Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply GAIA Kérdések és Válaszok
Gaia-s kérdések Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 25 26 27 28 29 30 31 32 33 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Milyen böngészőt használsz?
Internet explorer 6 (=maradi vagyok)
6%
 6%  [ 8 ]
Internet explorer 7 (=mindig frissítek...)
8%
 8%  [ 10 ]
Internet explorer 8 béta (=merész vagyok)
1%
 1%  [ 2 ]
Firefox (=újító vagyok)
65%
 65%  [ 79 ]
Opera (=különc vagyok)
3%
 3%  [ 4 ]
Safari (=Mac-es vagyok)
0%
 0%  [ 0 ]
Mást (=egyedi vagyok)
14%
 14%  [ 18 ]
Total Votes : 121

Yuki Naoto

Kawaii Otaku

22,440 Points
  • Cat Fancier 100
  • Senpai's Notice 100
  • Magical Girl 50
PostPosted: Thu Apr 08, 2010 12:09 pm

Szerintem arra is gondolt Magic Kanca(lol, jó a neved rofl ) , hogy hol tud jobb rucit venni az avijának biggrin

erre a válasz: a marketplace-en biggrin
először 500 goldos illetéket kell fizetni, ha jól emlékszem, és csak utána tudod használni a marketplace-t, de megéri! ott megtalálod, ami neked kell a dreamavidhoz biggrin

volna nekem is egy kérdésem :
Hogyan tudok csatlakozni a magyar klánhoz? redface
PostPosted: Fri Apr 09, 2010 4:45 am

Sziasztok!

Több klántagnak az aláírásában láttam, hogy olyan kép van, ami tök úgy néz ki, mint az avatárja és valami marhajó pózban van a képen, mintha lefestették volna.

Mivel készítettétek ezeket a frankó képeket?

EvilGump

III Slash III

Newbie Noob

11,750 Points
  • Invisibility 100
  • Megathread 100
  • Overstocked 200
PostPosted: Fri Apr 09, 2010 4:53 am

mivel azokat valóban lefestik különböző rajzprogramokkal (esetleg kézzel). A guildben is van, aki csinálja, de a legtöbb művészt itt találod meg: http://www.gaiaonline.com/forum/art-shops-and-requests/f.82/

a legtöbb munkát photoshoppal csinálják, de van aki pl a corel painter essentials 4-et használja.
PostPosted: Fri Apr 09, 2010 11:33 am

...és van aki kézzel készíti, majd beszkenneli, nem?
nekem azok jobban tetszenek... nem olyan "digitális"...

Arkrix

6,700 Points
  • Befriended 100
  • Generous 100
  • Tycoon 200

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Fri Apr 09, 2010 11:57 am

én is kézzel rajzolok és azt scannelem... nagyobb művészetnek tartom ezt, mint a digiartot... az nekem valahogy túl "gépies"
PostPosted: Fri Apr 09, 2010 2:40 pm

Üdv! Megint én razz Szerintem jó sok kérdésem lesz még, előre is köszi a türelmet smile

A probléma elég komplex, de láttam, hogy többen is használtok képeket az aláírásotokban. Megtaláltam a signature-szerkesztőt a My Gaia szekcióban a fogaskerekes ikonnál a fejlécben, a bejövő oldalon viszont nem tudok képet betenni az aláírásomba.

Feltöltöttem a képet többféle képfeltöltő oldalra is és próbáltam a html-kódot beilleszteni a Gaia signature form-ba, de vagy linket vagy textet jelenít meg, nem pedig a képet.

Kérlek segítsetek a megfelelő formulával vagy bármi alternatív megoldással. Hogy tehetek képet az aláírásomba?

EvilGump

Arkrix

6,700 Points
  • Befriended 100
  • Generous 100
  • Tycoon 200
PostPosted: Sat Apr 10, 2010 1:10 am

az aláírás csak a bbcode -os formázást engedi.

képet aszthiszem úgy lehet beilleszteni bbcode -ban, hogy [ img ](kép elérési útja)[ /img ] (szóközök nélkül, mert ugye a fórum is bbcode -ot használ és ha rednesen írom be akkor próbálja beilleszteni a képet... biggrin )
a html meg annyiban más, hogy

ja és ha a képet középre akarod igazítani, akkor [ align=center ][ img ]...[ /img ][ /align] (szóközök nélkül...)

de igazából itt találsz egy html és bbcode összehasonlítást (viszont itt azt hülyeségnek tartom, hogy a html kódnál a méretezést úgy adja meg, hogy stíluslapot nyit... felesleges, egy sima sokkal egyszerűbb szerintem...)
PostPosted: Sat Apr 10, 2010 1:30 am

Értem és köszönöm, de az a helyzet, hogy hiába használok mindent a BBCode szintaxisának megfelelően, a Gaia form-ja nem fogja fel, hogy itt egy BBCode fog következni és text-ként bevágja a cuccot html és BBCode tag-ekkel is. Egyszerűen fel nem fogom, mi baja. Azért köszi. Még próbálkozom.

EvilGump

EvilGump

PostPosted: Sat Apr 10, 2010 1:34 am

Láthatjátok az eredményt. Bocs, hogy megint írok, nem flood-olni akarok, de egyszerűen nem reagál ez a vacak. Itt a kódom, lehet elemezni, szerintem hibátlan:

[ align=center ][ img ]http://3.bp.blogspot.com/_kBw_SL-yzDc/SZHQPY5aRII/AAAAAAAAAJw/6VXEZhkCHio/S660/248978.jpg[ /img ][ /align ]

Szóközöltem a láthatóság kedvéért.
PostPosted: Sat Apr 10, 2010 4:40 am

látom már megoldottad biggrin az volt a probléma amúgy, hogy nem "megbízható" oldalra tetted fel a képet (photobucket, imageshack)

III Slash III

Newbie Noob

11,750 Points
  • Invisibility 100
  • Megathread 100
  • Overstocked 200

EvilGump

PostPosted: Sat Apr 10, 2010 4:42 am

Ti látjátok a képet, amit beteszek? :O
Mert nálunk csak a linket jeleníti meg még mindig sad ((
PostPosted: Sat Apr 10, 2010 4:46 am

ezekszerint imageshackot se megbízható oldalnak véli biggrin photobucketre tedd fel az biztos jó, de amúgy én pl azért látom ezt is, mert az account preferencesnél az image display show all imagesre van állítva

III Slash III

Newbie Noob

11,750 Points
  • Invisibility 100
  • Megathread 100
  • Overstocked 200

EvilGump

PostPosted: Sat Apr 10, 2010 4:57 am

Újabb editálás smile
Végre be tudtam tenni a képet, hajj smile

Azért is örülök neki, mert tegnap rajzolta a párom (ezért nekem nagyon kedves ez a kép), úgy fotózta le és tettük fel gépre és még gépen is csomót szenvedett vele, hogy szép fehér legyen a háttér.
PostPosted: Mon Apr 19, 2010 1:10 pm

vki nem tudja, hogy bbcode -ban lehet e a kép méretét állítani?
a html -hez valamelyest mértékig konyítok, de ez jóval szűkebb formázási lehetőségeket enged rolleyes
de azért megpróbálom, a width, height kódokat alkalmazni, de nem nagyon hiszem, h fog működni rolleyes

edit: az ötletem befuccsolt... valakinek van vmi egyéb? biggrin

Arkrix

6,700 Points
  • Befriended 100
  • Generous 100
  • Tycoon 200

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Mon Apr 19, 2010 1:13 pm

elvileg nekem azzal működni szokott.... bár eddig csak youtube-os vidi méreteit változtattam
Reply
GAIA Kérdések és Válaszok

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 25 26 27 28 29 30 31 32 33 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces