|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 13, 2012 5:57 am
Őszintén szólva nem tudom, hogy mikor készülhetett ez a kép, azt viszont tudom, hogy a szobámban játszadoztam a telefonommal... biggrin Az viszont egy másik rejtély, hogy a kék csíkok a szekrényemre akasztott póló lenne, vagy csak a tükör... razz Bár szerintem az előbbi smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 13, 2012 7:26 am
Tina-chann Őszintén szólva nem tudom, hogy mikor készülhetett ez a kép, azt viszont tudom, hogy a szobámban játszadoztam a telefonommal... biggrin Az viszont egy másik rejtély, hogy a kék csíkok a szekrényemre akasztott póló lenne, vagy csak a tükör... razz Bár szerintem az előbbi smile whee az első kép! már azt hittem senki nem fog nevezni biggrin úgy örülök!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 14, 2012 12:40 am
Quote: whee az első kép! már azt hittem senki nem fog nevezni biggrin úgy örülök!!! Örülök, hogy örülsz! smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 14, 2012 3:37 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 14, 2012 2:09 pm
 Dáviddal vízipipáztunk és valahogy ez a kép sikerült közben :'3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 15, 2012 1:15 am
Hime_Yura  Dáviddal vízipipáztunk és valahogy ez a kép sikerült közben :'3 wááá második kép! köszi a nevezést! cat_3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 15, 2012 11:36 pm
Eredmény hirdetés: 1. helyezett: Tina-chann 2.helyezett: Hime_Yura A két kép közül nehéz volt választani...azért döntöttem úgy, hogy Tina-chann lesz a nyertes, mert ő még nem adott fel témát ebben a versenyben ^_^ hátha most elkezdi :3 Tina-chann átveszed? smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 16, 2012 10:25 am
Köszönöm a helyezést és gratulálok~
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 16, 2012 11:46 am
Yuki Naoto Eredmény hirdetés: 1. helyezett: Tina-chann 2.helyezett: Hime_Yura A két kép közül nehéz volt választani...azért döntöttem úgy, hogy Tina-chann lesz a nyertes, mert ő még nem adott fel témát ebben a versenyben ^_^ hátha most elkezdi :3 Tina-chann átveszed? smile Köszönöm a helyezést! ^^ Valójában csakk annyi lenne a dolgom, hogy témát válasszak? : )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 16, 2012 12:10 pm
Tina-chann Yuki Naoto Eredmény hirdetés: 1. helyezett: Tina-chann 2.helyezett: Hime_Yura A két kép közül nehéz volt választani...azért döntöttem úgy, hogy Tina-chann lesz a nyertes, mert ő még nem adott fel témát ebben a versenyben ^_^ hátha most elkezdi :3 Tina-chann átveszed? smile Köszönöm a helyezést! ^^ Valójában csakk annyi lenne a dolgom, hogy témát válasszak? : )Most témát választasz, majd vasárnap eredményt hirdetsz, és nyereményekkel jutalmazod a helyezetteket
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 16, 2012 12:32 pm
Tina-chann Most témát választasz, majd vasárnap eredményt hirdetsz, és nyereményekkel jutalmazod a helyezetteket Jól van, akkor a következő téma legyen ez:Virágok Lehet egy szál virágról készült kép, vagy akár egy csokornyi virágot ábrázoló fénykép, az a lényeg, hogy legyen virág a képen! : D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 17, 2012 9:11 am
Már elsütöttem a virágos képemet ^^"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 17, 2012 9:32 am
Kirándulni voltunk a bükkben, és akkor készült a kép
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 17, 2012 9:51 am
A tág téma lehetőséget ad a csalásra. xd Édesanyám születésnapi tortája. :3 Bocs, ha oldalazva rakta be, Bucket-on még rendesen fekszik a kép...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|