|
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2005 2:41 pm
]Goth bless[ Ibris ...reszta to kwestia gustu 3nodding I tak wiem, ze Ci sie Kaku podoba... ehhh... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2005 2:56 pm
Vykk ]Goth bless[ Ibris ...reszta to kwestia gustu 3nodding I tak wiem, ze Ci sie Kaku podoba... ehhh... stare No fajne ma dready xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 28, 2005 3:19 am
Ibris Vykk ]Goth bless[ Ibris ...reszta to kwestia gustu 3nodding I tak wiem, ze Ci sie Kaku podoba... ehhh... stare No fajne ma dready xd dredy siom fajne blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 28, 2005 3:41 am
Kumpel teraz zapuszcza włosy, bo chce sobie zrobić dredy smile A ma do tego, że tak to ujmę warunki, bo ma geste wlosy ^^ na dodatek rude, ale do twarzu w z nimi :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 28, 2005 5:05 am
novelin Kumpel teraz zapuszcza włosy, bo chce sobie zrobić dredy smile A ma do tego, że tak to ujmę warunki, bo ma geste wlosy ^^ na dodatek rude, ale do twarzu w z nimi :> nie ma jak rude wloski 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 29, 2005 11:40 pm
novelin Kumpel teraz zapuszcza włosy, bo chce sobie zrobić dredy smile A ma do tego, że tak to ujmę warunki, bo ma geste wlosy ^^ na dodatek rude, ale do twarzu w z nimi :> Tez bym sobie zrobila, ale scinanie wlosow pozniej i kolejne lata zapuszczania... Dziekuje, postoje xd Szarpne sie moze na cos innego.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 30, 2005 10:20 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 30, 2005 10:22 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 30, 2005 10:34 am
Jeśli ktoś lubi razz PP to czemu nie biggrin blaugh biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 02, 2005 6:36 am
powiem tak.. dready sa fajne, ale u kogos xd szkoda by mi bylo swoich wlosow, zeby sobie dready robic..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 02, 2005 10:45 am
ja bym wzyciu sobie nie zrobiła dredów:/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 02, 2005 12:39 pm
Elara ja bym wzyciu sobie nie zrobiła dredów:/ trzeba byc otwartym na nowosci wink ja bym sobie zrobila, jakbym pozniej ich nie musiala scinac..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 03, 2005 11:27 am
Airenne Elara ja bym wzyciu sobie nie zrobiła dredów:/ trzeba byc otwartym na nowosci wink ja bym sobie zrobila, jakbym pozniej ich nie musiala scinac.. Ano widzisz..ale warkoczyki bym sobie zrobiła... Ciekawe jak bym wygladała...gozej czy lepiej niz teraz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 03, 2005 11:50 am
Elara Airenne Elara ja bym wzyciu sobie nie zrobiła dredów:/ trzeba byc otwartym na nowosci wink ja bym sobie zrobila, jakbym pozniej ich nie musiala scinac.. Ano widzisz..ale warkoczyki bym sobie zrobiła... Ciekawe jak bym wygladała...gozej czy lepiej niz teraz ee.. nee. na calej glowie takie? nie dla mnie to.. razz a w dwoch warkoczach wygladam podobno jak mala dzielna harcereczka xd whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 04, 2005 2:06 am
Elara Airenne Elara ja bym wzyciu sobie nie zrobiła dredów:/ trzeba byc otwartym na nowosci wink ja bym sobie zrobila, jakbym pozniej ich nie musiala scinac.. Ano widzisz..ale warkoczyki bym sobie zrobiła... Ciekawe jak bym wygladała...gozej czy lepiej niz teraz No chyba warkoczyki by Ci bardziej pasowały niż dready według mnie. biggrin wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|