|
|
|
|
Posted: Tue Dec 13, 2005 6:36 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 13, 2005 7:19 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 13, 2005 8:36 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 13, 2005 8:38 am
racqel pegasus - to byla podrobka SNES'a I to chyba niezbyt udana... ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 13, 2005 8:47 am
EvilYuki racqel pegasus - to byla podrobka SNES'a I to chyba niezbyt udana... ;P po pierwsze - nie podrobka tylko klon po drugie - nie SNESa tylko NESa (a jeszcze scislej rzecz biorac, Famicoma) i byla calkiem udana - mozna odpalac gry zarowno z Famicoma jak i z wszystkich wersji nesa (przy pomocy pin convertera), no i oczywiscie piraty razz moj model IQ-502 jest calkiem sprawny do dzis
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 13, 2005 8:57 am
Pamietam... jak bylam w drugiej klasie podstawowki, wszyscy mieli pegasusy ze stadionu, tylko nie ja... ja mialam PC... domokun Windows 3.11 i takie tam... ech, stare czasy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 13, 2005 9:33 am
Ja Pegasusa kupilem sobie dopiero na feriach w piataj klasie podstawowki, sam se musialem uzbierac, ale jaka byla satysfakcja 3nodding . Wczesniej gralem u kumpla, potem zreszta tez, na zmiane, roznie z tym bylo.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 13, 2005 10:44 am
...I to byly czasy! ...Jak sie zmienialo dyskietki ciagle. Np. w Indiana Jones'ie Atlandydzie to bylo ich chyba z 11. Albo Cywilizacja - na 4 bodajze. xd ...To wszystko uczylo pokory i cierpliwosci. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 13, 2005 11:03 am
Ja jeszcze Atari pamietam.... jak bylam mala-mala, to moja siostra z ojcem czekali pol godziny, az sie jakies Robbo zaladuje, a ja im wylaczalam z kontaktu... a potem sama gralam... a potem to juz przyszla era piecow.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 7:35 am
dysponujecie moze (wlasnymi)opiniami o Revo'lucji
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 7:38 am
disco misio dysponujecie moze (wlasnymi)opiniami o Revo'lucji posiadanie wlasnych opinii jest przereklamowane.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 11:28 am
opcy disco misio dysponujecie moze (wlasnymi)opiniami o Revo'lucji posiadanie wlasnych opinii jest przereklamowane....... znaczy co?.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 11:45 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 11:47 pm
EvilYuki Ja jeszcze Atari pamietam.... jak bylam mala-mala, to moja siostra z ojcem czekali pol godziny, az sie jakies Robbo zaladuje, a ja im wylaczalam z kontaktu... a potem sama gralam... a potem to juz przyszla era piecow. nigdy nie zapomne jak sie ladowaly gry na commodorka, najpierw "piski" potem "szumy" i tak na przemian... sama osobiscie zniszczylam kasete z gra Rambo pirate ale baaaardzo lubilam Usagi Yojimbo!!! To byla gra, mrrrraf 4laugh heart (lezka sie w oku kreci...) cry
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|