ] |
Pośladki |
|
7% |
[ 7 ] |
Ogólnie nogi |
|
3% |
[ 3 ] |
CAŁOŚĆ!!! |
|
22% |
[ 20 ] |
Inne(napisz) |
|
15% |
[ 14 ] |
|
Total Votes : 89 |
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 5:08 pm
Raticiel Vykk opcy a ja dodam ze chyba was pokur%#@o......... a ja dodam ze nie chyba... bo tak na prawde to nie ma ludzi normalnych w dzisiejszych czasach to zalezy xd normalnosc jest rzecz wzgkedna a jesli dzieci codziennie umnieraja z glodu i to jest normalne.. to ja nie chce byc normalna.... A tak a poropos to jestem zatwardzialym, zaslepionym dupkiem w dodatku hamskim (forma zenska od dupek ee zbyt tu nie pasuje ......) mozecie mnie za to powiesic.... //edit zapomnialam dodac ze ze mnie pusta 16 latka.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 2:05 am
Baliaur Raticiel Vykk opcy a ja dodam ze chyba was pokur%#@o......... a ja dodam ze nie chyba... bo tak na prawde to nie ma ludzi normalnych w dzisiejszych czasach to zalezy xd normalnosc jest rzecz wzgkedna a jesli dzieci codziennie umnieraja z glodu i to jest normalne.. to ja nie chce byc normalna.... A tak a poropos to jestem zatwardzialym, zaslepionym dupkiem w dodatku hamskim (forma zenska od dupek ee zbyt tu nie pasuje ......) mozecie mnie za to powiesic.... //edit zapomnialam dodac ze ze mnie pusta 16 latka..... zaslepiona dupka question xd ...wcale nie... nie jestes pusta tylko czasem niedowartosciowana a czasme przewartosciowana xp kazdemu sie zdarzsa a egzystowac w tym swiecie niepozwala nam wzniesc sie ponad wyzyny wlasnych malych realii
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 3:01 am
Vykk Baliaur normalnosc jest rzecz wzgkedna a jesli dzieci codziennie umnieraja z glodu i to jest normalne.. to ja nie chce byc normalna.... A tak a poropos to jestem zatwardzialym, zaslepionym dupkiem w dodatku hamskim (forma zenska od dupek ee zbyt tu nie pasuje ......) mozecie mnie za to powiesic.... //edit zapomnialam dodac ze ze mnie pusta 16 latka..... zaslepiona dupka question xd ...wcale nie... nie jestes pusta tylko czasem niedowartosciowana a czasme przewartosciowana xp kazdemu sie zdarzsa a egzystowac w tym swiecie niepozwala nam wzniesc sie ponad wyzyny wlasnych malych realii jedno os bioe wiem.. ze jestem jednym wielkim przeciwienstwem samej siebie.... kiedys bedzie 3ba sie nauczyc z tym zyc.. przynajmniej nudnio nie mam domokun
nie jestesmy tacy ja sie sami postrzegaja tylko jak nas p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 3:06 am
Baliaur Vykk Baliaur normalnosc jest rzecz wzgkedna a jesli dzieci codziennie umnieraja z glodu i to jest normalne.. to ja nie chce byc normalna.... A tak a poropos to jestem zatwardzialym, zaslepionym dupkiem w dodatku hamskim (forma zenska od dupek ee zbyt tu nie pasuje ......) mozecie mnie za to powiesic.... //edit zapomnialam dodac ze ze mnie pusta 16 latka..... zaslepiona dupka question xd ...wcale nie... nie jestes pusta tylko czasem niedowartosciowana a czasme przewartosciowana xp kazdemu sie zdarzsa a egzystowac w tym swiecie niepozwala nam wzniesc sie ponad wyzyny wlasnych malych realii jedno os bioe wiem.. ze jestem jednym wielkim przeciwienstwem samej siebie.... kiedys bedzie 3ba sie nauczyc z tym zyc.. przynajmniej nudnio nie mam domokun
nie jestesmy tacy ja sie sami postrzegaja tylko jak nas p tak jak nas postrzegaja tak o nas mysla ja za to wole odrobine inny sposob myslenia...wole pokazywac to co chce ale tak aby kazdy mogl okreslic wg swoich zasad moralnych a wtedy wiem czy daana osobamysli tak jak ja czy moze widzi po moim postepowaniu to co chce widziec
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 14, 2005 1:06 am
Przestancie narzekac, bo ja tez zaczne... a to bedzie straszne, bo pare osob wie jaka ja mam teraz sytauacje... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 14, 2005 1:22 am
Arife Przestancie narzekac, bo ja tez zaczne... a to bedzie straszne, bo pare osob wie jaka ja mam teraz sytauacje... sweatdrop ja nie narzekam tylko stosuje swoje wywody filozoficzne xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 14, 2005 6:11 am
Vykk Arife Przestancie narzekac, bo ja tez zaczne... a to bedzie straszne, bo pare osob wie jaka ja mam teraz sytauacje... sweatdrop ja nie narzekam tylko stosuje swoje wywody filozoficzne xd w skorcie blablabla z odrobina pesymizmu xd
ja ma siebie dosc mwahahaha mrgreen
ide wyjsc z siebie zaraz wracam rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 29, 2005 9:45 am
Baliaur Vykk Arife Przestancie narzekac, bo ja tez zaczne... a to bedzie straszne, bo pare osob wie jaka ja mam teraz sytauacje... sweatdrop ja nie narzekam tylko stosuje swoje wywody filozoficzne xd w skorcie blablabla z odrobina pesymizmu xd
ja ma siebie dosc mwahahaha mrgreen
ide wyjsc z siebie zaraz wracam rofl wiecie... problemy egzystencjalne to wlasnie te ktorych nalezy unikac... zapomniec o nich... pomyslec o innych problemach, a jak innych ni ma, to myslec o problemach innych... wiem, ze to brzmi banalnie, ale: "Zapominajac o sobie, odnajdujemy siebie..." pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 30, 2005 8:57 am
Zapomniec o sobie.... piekna idea blaugh ratisiek ales Ty madra nooo heart mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 01, 2005 1:23 am
Baliaur Zapomniec o sobie.... piekna idea blaugh ratisiek ales Ty madra nooo heart mrgreen a nie wygladam na taka, nie? pirate zaskakujaca jestem pirate xd 4laugh heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 01, 2005 3:00 am
Raticiel Baliaur Zapomniec o sobie.... piekna idea blaugh ratisiek ales Ty madra nooo heart mrgreen a nie wygladam na taka, nie? pirate zaskakujaca jestem pirate xd 4laugh heart heart zaczelo sie od lasek, piwa i szybkich samochodow..no, no, nie docenialam tego topika xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 01, 2005 3:04 am
FeaRan Raticiel Baliaur Zapomniec o sobie.... piekna idea blaugh ratisiek ales Ty madra nooo heart mrgreen a nie wygladam na taka, nie? pirate zaskakujaca jestem pirate xd 4laugh heart heart zaczelo sie od lasek, piwa i szybkich samochodow..no, no, nie docenialam tego topika xd pozory mylą... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 14, 2005 12:45 pm
mi sie zdaje czy panie juz nas kontroluja ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 14, 2005 1:46 pm
Duke[PL] mi sie zdaje czy panie juz nas kontroluja ?? no przejely kontrole......... gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|